Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 05-10-2008, 23:50
|
|
|
Bo to były wspaniałe dwa dni.
Bo jenoty są zue, mroczne i kochane <uypie na taaaki stos prezentów które przytaszczył z Warszawy>.
Bo obejrzałem "1612", który przerósł moje najśmielsze oczekiwania. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-10-2008, 09:56
|
|
|
Bo nie ma to jak dobrać sobie właściwy opis na gtalku. To drugie pół tygodnia - zwyczajnie świetne, tym razem bez ironii, skończyło się 30min temu. I znowu wyszło na moje. HA.
Z paskudnego przeziębienia zostało mi tylko lekkie drapanie w gardle, muah.
Poza tym sobotnia impreza udała się wręcz koncertowo (mimo paru zgrzytów tuż przed), a widok wzruszonego Irinka był jednym z najbardziej rozczulających obrazków, jakie widziałam. Więcej takich. |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 06-10-2008, 12:44
|
|
|
Bo był mruczny weekend z Wiewiórką. :3
Bo całkiem udana impreza z dużą dozą szczęścia. XD
Poza tym udało mi się załapać na giełdę minerałów z tańszym biletem i znaleźć coś wartego wydania gotówki, choć istniało zagrożenie zgubienia oczu. Od tego wszystkiego powoli wracam na ścieżkę geologa amatora i wielbiciela kamieni. A już zupełnym przypadkiem złapałem Indian, o! |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Bezimienny 
Najmniejszy pomiot chaosu

Dołączył: 05 Sty 2005 Skąd: Z otchłani wieków dawno zapomnianych. Status: offline
|
Wysłany: 06-10-2008, 14:03
|
|
|
Bo Impreza, bo Jenoty... bo dużo Jenotów - i ogólnie faaaaajnie było. |
_________________ We are rock stars in a freak show
loaded with steel.
We are riders, the fighters,
the renegades on wheels.
The difference between fiction and reality? Fiction has to make sense. |
|
|
|
 |
Doreen 
Little Lotte

|
Wysłany: 06-10-2008, 18:40
|
|
|
Bo jednak zobaczę w tym miesiącu mój ulubiony upiorny duet razem na jednym spektaklu, mruk.
Bo dysk 160 giga daje taaaaakie poczucie wolności (przynajmniej osobie, która do tej pory miała 40, a dobrze pamięta czasy, kiedy miała 4)
Bo być może nowy l33towy uczelniany system dopisywania/wypisywania się z przedmiotów jednak będzie działał sprawnie. W miarę. Może. |
_________________ "The tiny spark you give,
Also set my heart aflame...
That all the songs you hear me sing,
Are echoes of your name."
Ikonka stąd
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-10-2008, 19:05
|
|
|
MRRRRRRRU!!!!
*______________*
Jestem szczęśliwym człowiekiem!
|
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 06-10-2008, 19:30
|
|
|
Bo mamy za oknem śliczną, mroczną, deszczową, bezgwiezdną, mglistą i wampirzastą noc. Aż miło było wyjść na spacer. |
|
|
|
|
 |
mikolajp 

|
Wysłany: 06-10-2008, 20:10
|
|
|
wa-totem napisał/a: | Bo na http://www.spicy-wolf.com/ właśnie przeczytałem oficjalną zapowiedź drugiego sezonu Spice & Wolf.
Na razie brak jakichkolwiek dat... ALE!!
Yay~!
丶(^ω^)ノ |
TAK!!!!!!!!!!
Bo zacząłem w końcu coś ze sobą robić. :) |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 07-10-2008, 15:22
|
|
|
Bo udało się zainstalować Fluxboxa :)
Filmów pod Ubuntu dalej niet :(...
Pierwszą rzeczą, jaką zrobiłem, było skopiowanie pliku fluxbox.menu-user do katalogu domowego, a następnie zedytowanie go i wklejenie w plik inicjujący menu w katalogu .fluxbox zamiast pliku z katalotu /etc/X11/...
W związku z tym chwilowo menu fluxboxa prezentuje się dość skromnie - wpisałem tylko te programy, których używam. I myślę, żeby dodać parę rzeczy, gdy będą mi potrzebne :) |
Ostatnio zmieniony przez korsarz dnia 07-10-2008, 16:28, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Noire 
Pomniejszy Inżynier

|
Wysłany: 07-10-2008, 15:57
|
|
|
A tak jakoś, mimo wszystko ^^ |
|
 |
Irian 

Grupy: WIP
|
Wysłany: 07-10-2008, 20:57
|
|
|
Praga jest cudna, pogoda w końcu przyzwoita i mam bilet miesięczny. No i znalazłam pralnię. All's well with the world. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-10-2008, 12:18
|
|
|
Bo odebrałem paczkę z poczty. Dalej nie wiem, czy w L5K da się grać Kitsune, ale z całą pewnością można Rzymianinem (ale czemu nie Galem! Bluźnierstwo)... Szkoda jeszcze, że nadal nie ma opisu Ivory Kingdoms, Gunpowder Gainów ani Północnych Barbarzyńców. Szkoda nieco.
Płonące Piaski jednak są naprawdę bardzo fajnie wydane. Wyglądają nawet bardziej na osobny Setting (z racji ubogiej mechaniki średnio grywalny bez podstawki), niż dodatek do L5R.
Stworki obejrzę już w domku.
Warto napisać jeszcze, że w Płonących Piaskach jest mapa kontynentu. Jest niesamowicie brzydka, ale widać na niej, jaki malutki jest Rokugan i Krainy Cienia. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Irin 
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 09-10-2008, 15:12
|
|
|
Bo dorwałam dzisiaj moje cuda prosto z Niemiec! "INDePENTENT" narysowane przez DuO (te same, co od "Mon-star attack"), ciekawe, jak im wyszło tym razem.
Empik jest kochany. I właśnie nastała ta chwila, kiedy baardzo się cieszę, że jednak się uczyłam i uczę niemieckiego :D. Może i nie rozumiem wszystkiego, ale znaczną większość, a nierozumienie tekstów byłoby morderstwem. Natomiast ze słownikiem powinnam zrozumieć jeszcze więcej, mrrrrr.
I w ogóle mrrrrrrr. |
|
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 09-10-2008, 18:44
|
|
|
Bo jestem w domu! Choć mieszkanie w bursie nie jest już tak smutnym i bolesnym przeżyciem jak wcześniej, ale tak jakoś aż milej człowiekowi po powrocie..I co najważniejsze - pojawiła się nadzieja, że może jednak będę w pokoju ze swoją koleżanką! Pechowo nas rozdzili, pomimo tego iż w podaniu napisałyśmy, że chcemy mieszkać razem. Ale lokatorki koleżanki się nie zjawiły i może w końcu będę miała stały kąt dla siebie, i to jeszcze z zaufaną i lubianą koleżanką :) I może w końcu będę miała w bursie internet! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 09-10-2008, 19:16
|
|
|
Bo udało mi się naprawić ogniolisa. Już się nie tnie jak to emo i działa błyskawicznie. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|