FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Status: offline

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 11-02-2006, 22:36   

Varda napisał/a:
Hm... Program drugi i telewizja lokalna? :)

A oni niecałe transmitowali =='' końcówka na jakimś ruskim kanale była

... tak na marginesie: brak Eurosportu doskwiera tylko zimą, bo nie mam zbytnio gdzie oglądać łyżwiarzy, przez reszę roku moge nie miec tego kanału...

┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 12-02-2006, 21:32   

LOL. A mnie Ginban Kaleidoscope przyprawił o postanowienie oglądania łyżwiarstwa figurowego z Turynu. Ciekawe czy reprezentantka Japonii nazywać się będzie Sakurano Tazusa...
<_<
>_>
..nie mówcie mi że women singles to już były!??!?!
IAAAAADAAA!!!

EDIT: Nie, nie były. 21 i 23 lutego, o 19:30 na Eurosporcie :D

Ostatnio zmieniony przez wa-totem dnia 13-02-2006, 12:22, w całości zmieniany 3 razy
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
3869750
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 13-02-2006, 10:39   

Bo wreszcie udało mi się zainstalować tego $#^*@ service packa2! I działa mi USB 2.0! HA!

a taki jeden...

PostWysłany: 14-02-2006, 14:24   

Bo od 1 kwietnia na Hyperze ma być "Serial Experiments Lain" <podskakuje i wymachuje rękami wołając "yatta yatta yatta!"> :D
http://anime.com.pl/news.php?id=vTydavyC#c28
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
ka_tka Płeć:Kobieta

PostWysłany: 14-02-2006, 17:31   

Bo cały dzień się z mamuś śmiałam z własnych nocnych wyczynów XD Pełnia była, i okazuje się, że jestem podatna ^^"

Sniło mi się, że położyłam sobie na łóżku torebkę śniadaniową (z gumką recepturką zresztą XD), a na niej siedział pająk. Ponoć zerwałam się i poleciałam do dużego pokoju, wykrzykując, że na chusteczce jest pająk, a następnie próbowałam wyjaśnić, że to właściwie nie chusteczka. Na pytania "ty śpisz?" odpowiadałam obrażona, że "nie" oraz "nie śpię, dobrze już, dobrze, idę sobie". Pamiętam jedynie, że zakręcałam butelkę z wodą, musiałam się obudzić pijąc XD Przecknąwszy się stwierdziłam, że mamuś ma rację, chusteczka jest w śmieciach i mogę iść spać. Jeszcze światło zapalałam i sprawdzałam, czy jej nie ma XDD

Niniejszym nie mam już wątpliwości, co to za dziwne, straszliwie realne, ale jakby otoczone senną nieświadomością, wspomnienie nocnego widoku z okna kuchennego, jeszcze ze starego mieszkania ^^"""" A straszliwie realne, bo pamiętam, że było widać czasem któryś z wozów na niebie, a we śnie nigdy nie zdarzyło mi się widzieć czegoś aż tak dokładnie i szczegółowo ^^"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
2203707
Varda Płeć:Kobieta
ko-tek!

Grupy:
WIP
PostWysłany: 14-02-2006, 21:00   

Kupilam sobie dzis sliczne bladorozowe tulipany. Nie lubie nadmiaru ozdob, wiec poprosilam tylko o rafie... i zachwycona wracalam do auta, trzymajac kwiaty w jednej, a aparat w drugiej dloni ;)

Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 14-02-2006, 21:36   

Haha-HA! Mam z głowy egzaminy z trzech przedmiotów, więc niewytłumaczalnym cudem sesja idzie do przodu! Poza niepikający papież wrócił bezpiecznie do Empika, a płyty trafiły do Zegarmistrza! Yay!

Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 14-02-2006, 22:07   

Bo dzisiaj przeżyłam kartkówkę z geografii... Wprawdzie ją zawaliłam, ale nie szkodzi
Bo wuefmenka się zlitowała i usprawiedliwiła mi te dwie godziny z zeszłego tygodnia
Bo wyżej wymieniona wuefmenka rozczuliła się wystarczająco moim wyjaśnieniem, żeby mi usprawiedliwić też tą godzinę, na której mnie dzisiaj nie było...
Bo przeżyłam kolejny dzień szkoły
Bo po szkole miałam iść z mamą na miasto...
Bo mamie się pomerdały godziny i wylądowałam w jej szkole na świetlicy i czekałam...
Bo w świetlicy podbudowałam sobie morale... Wiecie jakie to budujące, kiedy wiesz, że rysujesz na 30% swoich możliwości, a wokół i tak się zachwycają?
Bo kupiłam sobie dwie książki...
Bo dzięki spacerowi obecnie mam 37 stopni...
Bo dzięki temu nie idę jutro do szkoły, bo NIE MOGĘ się rozchorować do piątku...
Bo u mnie z reguły stan podgorączkowy trwa od 3 do 5 godzin...

Żyć nie umierać...

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 15-02-2006, 16:18   

Bo oprócz tego, że w kwietniu będzie SE Lain na Hyper, to jeszcze 1 maja będzie w Polsce koncert the Prodigy! :D Szykuje się cudowny rok! :D
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 16-02-2006, 19:17   

Bo spełniłem swoje groźby rekordowo szybko, bo w zaledwie 2 tygodnie od poważnego powzięcia planu. Mowa oczywiście o zakupie DVD RW :D.
Bo w związku z powyższym zaczynam walkę z tłokiem na dysku :].

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Ysengrinn Płeć:Mężczyzna
Alan Tudyk Droid

Grupy:
AntyWiP
Tajna Loża Knujów
WOM
PostWysłany: 16-02-2006, 20:21   

Dziś rano na balkonie siedział mi wypasiony jastrząb*__*. Taki prawdziwy, pierzasty i dziobasty. Najwyraźniej miał ochotę na kawałek mazurka, bo tego paskudztwa mnóstwo w karmniku siedzi codziennie.

BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 16-02-2006, 22:56   

A ja jeszcze mały bonusik na koniec dnia - właśnie sie pojawiły na stronie doktorka wyniki z dzisiejszego egzaminu (ostatniego w sesji)... i zaliczyłem!!! To rozumiem :D.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 17-02-2006, 01:52   

Ysengrinn napisał/a:
Dziś rano na balkonie siedział mi wypasiony jastrząb*__*

A ja dziś w ogrodzie miałem wojny krukowatych o chleb (wróblom zrobiłem karmnik, do którego tylko sroki jeszcze próbują się dobrać 'na kolibra') i dwie sójki. Jest też w okolicy sokół albo myszołów, ale dziś go nie widziałem. Jednak sądząc z 'upolowanych' gołębi i innych wciąż znajdowanych w okolicy, jest i ma się nieźle :D

Numer Gadu-Gadu
3869750
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 17-02-2006, 11:10   

Ysengrinn napisał/a:
Dziś rano na balkonie siedział mi wypasiony jastrząb*__*.

wa-totem napisał/a:
A ja dziś w ogrodzie miałem wojny krukowatych

Hm... a u mnie najciekawsze ptaki to łabędzie i kaczki krzyżówki... Nigdy nie widziałem poza zoo kruka, czy jastrzębia T_T
wa-totem Płeć:Mężczyzna
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
WIP
PostWysłany: 17-02-2006, 12:06   

korsarz napisał/a:
Hm... a u mnie najciekawsze ptaki to łabędzie i kaczki krzyżówki... Nigdy nie widziałem poza zoo kruka, czy jastrzębia T_T

Pocieszę cię, że ja też w mieście Kruka nie widziałem, ale te krukowate o których mówię, to były:
3 wrony czarne
1 wrona siwa
4 Kawki
3 Sroki (jedno zeszłoroczne młode z upodobaniem bawi się w kolibra usiłując dobrać się do karmnika... ale zrobiłem go z nawisem na 6 cm minimum, więc - podobnie jak gołębie - zwyczajnie spada; zazwyczaj jednak zdoła coś wytrzepać na ziemię)

Całe to tałatajstwo biło się o pokrojone resztki chleba które wysypałem głównie po to, by odczepiło się od karmnika i wróbli. Skąd i po co pojawiły się sójki, nie wiem, ale upierzenie mają bardzo charakterystyczne - zwłaszcza lusterka - więc jestem pewien że to one.

A co do orłowatego, widziałem go dziś znów. Rozmiarowo odrobinę mniejsze niż wrona, siedział wyprostowany. Z upierzenia najbardziej podobny do myszołowa, z wyjątkiem szpon; może krótkoszpon? Ale oba powinny być większe... Może jednak młodziutki sokół? Hah. *__* A na podwórzu był rańcem kolejny upolowany gołąb...

Numer Gadu-Gadu
3869750
Strona 28 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi