Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 22-10-2008, 00:33
|
|
|
Włączono mi centralne ogrzewanie. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 23-10-2008, 12:03
|
|
|
Bo WindowMaker działa :D
Bo mogę w nim odpalić AmaroKa (na PLD mi się nie udawało) :)
Bo jest aplet tacki systemowej - mogę dzięki niemu na WindowMakerze sprawdzać co AmaroK w danej chwili odtwarza i mogę go zatrzymać/wyłączyć nie wchodząc na pulpit, gdzie AmaroK jest włączony ^^. Bo WmCPULoad - mogę śledzić na bierząco obciążenie systemu :).
Bo działa spinacz - dzięki niemu moge bez problemu zamontować aplety tam, gdzie trzeba :)
Zaczynam powoli czuć się w Ubuntu jak w domu ^^ . |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 23-10-2008, 16:14
|
|
|
Zdobycie nowych zderzaków - trochę grosza.
Montaż nowych zderzaków - cztery godziny, dwa skaleczenia i dużo syfu.
Satysfakcja i nabyte doświadczenie - bezcenne!
Dokonałem właśnie wiekopomnego dzieła samodzielnej wymiany obu zderzaków w samochodzie i chociaż nie są one czarne ani słusznie szare, to jednak na tyle ciemne, by pojazd wyglądał bardziej "jak należy". Trzeba było sobie przypomnieć jak co jest zamocowane, ale warto było - wiele kwestii technicznych się wyjaśniło przy okazji dłubanki. Powinienem je gdzieś zapisać, bo do przyszłych zmagań z japońską myślą techniczną pewnie wszystkiego zapomnę. ^___^ |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 23-10-2008, 22:27
|
|
|
A bo filharmonia! I koncert organowy. :3 |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 24-10-2008, 10:08
|
|
|
Bo po całej nocy obliczeń program wypluł diagram dostatecznie przerażający, by pokazać go doktorowi. Niech siem boi. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 24-10-2008, 20:56
|
|
|
Działa, działa, na miłość wszystkich bogów, istniejących i zapomnianych, net mi działa! Yessssss...
Poza tym wreszcie, po okołu 5 latach poszukiwań, w końcu zdobyłam "Białą Boginię" Gravesa. Yesssss... Lekkie to to w lekturze za bardzo nie jest, ale wreszcie, wreszcie... Wreszcie mam i mogę to czytać i przeczytać. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 25-10-2008, 22:14
|
|
|
Bo znalazłem się wśród zwycięzców konkursu Dark Essence Records i za jakiś czas przyjdzie paka z płytką i koszulką Atrox... Faaajnie!! xD |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 27-10-2008, 18:44
|
|
|
Bo brat ;) |
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-10-2008, 20:57
|
|
|
Bo najlepiej z szkoły napisałem konkurs z wiedzy o Afryce, i dostałem 5 i 6 do dziennika. yeah! |
|
|
|
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-10-2008, 11:32
|
|
|
Bo z Jogurtem naprawiłem pralkę. Nie obyło się bez nieprzewidzianych problemów... Wtyczka przy silniku stopiła się, musiałem łączyć przewodziki klasyczną metodą "na skrętkę". Poza tym trzeba było się nakombinować przy śrubie od naciągu paska, która z jakiegoś powodu nie pasowała, mimo tego, że montowany silnik był z tego samego modelu i powinien być identyczny. Na szczęście draństwo ruszyło bez przeszkód i już nie muszę się męczyć z praniem ręcznym ;) |
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 28-10-2008, 12:42
|
|
|
Wychodzę z domu. Deszczyk pada, całkiem miło, a tu...mija mnie Witch Hunter Robin! Kobieta niemal identyczna, do tego ubrana w wypisz wymalują taką samą kieckę, nawet kolor włosów się zgadzał (ale miała je rozpuszczone, bez tych fikuśnych warkoczyków, a szkoda). Ech, to się niespodzianki trafiają.... |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 28-10-2008, 16:39
|
|
|
Bo Gdańsk :)
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Bo "Żywe Piwo" (piwo niepasteryzowane, ważone chyba tylko na Pomorzu) - o niebo lepsze od tych wszystkich Tyskich, co się znajdują w sklepach :)
Bo jakoś udawało mi się trafiać na dworzec :) wprawdzie po drodze zahaczałem o Żurawia i wracałem z powrotem do Złotej Bramy, ale zawsze... :) |
|
|
|
|
 |
Irin 
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 28-10-2008, 18:29
|
|
|
Bo mimo, że chce mi się rysować, szwabistka doprowadza mnie do nerwicy i znowu zawalam terminy, jest mi całkiem dobrze :D.
Co jenot to mi lepiej, ciągle mam jeszcze ogromny zapas szczęścia po 18-19 października ^^v.
Mój pierścień mi wskazuje, że ciągle jestem w głębokiej rozpaczy, ale ja mu nie wierzę.
Gdyby tylko doba była dłuższa, a ja sprawniejsza...
I tak jest fajnie! |
|
|
|
|
 |
Sola 
ryba
|
Wysłany: 28-10-2008, 20:22
|
|
|
Bo padam na pysk ze zmęczenia, a mimo to jest mi wesoło. Czuję, że wiele dziś zrobiłam i wiele się nauczyłam.
korsarz napisał/a: | Bo Gdańsk :) |
A witam, witam :) |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 28-10-2008, 20:30
|
|
|
Sola napisał/a: | A witam, witam :) |
A już nie, teraz w Resku jestem, do Gdańska tak na jeden dzień wpadłem :) |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|