Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 27-11-2008, 21:49
|
|
|
Bo widziałem w piwnicy nietoperza *_* |
|
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-11-2008, 03:51
|
|
|
Bo spędziłam popołudnie i wieczór w towarzystwie dwóch wspaniałych Jenotów! :D I właśnie wróciłam do domu XD |
|
|
|
 |
Yakow 
Devil Luck

|
Wysłany: 28-11-2008, 10:51
|
|
|
Bo 4 skrócone lekcje, które dzisiaj mieć powiniennem nijak nie są związane z naukami ścisłymi, więc nieobecność nie zaowocuje gorzej napisaną za rok maturą. Czyli wolne. |
_________________ Życie jest ciągiem następujących po sobie chwilowych rozwiązań.
|
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 28-11-2008, 12:42
|
|
|
Bo już po próbnych maturach!
I co najważniejsze po biologii, przed którą najbardziej się stresowałam. Mówiąc szczerze, w porównaniu z moimi przewidywaniami ("Nie zaliczęęę", Oddam puste stronyyy..."), było zaskakująco... łatwo.
Wiem już, że będzie dobrze, a jeśli wstrzelę się w klucz, to nawet bardzo dobrze^_^.
I wreszcie mogę jeść normalnie. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
JJ 
po prostu bisz

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-11-2008, 16:41
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Doświadczyłem całej nędzy polskich seriali - prawie cały dzień wczorajszy i pół dzisiejszego byłem w szpitalu na badaniach, gdzie leciał telewizor. Kiepscy, Modowe Lata, Rodzina Zastępcza, W11 i inne kulawe i parszywe tasiemce, nadające się tylko do eutanazji. Aaaargh... |
Też doświadczyłem nędzy polskich seriali, ale w moim przypadku bardziej nadaje się to tutaj niż do "Zupy". Tytułu nie pamiętam, ale w amerykańskiej wersji zwało się toto chyba "sąd rodzinny" - w każdym razie taka Anna Maria Wesołowska o rozwodach. Drętwość dialogów i aktorstwa jest tak rozbrajająco śmieszna, że nie rozumiem, jak tego można nie kochać. Polskie telewizje produkowały już komedie z różnym skutkiem - ale tym razem wyszło wyjątkowo (choć niezamierzenie). Dialogi pani mecenas z panem mecenasem i ich wzajemne złośliwości nominuję do Oskara i Złotej Maliny jednocześnie - są tak nieśmieszne że aż śmieszne, jakkolwiek głupio by to nie brzmiało. |
|
 |
tilk 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 30-11-2008, 20:09
|
|
|
Uff, nareszcie kończy się ten straszny tydzień... CEPC się skończył. Większych problemów na szczęście nie było, z dziwaczniejszych zajść było przypadkowe przecięcie kabla zasilającego pod napięciem (ale ładny dymek!) i drużyna, którą sekundy dzieliły od kwalifikacji do finału (kłócili się, a jak). |
|
|
|
|
 |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 01-12-2008, 18:37
|
|
|
Bo talony. I nagle święta stały się nieco tańsze.
Bo dzisiaj po raz pierwszy od około pięciu lat założyłam spódnicę i nie było aż tak źle. |
|
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 01-12-2008, 20:04
|
|
|
Bo pomimo remontu ulicy Kilińskiego - i faktu zmiany rozkładu mpk, to jednak mój tramwaj nadal blisko kursuje w moich okolicach i nadal jeździ w pobliżu mojego wydziału! Ufff! |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 03-12-2008, 13:19
|
|
|
Bo ojciec wreszcie idzie odebrać Liveboxa, więc dzisiaj wieczorem, albo jutro po południu będę miał internet w domu, a przynajmniej mam taką nadzieję.
Tylko pytanie - czy trzeba było koniecznie zagrozić zerwaniem umowy? |
|
|
|
|
 |
Shinigami-san 
Straszny Pan Morderca

Dołączyła: 03 Maj 2007 Skąd: Poznań/Inowrocław Status: offline
Grupy: Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 04-12-2008, 17:39
|
|
|
Bo egzamin na prawo jazdy umówione, bo wyniki z olimpiady są ósmego grudnia i prawdopodobnie się dostanę. Bo niedługo studniówka a jutro omawianie czołówki na płytę :D Bo zaraziłam koleżankę mangą i animcami i teraz na każdej religii ogladamy :D Jeee... |
_________________ "Nie jesteś zły. Jesteś po prostu źle ubrany"
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 06-12-2008, 07:52
|
|
|
Bo (podobno) internet w domu już działa - możliwe, że już jutro pojawię się na IRCu :) |
|
|
|
|
 |
Avalia 
Love & Roll

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 06-12-2008, 09:24
|
|
|
Bo udało mi się zaliczyć semestr z PSO i to jeszcze na 3 *a teraz będę walczyć o 4*, a i tak jestem wielce szczęśliwa bo to chyba najtrudniejszy przedmiot w całej mojej szkole. |
|
|
|
|
 |
radgers 
Merill J. Fernando

|
Wysłany: 06-12-2008, 16:05
|
|
|
Bo świniobicie dojechało :D |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
 |
Irian 

Grupy: WIP
|
Wysłany: 06-12-2008, 17:41
|
|
|
Weekend, nareszcie. Poza tym jeszcze dwa dni cwiczen, egzamin i az cztery dni bede mogla spedzic w domu, przed kolejnym wyjazdem do Warszawy. Hurra.
-.- |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-12-2008, 13:14
|
|
|
Bo wygrałem dyktafon. Fajny dyktafon. Drogi dyktafon.
Jedyna jego wada jest taka, że nie mogę go sprzedać na Allegro. Jednak zabawka przyda mi się do pracy. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
|