Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-11-2008, 09:38
|
|
|
Bo śnieg. Sypie, sypie, sypie, takimi grubymi płatami. Jest go tyle, że na widok wąskiej drogi jednokierunkowej pod górkę koło mojego domu jakiś dostawca mięsa zrezygnował, wylazł z samochodu i dwie skrzynki z mięsem pociągnął na sznurku :)
Żeby nie było - wolę późną wiosnę i wczesną jesień. Ale lubię taką białą zimę, jak siedzę w domu, bo ślicznie to wszystko - dachy domów, góry, lasy, łąki u sąsiadów i padający śnieg - wygląda z okna. No i dużo śniegu gwarantuje na razie brak chlapy. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Shiccare 
Szpila

|
Wysłany: 22-11-2008, 09:41
|
|
|
Bo śnieg. Lubię. Ślicznie wszystko wygląda takie przysypane. Byleby na święta był, najlepiej dużo ;) I mało pluchy i błota. |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 22-11-2008, 10:57
|
|
|
Bo jak wyżej. Bo śnieg *_* Bo puchaty, zimny, taki piękny. Yay, chcę już grudzień i święta. |
|
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-11-2008, 12:16
|
|
|
Bo zgadnijcie co. Śnieg! Koniec szarych, nudnych, deszczowych dni! Teraz będziemy lepić bałwany! |
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 22-11-2008, 12:49
|
|
|
Bo się wyspałam, a raczej odespałam. I też śnieg. Chyba nawet dzięki niemu humor mi się poprawił. W końcu mogę też odsłonić okno i jest jasno, nie tak jak do niedawna - ciemno nawet w dzień. Prawie.
Bo chwilka na odsapnięcie. Niby powinnam się zabrać już teraz (a nawet wczoraj) za referat, ale co tam, zrobię sobie dziś wolne od nauki. Albo przynajmniej poprzestanę na posegregowaniu materiałów i czytaniu tylko tego, co nie potrzebuje notatek. O, też wyjście... |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Irian 

Grupy: WIP
|
Wysłany: 22-11-2008, 12:55
|
|
|
Biaaaało, biaaało! Mry. Od razu się humor poprawia... |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-11-2008, 00:45
|
|
|
Bo ABBA rzondzi niepodzielnie. Tak, w końcu byłam na 'Mamma Mia!'. Przez cały seans przytupywałam do rytmu, w duszy śpiewając (bo na głos jednak nieco niebardzo było...), na pysku mając wielkiego wyszczerza. Goniki rzadko dostają takich wyszczerzy. Teraz bolą mnie mięśnie twarzy :D
I to karaoke na 5 głośników, 22calowy monitor, stronę z tekstami i 5 głosów...
Do pełni szczęścia brakowało mi tylko jednego elementu, ale jak widać nie można mieć wszystkiego.
Pójdę jeszcze raz.
Koniecznie.
Omry. |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-11-2008, 14:39
|
|
|
Omry, GoNik ma rację. A potem się ze mnie różne koty i inne Alki śmiały... Cóż, rozanielony Maieczek z wyszczerzem na pysku, to może być zabawny widok...
I faktycznie, jeszcze raz, jeszcze raz! |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Morg 

|
Wysłany: 24-11-2008, 15:05
|
|
|
Bo śnieg, który wczoraj spadł okazał się Prawdziwym Śniegiem i jest biało. |
|
|
|
|
 |
radgers 
Merill J. Fernando

|
Wysłany: 26-11-2008, 19:35
|
|
|
Bo zaczyna krystalizować się bardzo fajny skład na przyszłoroczną Metalmanię, choć to dopiero 4 kapele :P |
_________________ Duk said (czy coś takiego) - spróbuj i Ty xD |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 27-11-2008, 07:31
|
|
|
Bo w pracy w bibliotece jest dość luzu, bym mógł wejść na to forum ^^
Bo w bibliotece znalazły się podręczniki na studia, przydadzą się w styczniu... |
|
|
|
|
 |
Yakow 
Devil Luck

|
Wysłany: 27-11-2008, 14:40
|
|
|
Bo dzisiaj miałem trzy lekcje, do tego skrócone, dzięki bednym maturzystom. Bo autobus nie przyjechał, więc jestem usprawiedliwony dlaczego w ogóle na te lekcje nie poszedłem. Bo chyba w końcu wpadłem na pomysł co zrobić na projekt semestralny z bazami SQL. Bo dodatkowy angielski przełożył się na godzinie wcześniej, więc będę miał więcej luzu wieczorkiem. I bardzo dobrze, że wieczorem. Bo jutro też tylko 3 skrócone lekcje, do tego od dwunastej czyli na jakąś nockę można dzisiaj pójść. Yeah. |
_________________ Życie jest ciągiem następujących po sobie chwilowych rozwiązań.
|
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-11-2008, 16:40
|
|
|
Bo właśnie dostałem Władcę Pierścieni Złotą, Twardą, Zafoliowaną Edycję, a jutro kupię Pana Lodowego Ogrodu 1&2, Kłamcę 2&3 i Księgę Cmentarną. I może coś jeszcze. |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 27-11-2008, 18:55
|
|
|
Bo bilety już są :3 A przynajmniej tak mówi Ticketpro. W sobotę poczłapiemy do Empiku i zobaczymy. |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

|
Wysłany: 27-11-2008, 19:03
|
|
|
Bo zupełnie niespodziewanie i znienacka miałam dzisiaj Evila! Mru! |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|