FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 337, 338, 339 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Sola Płeć:Kobieta
ryba

Status: offline
PostWysłany: 25-08-2009, 18:29   

Bo jestem w domu, a kiedy włączam komputer ikonka w dolnym prawym rogu, radośnie daje mi znać, że mam połączenie z internetem. I do tego wszystkiego mogę sobie siedzieć przed kompem ile mi się chce. Żaden Szwecki bezstresowo wychowywany bachor nie dyszy mi nad uchem, że niby mój czas się skończył. HA.

Tylko te tysiąc sześćset ileśtam nieprzeczytanych postów mnie martwi.
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
2804327
Wiewiór Płeć:Kobieta
irish mastah

PostWysłany: 25-08-2009, 18:43   

Bo koleżanki z roku wróciły z Tajwanu!
Odbierające je z Okęcia przez przypadek miała wielką przyjemność obejrzeć naszą mistrzynię świata w rzucie młotem i sam złoty medal ;D
Ale ważniejsze, że wraz z koleżankami przyjechały prezenty! I tak została przeszczęśliwą posiadaczką 15 tomu Fullmetal Alchemista po chińsku (niższych tomów nie było w całym mieście XD), 3 dobrych pędzli do kaligrafii, pędzlo-pisaka, do którego się tusz wlewa, obciachowej zawieszki z supełkami i monetami do komórki oraz kolejnej maskotki wiewiórki, kupionej na słynnych nocnych targach.

I w ogóle trzeba na Tajwan jechać uczyć się i biznes rozkręcać ;D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 25-08-2009, 20:30   

To był dobry dzień :3 Kurs na prawo jazdy: Dzięki wnukom dotychczasowego instruktora i jego lenistwu dostałem nowego, z którym UDA mi się wreszcie do końca tygodnia wyjeździć wszystko co mi zostało (gdybym został z obecnym to kończył bym w przyszłym roku, a warto wspomnieć, że zaczynałem w 2008) ^^v Poza tym zamiast kazać jechać na plac i udawać się do cienia w celu lektury gazetki ten ze mną jeździ po mieście, wreszcie czegoś uczy i jest zdecydowanie ciekawszym człowiekiem. A na koniec wjechał nam na światłach w tył jakiś kretyn z UPSu :D Ogólnie wesoło było, choć obyło się bez ofiar.

Poza tym zrobiłem znienacka zakupy na wyjazd i mam wszystko z głowy - szczęście szczęście :3

Poza tym chyba wygrzebałem się ze zgocenia - ogólnie jest nieźle ^^

Yumiko Płeć:Kobieta
Child Prey

Grupy:
AntyWiP
Lisia Federacja
PostWysłany: 25-08-2009, 20:56   

Bo siostrzyczka Avi byyyyyła~! Bo dostałam od niej singiel [KR]Cube niejakiego Dir En Grey'a ^___^ bo było super, bo ją zobaczyłam, bo tęskniłam i dawno się z nią nie widziałam... to już rok O.o aż płakać się chce że szczęścia xD' gorący boysbandowy buziaczek dla niej xD i mocny ściiiiiiiiiiiiiiiiiisk od Yumiko ;3 Me loves ya~! ^__^

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
1496242
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 25-08-2009, 23:45   

Caaalutki dzień babrania się z meblami. Pół dnia demolki, pół dnia montażu nowych. Może dziwnie to zabrzmi, ale to było... relaksujące. Jak się siedzi całymi dniami przy tych piekielnych maszynach, prosta fizyczna robota robi się wyjątkowo satysfakcjonująca.

A i efekt fajny wyszedł! Szkoda tylko, że z urządzonego na nowo pokoju już raczej dużo nie skorzystam.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Crofesima Płeć:Kobieta
Captain Narcolepsy

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 25-08-2009, 23:51   

Bo mimo, że dzień zaczął się nie najlepiej (miałam miły sen z jenotami oraz paroma starymi znajomymi, z którymi bardzo chciałabym się spotkać, ale przy okazji też z pewną osobą, którą w tym śnie wcale nie chciałam zobaczyć), to jednak jego koniec mnie bardzo zadowala. Właśnie obejrzałam "Gran Torino" - czyli Clint Eastwoodowe cudeńko. Naprawdę szczerze polecam. A ponadto zapowiadają się na nadchodzące 12 miesięcy całkiem ciekawe tytuły... po przejrzeniu niektórych zapowiedzi już nawet "Bękarty Wojny" mnie tak nie kręcą ;) :
"Sherlock Holmes", "Prince of Persia", "New York, I Love You", pełne zaskoczenie w postaci "The Lovely Bones", "Księżniczka i Żaba" czy nawet "Avatar" .
Oraz oczywiscie "Alicja w Krainie Czarów" oraz "The Imaginarium of Doctor Parnassus".

W skrócie: będzie na co do kina chodzić!

Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
mikolajp Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 26-08-2009, 10:25   

Bo Radiohead byli genialni.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2727785
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 26-08-2009, 17:31   

Bo udało mi się kupić wreszcie obuwie domowe i obuwie to nie dość że sprawia wrażenie idealnie wykrojonego do mojej stopy to nie zdążyło mnie jeszcze poważnie skrzywdzić. Dostało dzisiaj szansę ale plastry z którymi się nie rozstaję od czerwca tego roku skutecznie przeciwdziałały kolejnej masakrze moich stóp. Chociaż nadal żałuję niezmiernie, że nie mogę chadzać boso...

Bo kupiłam suce tabletki chlorofilowe i jestem bardzo ciekawa czy zadziałają. Przy okazji nabyłam jeszcze herbatę, którą podpijałam Miyakowi na zlocie, miałam pewne obawy czy aby na pewno jest to ta sama, ale okazało się, że jednak ta sama. Poza tym zjadłam dzisiaj lody, które za mną od jakiegoś czasu chodziły. Mogłam się znowu ubrać bardzo letnio i żeby nie cholerny wiatr byłoby bardzo sympatycznie. Odwiedziłam też babcię, więc poza tym, że mnie boli głowa i jestem w nastroju "zabijcie mnie, wszystko mi jedno" miałam całkiem udany dzień. A za moment wychodzę się zobaczyć z Diabłami.

Bo Phil Collins, siłą rzeczy nieco inaczej na niego patrzę, ale uwielbiam jednakowo. Mam nadzieję, że dzielnie poczeka na mojego bruneta.

Bo jedna z osób na opinii której mi zależy docenia mnie za to co robię. Za to co widać, za to czemu zaprzeczyć się nie da. Chociaż jedna osoba :3

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Krwawisz Płeć:Mężczyzna
Blood & Belief...

PostWysłany: 27-08-2009, 05:23   

Bo proces zbierania materiałów do pracy magisterskiej postępuje bardzo szybko.
Mam już prawie 70 CDków z chińskim metalem, czyli prawie połowę oficjalnie wydanych w tym kraju płyt ( w tym gatunku oczywiście). Teraz pozostaje tylko zabrać się za tłumaczenia - no ale to w końcu sama przyjemność ;)

The god of man is a failure
And all of our shadows are ashes against the grain
Powrót do góry
Nanami Płeć:Kobieta
Hodor.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
House of Joy
PostWysłany: 27-08-2009, 13:04   

Bo parę dni wytchnienia spełniło należycie swoje zadanie.
Bo otacza mnie tylu wspaniałych ludzi~
Bo dziś jest dobry dzień, przyćmiewany jedynie widmem nadciągającego Września, ale z nim też dam sobie radę! :3

-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 27-08-2009, 16:31   

Bo moja siostra w sobotę wychodzi za mąż. Jako starszy bart jest z niej taki dumny ;-) Się już doczekać wesela nie mogę. Zwłaszcza, że ma być super jadło.
Powrót do góry
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

PostWysłany: 27-08-2009, 19:55   

Bo udało mi się trafić w empiku na GITS: SAC 1-y sezon za 30zł :)
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
CainSerafin
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: 27-08-2009, 20:05   

*łyp w górę* Bo udało mi się trafić w Empiku pierwszy sezon Gitsa za 20 zł ;P.

Jednak jak się domyślam masz starszą wersję na kilku DVD, a nie tą nową i okrojoną, którą da się wygodnie oglądać jedynie na komputerze. Jeśli tak, to zazdrossszczę i nie wiesz nawet jak bardzo.
Powrót do góry
Kusoku Płeć:Mężczyzna
Zaatakowany pierunem!

PostWysłany: 27-08-2009, 21:18   

Właśnie wróciłem do domu z Pierniconu (ja nie żartuje ja naprawde dopiero teraz tu trafiłem :P)

Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
11500019
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 27-08-2009, 23:14   

<bierze tobołek z własnym dobytkiem z Zupy, ściera kurz z półek, zrywa plakaty ze ścian, wszystkie drobne brudki zamiatane pod dywan zbiera i skrupulatnie wyrzuca, po czym przekazuje kluczyk agencji mieszkaniowej i przeprowadza się do Pięknego Życia>

Okaeri! Dawno mnie tu na dłużej nie było, ale czas się wreszcie porządnie rozgościć :3 Życie jest piękne :3

Strona 338 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 337, 338, 339 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi