Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 03-10-2009, 10:56
|
|
|
Bo w końcu jakiś miły akcent. Przez ostatni tydzień miałam tyle powodów do smutku/wściekłości (między innymi szkoła, problemy osobiste i rodzinne, PMS, zdrowie i kasa), że nawet JA - osoba wredna, złośliwa i egoistyczna - uznałam, że nie ma co zamęczać jenoty płaczliwymi postami w zupie.
No w każdym razie - impreza, na którą z początku nie miałam najmniejszego zamiaru iść, okazała się nad wyraz miła. Poznało się nawet parę nowych osób.
A za tydzień kolejna, tym razem z ludźmi jeszcze bardziej mi bliskimi.
A, i mój skill oczywiście zadziałał - wychodzę z budynku i po chwili natykam się na gromadę śpiewających, wykrzykujących przekleństwa i nieco wciętych ... kiboli. Do autobusu też wsiąść nie mogłam, bo był po brzegi nimi wypełniony. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-10-2009, 17:20
|
|
|
Bo 4 tom Pelissy :D Wprawdzie tylko pierwsza część (wydanie w dwóch zeszytach) ale co z tego :3
I w ogóle fajne łupy |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-10-2009, 17:40
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | I w ogóle fajne łupy |
A ta Cagalli siedząca na Haro to w ogóle epicka jest.
I brelok do kluczy z Suiseiseki. I ten EPICKI Intuos z ekranem.... Zakochałam się i mogę umrzeć. |
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 03-10-2009, 20:41
|
|
|
Bo uczelnia! Wstawanie o piątej rano to nadal jest zmartwychwstawanie, ale warto było. Kurczę, stęskniłam się :) |
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-10-2009, 21:24
|
|
|
Bo uczelnia! Kurczę, nawet zmęczona nie jestem, było zarąbiście :D Trzeba tylko oswoić algebrę, bo póki co mojej przygodzie z liczbami urojonymi nieco przeszkadza fakt, że funkcji trygonometrycznych nie pamiętam kompletnie, wzory skróconego mnożenia gdzieś czają się na skraju świadomości i ciężko im się obudzić, a dzielenie wielomianów było łatwe i oczywiste, ale osiem lat temu... ^^' |
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 04-10-2009, 01:19
|
|
|
Bo futon to świetny wynalazek, a takie niziutkie (bo to choć nie tró i oryginalny japoński, to jednak też bez drewnianej ramy) łóżko jest znacznie bardziej funkcjonalne, niż mi się wydawało.
A gra mojego życia, czyli Final VII na PSP działa, wygląda i sprawdza się doskonale :3 |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 04-10-2009, 09:26
|
|
|
Łóżka bez ram są bardzo przydatne. Sam z takiego korzystałem przez ostatnie 9 lat. Zresztą parę osób widziało ten genialny wynalazek, który nie wiedzieć czemu chyba się nie przyjął u nas. W związku z powyższym będę musiał do Wawy ściągnąć mój łódzki łóżkotelik. 2x1m to wbrew matematyce więcej niż 1,9x1,4m - dla jednej wysokiej osoby. :>
Bo dziś jest czwarty października, niedziela - dzień z napiętym harmonogramem i przewidywanym wesołym finałem. ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Sakura_chan 
Pure Angel

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-10-2009, 15:30
|
|
|
Bo za miesiąc wychodzi DVD NEWS Winter Party Diamond. A już straciłam nadzieję że wyjdzie w ogóle. Mruuu |
_________________ To add colour to your boring today
To put magic into your melancholic tomorrow
I have come to change those nonchalant times you spent
Into precious memories
 |
|
|
|
 |
Loko 
Aspect of Insanity

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 04-10-2009, 16:30
|
|
|
Bo mam internet. W końcu sięgam poza szpitalną salę. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-10-2009, 18:30
|
|
|
Mamy Brązowy medal ME w siatkę!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
Irin 
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 04-10-2009, 20:16
|
|
|
Bo czuję się kochana!
/me stwierdziła patrząc na dwa pachnące tomiki Black Lagoon, breloczek z Hyogą (!), pobrzękując sobie cudnymi kolczykami i czytając topic urodzinowy. Poza tym komórka też dobra rzecz :D.
Poza tym skończyłam biurko. Znaczy może nie skończyłam, ale już może przyjechać. O radooooości! |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
|
|
|
 |
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-10-2009, 21:55
|
|
|
Postaram się myśleć pozytywnie. Więc po kolei. Pierwszy zjazd w nowym semestrze okazał się całkiem ciekawy. Już teraz wygląda na to, że część przedmiotów zakończy się rzezią niewiniątek (choć już teraz nasza grupa jest mocno przetrzebiona), ale mamy kilku dobrych wykładowców więc sobie poradzimy. Angielski zapowiada się świetnie - od początku mówiliśmy po angielsku, a pisania było bardzo mało, co oznacza że wreszcie nauczę się wymowy. No i jeszcze zostaje matematyka, którą trzeba (znowu) poprawić - i pomyśleć że gdyby nie ten przedmiot już dawno temu miałbym spokój z zaliczeniami. No, ale dam sobie radę!
Pozytywne myślenie, pozytywne myślenie... |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 05-10-2009, 13:28
|
|
|
Przybyli, zobaczyli, uzupełnili. Mowa o hydraulikach i ich wymianie rur. Nareszcie problem z głowy! ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Dred 
Policenaut

|
Wysłany: 05-10-2009, 21:39
|
|
|
Bo Gwiezdne wojny (mimo, że ich nie trawię), są idealnym zbiorem archetypów. W sam raz na pracę z polaka. |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|