Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 05-10-2009, 22:56
|
|
|
Bo w końcu udało mi się usidlić ten diabelski USOS... Hurrra! I przynajmniej wf będzie darmowy. |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

|
Wysłany: 06-10-2009, 00:11
|
|
|
Bo te bóle głowy i będący ich pośrednim następstwem paskudny humor to możliwe jedna z lepszych rzeczy, jakie mi się ostatnio przytrafiły. Nie ma jak wolność i autentyczne rozwiązanie problemu, zamiast zamiatania pod dywan. Czuję się jak nowo narodzony :3
Z radosnych efektów ubocznych - pozostałe elementy które do tej pory budowały piramidkę nieszczęścia jakoś tak się bez spoiwa rozpadły na wszystkie strony, a większość wylądowała w dzielnicy optymizmu :D |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Tyczek 
♩♪♫♬

|
Wysłany: 06-10-2009, 11:43
|
|
|
Bo w sumie, dzięki lekom jestem w stanie w końcu coś zacząć robić. No, pomimo tego, że owe leki zobojętniły też te pozytywne emocje. Ale cóż.... coś za coś. Wypad do Poznania okazał się całkiem dobry. Kolejne zdania powinny wylądować w zupie, ale w sumie to nic, że pojechałem przez pomyłkę na drugi koniec Poznania i to nic, że to była tylko inauguracja a nie rozdanie legitymacji i indeksów. Cóż... |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-10-2009, 11:50
|
|
|
Bo daliśmy radę standardom APA i tym samym jestem o kroczek bliżej piątki z ćwiczeń z psychologii społecznej :3 |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-10-2009, 12:54
|
|
|
Bo widać człowiekowi niewiele do szczęścia potzeba (a przynajmniej mnie). |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 06-10-2009, 14:15
|
|
|
"Wszystko ma dobre strony" - pomyślała hiena łkając nad martwą antylopą. Zapowiedziałem, że w Zupie więcej nie będę pisał, oto więc dotrzymuję słowa. ]:D
Bo przylazł hydraulik i odetkał kibel. Musi jeszcze co prawda wrócić z uszczelką i wszystko zmontować ponownie, bo tkwiąca głęboko w rurze kupa nieszczęścia wymagała odpięcia muszli od rur, ale i tak jest dobrze. Nie wnikam skąd się tam wzięło to, co się wzięło, ważne że od tej pory będzie czyściutko. :> |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Mitsurugi 
Wieczny Marzyciel

|
Wysłany: 06-10-2009, 22:01
|
|
|
Bo udaje mi się już poprawnie wykonywać cięcie Men w Kendo :). Wciąż są błędy, ale jest już na pewno lepiej :) :). No i nie kickam podczas robienia Ashi sabaki- wychodzi już fajnie, choć przy wolnym tempie wciąż tracę równowagę. |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
 |
|
|
|
 |
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 07-10-2009, 14:12
|
|
|
Bo matematyka nie jest już problemem. Od razu jednak mówię, że na zaliczenie nie zasłużyłem i zawdzięczam je jedynie dobrej woli wykładowcy. Pozytywne myślenie, pozytywne myślenie... |
|
|
|
|
 |
Morg 

|
Wysłany: 07-10-2009, 16:12
|
|
|
Bo lenistwo do spółki z niechciejstwem chyba mnie dzisiaj już opuściły. No i dzisiejszy dzień okazał się być lepszy, niż myślałem, a w dodatku jutro nie mam pierwszej lekcji. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 07-10-2009, 19:36
|
|
|
Bo mam zniżkę 4% w sklepie z RPG. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 07-10-2009, 22:00
|
|
|
Bo Fruit Basket 97:
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Jasny gwint! Akito jest kobietą! Akito jest kobietą!!! Dobrze że siedziałam na łóżku jak czytałam bo normalnie spadłabym z krzesła!
Łohohoł... jak ja lubię takie szokujące informacje... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Morg 

|
Wysłany: 07-10-2009, 22:41
|
|
|
Bo udało mi się w końcu zaimportować GG do Gtalka - uff. I śmierć Gadaczom... |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 08-10-2009, 09:26
|
|
|
Jeśli prawidłowo odczytałem plan, w piątek nie mam zajęć i w niedzielę kończę przed 11:00. Czyli powinienem zdążyć na autobus do domu. Szkoda tylko, że nie pisze, w jakich salach mamy zajęcia... |
|
|
|
|
 |
Loko 
Aspect of Insanity

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 08-10-2009, 18:06
|
|
|
Bo deszcz. Ahh miło jest tak sobie posiedzieć na parapecie przy otwartym oknie kiedy pada. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

|
Wysłany: 08-10-2009, 22:18
|
|
|
Bo wykład o wdzięcznej nazwie Stosunki międzynarodowe w Europie Środkowej po 89 może okazać się ukrytą perełką! Głównie ze względu na wykładowczynię. |
|
|
|
 |
|