Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-10-2009, 18:51
|
|
|
Bo przyszła do mnie piękna paczka z Mistrzem i Małgorzatą w twardej okładce, oraz dwoma pierwszymi tomami Malazańskiej. 1800 stron czytania. |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-10-2009, 03:33
|
|
|
Bo CGS Society, czyli mój lokalny Genshiken (no prawie, powiedzmy że połowiczny, ale w połączeniu z Anime Society, z którym dzieli większość członków jednak dość kompletny :D) jest fazogenny. A wypad który po drodze zmienił miejsce pobytu skończył się "Oh crap, zwiał nam ostatni autobus dzienny, a za nocne dopłacać nie będziemy." i trwającym nieco ponad dwie godziny marszem z uczelni do domu :D Fazowo było xD |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 18-10-2009, 17:30
|
|
|
Bo przeczytałam potwierdzony teaser 148 chaptera Skip Beat!, co wywołało u mnie jeden wielki kwik. Ja chcę go już przeczytać i pożądam następnego chapa (który ma wyjść dopiero w grudniu ;_;) - będzie wesoło xD
Edit: Bo dobrze napisane opowiadania są dobre. |
Ostatnio zmieniony przez Agon dnia 18-10-2009, 22:02, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 18-10-2009, 17:57
|
|
|
Bo mam fazę na MOEEEEEEEEEE! Lucky Star, w lodówce został jeszcze kawałek ciasta (które zwie się tak z przyzwyczajenia, bo krem zajmuje tak z 95% powierzchni) i wieczorem będę się męczyć "Zaćmieniem" pod cieplutką kołderką.
A jutro narysuję "Bella Lucky Star Style", sesese. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-10-2009, 19:37
|
|
|
Bo Kubica zajął w wyścigu drugie miejsce. W końcu z tym swoim rzęchem uzyskał dobry wynik. Bravo! |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-10-2009, 20:15
|
|
|
Bo był braciszek z nową członkinią rodziny i bardzo miło spędziliśmy popołudnie :) |
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-10-2009, 21:50
|
|
|
Bo bo bo I'M BACK BIT-... *ekhe khem* Wróciłam.
Mój Czarny Grzyb również powrócił, ale ze straszną bakterią zwaną 'vistus ultimatus'. Tia, wszyscy kochamy Vistę.
Poza tym miałam dzisiaj kolejny powód by jeszcze bardziej pokochac deszcz. Widziałam prześliczną tęczę, na dodatek wyglądała tak, jakby wychodziła z samochodu stojącego jakieś 100 metrów ode mnie. A krople deszczu tak ładnie mieniły się w tym popołudniowym słoneczku~ |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-10-2009, 22:25
|
|
|
Bo czasem pewne ulotne pragnienia mogą się spełniać w bardzo nieoczekiwany i zaskakujący sposób. |
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 19-10-2009, 20:01
|
|
|
Bo po szkole koleżanki uparły się, zeby mnie i Tomasza (kolega, mieszka blisko mnie) odprowadzić. I stanęłą "młodsza młodzież" przy krawężniku, rżąc i gadając. Mega optymistyczny dzień...
A zamiast "maltretować" powiedziałam "molestować". To wina głupawki, ale akurat chodziło o Tomasza... XD |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-10-2009, 20:46
|
|
|
Bo jedna z Japonek jest chora i dzięki temu w tym tygodniu mamy 2 zajęcia mniej, a jutro żadnych - kolejny dzień na wyzdrowienie. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 19-10-2009, 20:49
|
|
|
, bo dzisiejszy dzień na praktykach był całkiem przyjemny. Zrobiło się parę śmiesznych zdjęć by kiedyś powspominać przy kominku jakim to się było głupolem. |
|
 |
Sola 
ryba
|
Wysłany: 19-10-2009, 23:21
|
|
|
Bo fazy bywają piękne, a ja mam do tego kolczyki w kształcie różyczek, normalnie jak Czarodziejka z Jowisza się czuję. Gdyby ktos robił cosplay, to służę pomocą ^^. |
|
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 20-10-2009, 11:59
|
|
|
Bo mam zniżkę na Rebelu.
W sumie nie wiem, czy dawać to tutaj, czy tam... Bo w (wyraz wulgarny) Rebelu pracują jacyś (wyraz wulgarniejszy) bogowie. Powoduje to, że człowiek przyzwyczajony do tego dziadostwa na około się gubi, bo go co chwila pozytywnie zaskakują...
W piątek zapytałem się ich, czy nie skombinowaliby mi kilku niedostępnych podręczników (korzystając z tego, ze mam taką opcje na tym poziomie programu lojalnościowego). W poniedziałek dowiedziałem się od nich, że spróbują, ale nie wiedzą czy im się nie da. Te (wyraz bardzo, bardzo wulgarny) zamiast olać sprawę spróbowały i oczywiście im się udało. W efekcie jeden z tych elementów już do mnie idzie.
W tym czasie ja złożyłem zamówienie na inny produkt, który również spotkał się z fachową obsługą. W efekcie więc pracownicy sklepu zamiast - jak każdy inny na ich miejscu - zwlekać z wysłaniem paczki do świąt i zwalić winę za opóźnienie na pocztę wysłali ją w kilka godzin po złożeniu zamówienia, tak, że nawet nie miałem czasu go anulować...
Pytam się: czy tak powinien działać sklep intrenetowy w postsocjalistycznym kraju? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 20-10-2009, 14:41
|
|
|
Bo pomimo wczorajszego wycisku nic mnie dziś nie boli :D (no, nie bolało aż mnie autobus drzwiami przydusił...) |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 20-10-2009, 18:23
|
|
|
Bo nowiutki, pachnący tomik Ourana i Solanina.
Bo miałam w łapie Japonię widzianą oczami 20 autorów od Hanami i muszę przyznać, że to grube tomisko jest mru. Jak tylko będę bardziej bogata, to na pewno ją kupię. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|