Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 23-10-2009, 20:22
|
|
|
Mmm... Po imprezie... Dosłownie pół godziny temu wróciłam. Naturalnie, głupawka, i naturalnie, się mnie czepaili. Ale sama MeGoś była kjuuuuuuuuuutna :3 No i sesja zdjęciowa w wannie, po prostu boska komedia xD A teraz Maybe, czyli należący do Gośka Kocio ! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
CainSerafin -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 23-10-2009, 21:51
|
|
|
Bo w samym centrum zapyziałych Kielc znalazłem (już trzecie) dobre i niezatłoczone miejsce do parkowania samochodu. |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 24-10-2009, 00:02
|
|
|
Bo drzemka czyni cuda, yay. I w ogóle dzisiaj się wyśpię, bo byłam tak perfidna i odwołałam zajęcia z angielskiego. I szykuje się bardzo miła sobota.
Edit: Bo miałam bardzo mruczną sobotę. Poza tym zaszalałam i kupiłam Japonię widzianą oczami 20 autorów :3 |
Ostatnio zmieniony przez Agon dnia 25-10-2009, 00:02, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Shadow Dancer 

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 24-10-2009, 17:11
|
|
|
Bo Multiświat.
Bo dopiero sobota.
Bo śpimy dziś godzinę dłużej.
Bo Alt.
Bo Velg.
:D |

Ostatnio zmieniony przez Shadow Dancer dnia 24-10-2009, 20:18, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-10-2009, 20:17
|
|
|
Bogowie, nigdy nie sądziłam że aż tak sfazuję się na wykładzie. Pan doktor może ma dziwne poglądy, ale poczucie humoru fantastyczne. Alegorie i symbole są DOBRE! |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 26-10-2009, 18:27
|
|
|
Potrzebny nam temat na wydarzenia względnie neutralne, za to wybitnie WTFowe. W imię wrodzonego optymizmu wiadomość wpisuję tutaj.
Mój lapć po różnych przebojach, podejrzeniach i kilku dniach spędzonych w serwisie został odesłany do mojego ojca, coby on na to połypał. Wiary w tym za dużo nie było, ale zawsze istnieje nadzieja, że jakoś się uda Zieloną Biszodzio (czyt. lapcia) do pionu postawić.
Co zrobił ojciec?
Ojciec lapcia uruchomił. Działa. Przysięgam, że nie działał.
WTF?? |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 27-10-2009, 10:06
|
|
|
O bodaj pierwszy raz w życiu na kartkówce, na której wszystko strzelałem i improwizałem, we wszystko niemal trafiłem, i mam 4. WRESZCIE! |
|
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 27-10-2009, 13:53
|
|
|
Bo jutro zajęcia są odwołane :D |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 28-10-2009, 16:36
|
|
|
Mamy ksero! Prawdziwe, profesjonalne ksero na kółkach. 6gr od strony, kto chętny?
(tak, poziom absurdu osiąga dziś okolice sufitu.) |
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 28-10-2009, 18:36
|
|
|
Bo prawdziwa burżujska herbatka banan z cynamonem. I zakupy. I w ogóle latanie przez cały dzień. I pan sprzedawca uliczny, na którego dybałyśmy od dłuższego czasu i "a chodź, może będzie jednak, a jak będzie to umrę ze śmiechu". I był. I tomik Ourana, mój własny. I wzetka, choć pani przede mna wykupiła ostatniego ptysia, o foch! Ale mry. |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-10-2009, 18:46
|
|
|
Bo genialny popołudniowy spacerek, trening, koziołki, Ouran, wachlarzyk (pan zaliczył małego wtfa kiedy był molestowany o jeszcze jeden TEN wachlarz), ciastko. MRAU.
A ona najpierw chichotała szatańsko do herbaty, a teraz chichocze i skuczy nad tomikiem Ourana o__O |
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 28-10-2009, 22:04
|
|
|
Bo pomyślec, ile może człowiek przeżyc prze jeden dzień! Zaliczyłam traumę swojego życia, Omarłam z 20 razy nad matematyką, dostałam 4- z testu (jak zwykle podejrzewałam pałę...), zaliczyłam przyjacielską pogawędkę z babką od plastyki, a do tego mama, tycnięta przez tatę, upuściła kilogram cukru, który to zrobił BĘC i malowniczo rozsypał się po dywanie... Od tego turlania mnie brzuch rozbolał~ |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Irin 
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 28-10-2009, 22:05
|
|
|
Biurko.
Ksero.
4gb muzyki.
Dużo książek.
Tylko snu mi do szczęścia brakuje. |
|
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-10-2009, 22:46
|
|
|
Bo dzisiaj było wolne!
Bo studia i krzaczki są faaaaaaajne. Tylko czemu niektóre złożenia są tak nielogiczne i durne? |
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-10-2009, 23:08
|
|
|
Bo żaba! Pluszowa, zielona, puchata i poprawiająca nastrój żaba z kwiatkiem na pychu! Kupiłam ją dziś na stoisku naprzeciwko i będzie się nazywać Death Fog XD |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|