Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Mao
Your Kitty :*
|
Wysłany: 17-04-2006, 10:06
|
|
|
Wiadomo, że szczeniak nie będzie grzeczniutki....przykład moja Figa :
- ojciec zostawi drzwi otworzone od pralni to ona wbiega, chwyta za papier toaletowy i ucieka na samą góre, a tam? Niczym diabeł tasmański (z tych kreskówek...żeby było oczywiste ja już ich nie oglądam ^^ ) rozrywa to na strzępy -_-"
Mi osobiście to nie przeszkadza...tzn. zawsze ja muszę sprzątać, bo wiadomo - mój pies, ale ja to rozumiem, że ona jest jeszcze szczeniakiem i takie odchyły często się zdarzają xD Kwestia czasu jak dorośnie i będzie "normalnym" psem ^^
Więc jeśli Ciebie przeraża ciągłe sprzątanie po psiaku nie tylko odchodów dopóki nie nauczy się załatwiania na dworzu, ale także ziemi z kwiatków, porozrywanych gazet, papierów, rozgryziony kabel od netu, to najlepiej weź ze schroniska już "dorosłego" psa np. który będzie miał już z rok, a wtedy unikniesz większego bałaganu. Jeśli perspektywa zdemolowanego domu Cię nie przeraża i jesteś pewna, że psiaka nie oddacie przez małą demolke (co się naprawdę często zdarza, a ja takich ludzi to bym....nie ważne ^^" ) to zachęcam do kupienia lub wzięcia ze schroniska małą kluseczke, która odmieni Wasze życie i wprowadzi małą rewolucje xD |
_________________ Tomedonai negai kara hitotsu dake kanau no nara
Dare ni mo yuzuritaku wa nai yume wo tsukamitai to omou yo...
|
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 17-04-2006, 10:19
|
|
|
Cytat: | Jeśli perspektywa zdemolowanego domu Cię nie przeraża i jesteś pewna, że psiaka nie oddacie przez małą demolke (co się naprawdę często zdarza, a ja takich ludzi to bym....nie ważne ^^" ) to zachęcam do kupienia lub wzięcia ze schroniska małą kluseczke, która odmieni Wasze życie i wprowadzi małą rewolucje xD |
Na pewno nie oddamy psiaka, jestem tego pewna... :P
Mam w domu kota... To dopiero jest demolka... |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 17-04-2006, 10:49
|
|
|
No to super ^^ Trzymam kciuki aby wszystko dobrze się układało ^_~ |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 18-04-2006, 14:49
|
|
|
Amra napisał/a: | Mam w domu kota... To dopiero jest demolka... |
Koty są fajnie :)
Bo mam nową komórkę - wypasionego samsunga z klapką i aparatem *____*
Bo dzień przed świętami kupiłem sobie discmana odtwarzającego mp3 i wyposażonego w funkcję trójwymiarowego dźwięku *_______*
I trafiła mi się limitowana edycja "Their Law - the singles" Prodigy, z remiksami i koncertówkami :D |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 19-04-2006, 01:36
|
|
|
Bo dobiłem do 250 Agi i stać mnie na Bapho card. Eh, żeby oficjalne serwery takie były...
Bo z każdym dniem czekania mniej. |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-04-2006, 14:39
|
|
|
Bo dzisiaj był świetny dzień... Naprawde świetny, aż dziw...
Na angielskim nie wydarzyło się nic dołującego, nie dostałam żadnej lufy, nawet się facet nie pultał o ten brak kawałka pracy domowej... (ale miałam dorzeczne wytłumaczenie)
Zwolnili nas z lekcji z Wilhelmem (etatowy Niemiec)
Matematyczka miała uroczo dobry humor i przy tablicy rozegrała się następująca scenka. Temat: Definicja funkcji trygonometrycznych kąta ostrego. Robimy zadania, takie podstawowe. Zadanie: 80 metrów od wieży stoi sobie lojtek i patrzy na czubek wieży pod kątem tyle a tyle. Jaka jest wysokość wieży. No to rysujemy na tablicy wieżę... Przychodzi chłopaczek, biedzi się nad zadaniem, a matematyczka stoi obok i łypie. Po czym bierze kredę i obok wieży dorysowuje smoka... Księżniczkę na wieży... Okno w wieży... Drabinę opartą o wieżę... No odjazd :D
Przy okazji pogadałam sobie z dziewczynami z klasy i było bardzo miło i sympatycznie...
I przyzwyczaiłam się do nowych włosów i stwierdzam, że wyszło nawet całkiem całkiem |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 19-04-2006, 15:26
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | obok wieży dorysowuje smoka... Księżniczkę na wieży... |
A obok Shrek i Osioł... :]
EDIT:
Bo wczoraj przyszło zamówienie JPFu i mam całą serię "Battle Angel Alita" :) |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 26-04-2006, 14:39
|
|
|
Bo wczorajszy Festiwal Nauki udał się znakomicie (poza faktem, że szkoły przybyły jakąś godzinkę za wcześnie ^^). Może przyszła akurat ta mniej TVN-owska młodzież, ale nie zauważyłem przypadków dennie głupich, opisywanych ostatnio szeroko :]. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
IKa
Grupy: WIP
|
Wysłany: 30-04-2006, 13:39
|
|
|
Poniewaz od dzisiaj jestem całkowicie zmotoryzowana i niezalezna od kaprysów i potrzeb rodziny... czyli mam własne autko ^^V buhahaha
10 letnie, uzywane UNO :3
my precioussss :3333 |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-05-2006, 22:02
|
|
|
Ten temat jest wyraźnie traktowany po macoszemu! Bo tamten o złych rzeczach ma aż 50 stron [o matko! aż trudno uwierzyć...], a ten tylko 39...
Skończyłam przeróbkę Maieczkowego bloga! Hiphiphura! I utwierdzilam sie przy tym w przekonaniu, że ja bloga mieć nie będę. Grzebanie w layu tego czegoś jest masakryczne...
poza tym, w związku z nagłym przypływem gotówki: Nikon - COOLPIX P1 und Wacom Graphire.4 Classic XL A5
no i czekać kuriera mi zostało... |
Ostatnio zmieniony przez GoNik dnia 02-05-2006, 22:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 02-05-2006, 22:05
|
|
|
Gratuluję dobrej roboty Gonik:P. A temat i tak nie jest tak do tyłu, jak się bałem, że będzie;>. Jak to ktoś powiedział "naturalnym stanem Polaka jest smutek. Gdy Polak nie jest smutny, to jest nieszczęśliwy". |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-05-2006, 22:46
|
|
|
Ale maieczkowy blog wyszedł Ci prześlicznie! :) Gratulacje. |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 03-05-2006, 10:00
|
|
|
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej ^____________________^
Bo Goniś zrobiła mi laya na bloga ^_^
Bo Fabo nie robił problemów
Bo mam brata :D
Bo mój brat jest fantastyczny i robi świetne frytki ^^
Bo w związku z tym będę gruba XD
Bo Lineage II jest śmiszne XD |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Mao
|
Wysłany: 03-05-2006, 11:17
|
|
|
Bo dziś jest zarąbiste słońce!! Troche ten wietrzyk przeszkadza, ale da się przeżyć ^^
Bo w związku z tym, że jest cieplej, zbliża się koniec roku szkolnego i będzie można się opalać ^^ |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 03-05-2006, 14:12
|
|
|
Bo mogę wyjść z domu bez kurtki :)
Bo został mi ostatni rozdział z podręcznika od bioli, czas na próbne testy przed egzaminem chyba się znajdzie :) |
|
|
|
|
|
|