FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 383, 384, 385 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
korsarz Płeć:Mężczyzna
a taki jeden...

Status: offline
PostWysłany: 22-01-2010, 13:07   

Bo reinstalacja Windows XP się w końcu udała. Wprawdzie nie mam teraz na laptopie dostępu do internetu, a rozdzielczość ekranu jest pochrzaniona (ustawiło mi na 1024x768 i nie mogę tego zmienić, podczas, gdy rozdzielczość monitora to 1366x768, w związku z czym wszystko jest porozciągane). Ale ważne, że działa. Jeszcze tylko muszę jakoś połączyć się z internetem, by zainstalować jakiegoś antywirusa i przeglądarkę... I aktywować drania.
Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
fm Płeć:Mężczyzna
Okularnik

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 22-01-2010, 13:54   

Bo mam weekend korzystny pod względem finansowym (przyziemny powód, ale zdejmuje ze mnie odrobinę stresu w tym i następnym miesiącu).

Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 22-01-2010, 15:35   

Są wyniki 3/4 sesji zimowej, na razie same A i z pierwszej dwójki na roku nie wypadam, więc jest dobrze :3

Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 22-01-2010, 17:10   

Bo dobre sprzątanie jest dobre. I nawet nieciekawy dzień może być dobry :3

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Sola Płeć:Kobieta
ryba

PostWysłany: 22-01-2010, 20:04   

Zgadzam się co do sprzątania :) Szafa z funkcją włóż, zamknij, zapomnij została uprzątnięta. Odkopałam nawet głośniki o których dawno zapomniałam.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
2804327
Majo-san Płeć:Kobieta

PostWysłany: 22-01-2010, 20:43   

I ja też się zgadzam. Sprzątanie jest super, a czysty dom to dopiero satysfakcjonujący widok.
A dzisiaj był jeszcze taaaki piękny zachód słońca i śnieżek się błyszczał. ^^
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
0rdi Płeć:Mężczyzna
Last man on the moon.

PostWysłany: 22-01-2010, 21:31   

Bo jazda po mieście samochodem nie jest tak straszna jak to się wydawało. Jest wręcz przeciwnie!

Panzer Panzer~

Grupy:
Samotnia złośliwych Trolli
PostWysłany: 22-01-2010, 22:26   

0rdi, zależy jakie miasto, zależy o jakiej porze, zależy jaka zima (jeżeli jest) i jak sobie z nią radzą drogowcy...
Aha, i najważniejsze: zależy, czy po Twojej prawej siedzi pewien nieprzyjemny pan i NAJUPRZEJMIEJSZYM W KOSMOSIE TONEM PROSI CIEBIE (ha, prosi, ale jeżeli powiesz "nie, dziękuję" to przegrywasz!), abyś pojechał tam, gdzie mu się zamyśli. No i ta świadomość, że tak na dobrą sprawę, to jesteś na jego łasce...

Bo się opitoliłem na 12mm i teraz włoski sterczą, ale mimo wszystko i tak czuje się wybornie!

0rdi Płeć:Mężczyzna
Last man on the moon.

PostWysłany: 23-01-2010, 00:45   

Nie da się ukryć, że zima nieco daje się we znaki. A może raczej brak większych działań służb miejskich.
Miasto jest małe, ale po dniu jutrzejszym jak utrzymam dotychczasowy poziom to będziemy jeździć do miasta, w którym będę zdawać.
Co do instruktora to nie odbieram tego tak, że jestem na jego łasce. Dodam do tego, że ten z którym mam do czynienia jest na prawdę ok. Idzie porozmawiać, pożartować.

Panzer Panzer~

Grupy:
Samotnia złośliwych Trolli
PostWysłany: 23-01-2010, 08:08   

0rdi napisał/a:
Co do instruktora to nie odbieram tego tak, że jestem na jego łasce.

Miałem na myśli egzaminatora. Instruktor to dobry kolega jest tak od dziesiątej godziny. No, ale GLHF

Koranona Płeć:Kobieta
Morning Glory

Grupy:
Syndykat
WOM
PostWysłany: 23-01-2010, 10:03   

Mimo, że temperatura ma tendencje spadkową, to słońce ładnie świeci. Ufff, sobota, tylko dwie godziny zajęć. Jeszcze mi się po głowie tłucze wczorajszy plebiscyt na "najbardziej obciachowy instrument w orkiestrze".

Bo mogła się zobaczyć z moim ulubionym dyrygentem, z panem Chmielarzem, tylko Malickiego brakowało obok xD

Numer Gadu-Gadu
408121
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 23-01-2010, 21:23   

Bo są już wszystkie wyniki sesji i są dobre. Buhahaha.
Bo Durarara spełnia jak dotąd wszelkie oczekiwania jakie w niej pokładam, a kredyt zaufania jakiego udzieliłem Shizuo został spłacony z nawiązką w ciągu pierwszych 20 sekund od pojawienia się go we właściwej akcji.
Bo Shure'y sprawują się doskonale, zwłaszcza po odkryciu z lekkim zaskoczeniem, że w piankach wcale nie grają gorzej, a są jeszcze wygodniejsze :3
Bo Bioshock wgniótł mnie w fotel. Seriously, to chyba najgęściejsza atmosfera w jakiejkolwiek grze w jaką kiedykolwiek grałem. Szalenie klaustrofobiczna, znacznie cięższa niż się spodziewałem, a uroku wszystkiemu dodaje osadzenie wszystkiego w klimacie futurystycznego schyłku lat 50.
Bo słuchanie codziennie kilku nowych albumów to był zdecydowanie dobry pomysł.

Asthariel Płeć:Mężczyzna
Lis

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 23-01-2010, 21:27   

Bo w 2 dni poprawiłem 4 przedmioty z 3 na 4, z czego w 3 przypadkach całkiem się tego nie spodziewałem. Los wynagradza mi pech, który musiałem znosić przez prawie 3 miesiące.

Vodh
I tak najlepsze przed tobą. Rozumiem, że nie masz nic zaspoilerowane? Bo pewien myczek fabularny wgniata w fotel.
Powrót do góry
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 23-01-2010, 21:37   

Jak dla mnie Bioshock po pierwszym bossie stracił całkowicie ten bardzo dobry klimat i stał się zwykłym shooterem. Ale nie zapeszam ;)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
krew_na_scianie Płeć:Kobieta
kościsty seksapil

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 23-01-2010, 21:51   

Bo nie ma to jak samouwielbienie Zrobiłam dzisiaj dwa modele ekonometryczne, aż sobie schlebię, że jestem genialna.. Fakt, że boli mnie niemiłosiernie krzyż przez to i czuje się wyssana z wszelkiej energii - ale dzięki temu zapracowałam sobie na dzień wolnego.

Numer Gadu-Gadu
9343376
Strona 384 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 383, 384, 385 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi