Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-01-2010, 00:14
|
|
|
Bo ja chyba dla kontrastu mam dobry nastrój, ale dobry dzień jest dobry! Sprzątania ciąg dalszy okazał się również szalenie satysfakcjonujący, poza tym Nana! I nie masz to jak być kobietą~ |
|
 |
Ponury 
Grim Greetings

Dołączył: 27 Lip 2006 Skąd: ....diabli wiedzą Status: offline
|
Wysłany: 24-01-2010, 13:35
|
|
|
Yey, znowu jest komp, znowu jest internet i nawet dobry humor (w każdym razie nie zły). Tylko trzeba było się paprać z instalowaniem wszystkiego po formacie, ale to i tak nie przysłania powyższego pozytywu.
Ale jak patrze na te tysiąc nieprzeczytanych postów... |
_________________ Live fast, die young,
make a pretty corpses |
|
|
|
 |
Tren 
Lorelei

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-01-2010, 14:08
|
|
|
Mam bezprzewodowy Internet!!! Wreszcie nie będę musiała codziennie targać stolika z pokoju do pokoju! |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 24-01-2010, 23:36
|
|
|
Ogarnąłem nieco wygląd mojego MAL'a i wreszcie nie wygląda tak szablonowo i trywialnie. |
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 26-01-2010, 00:37
|
|
|
"Szef mafii, masowany przez młodszego mafioso, palił papierosa" (Gramatyka japońska, tom drugi, temat: Dwupodmiotowe konstrukcje czasownikowe otrzymywania - tak, brzmi to zajedwabiście...)
Bo ucząc się do egzaminu, można znaleźć TAAAAKIe perełki:
a) nauka, która sprawia, że człowiek powoli fiksuje
b) no tak, te skojarzenia... (no czytało się kilka yaojców w życiu no...)
i mamy oto efekt taki, że przy tym (nie)winnym zdaniu Evil rży na cały głos... w środku nocy.
KWIK.
Tak, jestem nienormalna... |
|
|
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 26-01-2010, 14:31
|
|
|
Pomimo iż nie lubię zdjęć to dzisiejsze wyszło niespodziewanie dobrze. Tak dobrze, że nawet mnie się podoba.
Brawa dla pana fotografa! |
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 26-01-2010, 17:05
|
|
|
OMójBorzeSzumiącyIZielony! Pierwszy egzamin na pierwszej w życiu sesji, u trudnego wykładowcy- wyszłam z piątalem! Jej!!! A ja się modliłam żeby chociaż zdać po tym jak całkiem się poplątałam w odpowiedzi n___n |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Tren 
Lorelei

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-01-2010, 18:22
|
|
|
Bo WTFowe miny koleżanek z klasy, gdy po trzech latach odkryły, że umiem rysować! Buahahaha! To było bezcenne. Co prawda tyłek i kolana bolały mnie jak diabli od rysowania na podłodze, ale to nic. Te pełne zdziwienia głosy nagrodzą mi wszystko. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
 |
Sola 
ryba
|
Wysłany: 26-01-2010, 19:49
|
|
|
Bo dysk zewnętrzny, czyli cale 1000GB wolnego miejsca. Hyhy przyszedł dziś pocztą. |
|
|
|
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 26-01-2010, 21:56
|
|
|
...bo kamień spadł mi z serca po ostatnim wyrzucie Szmala w meczu z Czechami. Nasi szczypiorniści uparli się, że będą wiernie iść w ślady Hitchcocka, w przekroju całego turnieju tylko z Hiszpanami mieliśmy spokojny mecz. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 26-01-2010, 22:18
|
|
|
Cytat: | w przekroju całego turnieju tylko z Hiszpanami mieliśmy spokojny mecz.
|
Heh, a ze Słowenią i z Czechami czyli teoretycznie niżej od nas notowanymi zespołami grało nam się najciężej.
Wygrana cieszy, ale z taką obroną to my za wiele nie zwojujemy. |
|
|
|
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 26-01-2010, 22:43
|
|
|
...bo i nie czarujmy się - podstawą naszej obrony jak i całościowej gry w defensywie jest ino Szmal :) |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-01-2010, 14:57
|
|
|
Dlaczego na poprzednich studiach nie było podziału na stałe grupy? Dlaczego? T_T
Kurczę, jakie czasem się miłe niespodzianki w życiu zdarzają! *_* Moja grupa na studiach rządzi. Strrrrasznie mi się podoba, że współpracujemy, nie to co na biologii, gdzie było 150 osób na roku wymieszanych na każdych zajęciach inaczej i nikt z nikim nie był zżyty.
Potrzebny mi podręcznik, którego nie chciałam kupować, właśnie dojechał do mnie do pracy. Ot tak. Bo koleżanka i tak zdaje w późniejszym terminie, więc się podzieliła. Nie będę musiała się uczyć z 3-tomowej niestrawnej kobyły! Jest dobrze! (no prawie, nadal nie wiem po co mi filozofia...). |
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 27-01-2010, 16:27
|
|
|
O, to dobrze, bo już się martwiłam, że u mnie w bibliotece nadal wypożyczone :D (a swoją drogą, to tym żuczkom, które podręcznik do socjologii przetrzymują od 2004 to bym nóżki pourywała...)
Enyłeeeej.
Kurde, ta sesja jakoś zaskakująco dobrze idzie. Bałam się, że będzie dużo gorzej. A tak to i prawo zaliczyłam i z makro czwóreczka... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-01-2010, 16:40
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | A tak to i prawo zaliczyłam i z makro czwóreczka... |
Gratulacje. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|