Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 17-03-2010, 18:34
|
|
|
Bo wypicie Nestea z jakiegoś powodu skutkuje u mnie śmiechawką. A poza tym bo intrygujące dysputy na temat: "Gdzie Adam i Ewa załatwiali swoje potrzeby fizjologiczne i czy w ogóle to robili?" oraz "Jak te spodnie trzymają się na makabrycznie chudym wykładowcy, skoro nie ma paska? A jeśli są przerabiane to czemu są za długie?". |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 17-03-2010, 18:49
|
|
|
Nareszcie mogę powiedzieć, że zimowa sesja egzaminacyjna zakończyła się (moim) sukcesem, i to nawet niezłym zważywszy na to, że w domu się w ogóle nie uczyłem. No, może raz... Trzeba było od razu iść na nauki ekonomiczne, zrobić jakąś rachunkową specjalizację i mieć to z głowy :P. Ale nie ma tego złego - przynajmniej w dużej mierze zaspokoiłem swoją ciekawość odnośnie nauk ścisłych i budowy świata. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 17-03-2010, 19:55
|
|
|
Bo usunąłem na MAL'u 1600 wiadomości, które dla mnie były spamem a nie mogłem przez nie wysyłać wiadomości. |
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 17-03-2010, 20:35
|
|
|
Bo mały i słodki braciszek dla Zydzia, Teo ^__________^ |
|
|
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 18-03-2010, 12:13
|
|
|
Bo zdany egzamin na prawo jazdy. Co prawda za drugim razem i dzisiejszy egzaminator chciał mi dać w kość, ale całe szczęście te miejsca miałem wielokrotnie przerabiane i wyszło na moje. |
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-03-2010, 12:30
|
|
|
Bo brak prądu... Serio. Wczoraj o 8 rano rozpoczęło się planowe wyłączenie prądu, które trwało do około godziny 20. Super rzecz. Elektrownia powinna urządzać takie minimum raz na miesiąc.
Wyspałem się do późna. Posprzątałem w mieszkaniu. Rozmroziłem lodówkę. Odkurzyłem meble i komputer. Umyłem częściowo podłogę.
Leżałem resztę dnia i czytałem książki. Albo tylko leżałem. Nie mogłem zrobić obiadu, więc jadłem cukierki. Nie mogłem zrobić herbaty, więc piłem sok z chmielu z dodatkiem jabłek. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-03-2010, 21:27
|
|
|
Bo PUNYAN! Widziałam dzisiaj klona Punyana, tylko czoło miał trochę inne, ale poza tym Punyan jak żywy! Nawet wzrost się zgadzał, dłoni nie zauważyłam niestety ale nie mogłam patrzeć dokładniej bo i tak już facet obok podejrzewał pewnie, że ciężko na niego lecę. Kiedy tak często obracałam się za Punyanem II. |
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-03-2010, 00:08
|
|
|
Bo Dzień Świętego Patryka. Puby małe, duże, szaleni prorocy na ulicach, cylindry Guinessa i tłumy ludzi poubieranych na zielono. Kapitalny wieczór :3 |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 19-03-2010, 15:42
|
|
|
Bo troll sam sobie poszedł! Wystarczyło go tylko delikatnie zjechać za nieprzestrzeganie regulaminu - o jednego męcząco-irytującego użyszkodnika mniej ;] |
|
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 19-03-2010, 18:51
|
|
|
Bo moja klasa raczyła nawąchać się kleju i wszyscy kretynili się ile wlezie! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 19-03-2010, 19:13
|
|
|
Bo byłem na pizzy ze znajomymi. |
|
|
|
|
 |
Paweł 

|
Wysłany: 19-03-2010, 20:57
|
|
|
Bo jest CIEPŁO - mimo, że wieczór. Normalnie się czuję, jakby lato było blisko... |
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 19-03-2010, 23:36
|
|
|
Bo wraz z nowym layoutem forum od samego patrzenia robi się cieplej ; ) |
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 20-03-2010, 01:15
|
|
|
Ha, jak ja dawno nie miałem porządnej barowej bójki! Trochę poobijany z tego wyszedłem, ale wyładowałem się za ostatnie miesiące nareszcie ;p Mała rzecz, a cieszy ;p |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 20-03-2010, 10:07
|
|
|
Faceci i ich sposoby odreagowywania :P Był jakiś konkretny powód takiego barowego szaleństwa?
Bo w końcu jest ciepło! Od razu mam lepszy nastrój! Dzięki temu wyprawa do kina ze znajomymi udała się w pełni, plus noc wyprzedaży zakończona owocnie, no i jeszcze dzisiaj planuje pograć w Shoguna. Czuję wiosnę. :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
|