Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 20-03-2010, 11:07
|
|
|
Faceci i ich sposoby powiadasz? Owszem, był powód. I tutaj kończy się rola mężczyzn, a zaczyna się rola kobiet - bo oczywiście takowa była powodem. Limitowanie udziału w rozrywce do naszej płci jest nie fair ;p |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 20-03-2010, 12:32
|
|
|
Bo od rana czuje się tak niesamowicie WJOsennie, że nie wiem. WJOsna! WJOsna! WJOsna! I do tego w poniedziałek cała szkoła przyjdzie na zielono, ohohoho... |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 20-03-2010, 18:17
|
|
|
Bo dobrze jest się odstresować przez prace ogrodowe! Nie masz to jak pomachać sobie łopatą i WRESZCIE znowu móc latać boso. A potem zafundować sobie długi spacer w normalnym obuwiu i ulubionym wdzianku, i spotkać najpiękniejszą malinę jaką się kiedykolwiek widziało. Wdychanie chloru i irytujące rany na rękach i nogach to niestety koszty własne przedsięwzięcia. Rany, ja naprawdę dobry dzień mam tylko jak wstanę przez 7. Poza tym bo znowu wróciły mi wrażenia wrześniowe i bo pewna Sowa :3
Good day is good. |
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 20-03-2010, 19:46
|
|
|
Rany, kocham to miasto :333 Tym razem z powodu grajków ulicznych. Wyobraźcie sobie na oko 35-letnią cygankę, w czerwonej bluzce i typowo cygańsko pstrokatej kiecy, z lekko zdezelowaną gitarą akustyczną podłączoną do małego wzmacniacza... zasuwającą na mocnym przesterze riffy i solówki balansujące między hard rockiem i metalem *___* Była dobra, cholernie dobra, nie pamiętam żebym widział kiedykolwiek ulicznego gitarzystę grającego na takim poziomie, a i większość z tych, których słyszałem na koncertach się chowa. Awesome, simply awesome.
A poza tym Black Lion Games, czyli lokalny sklep z RPG - epickie stężenie szczęścia i pachnące farbą drukarską Dancers in the Dusk w łapkach, plus perspektywa dalszej współpracy :D |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 21-03-2010, 08:44
|
|
|
Mój organizm stwierdził chyba, że za dużo śpię i się zbuntował. Obudziłam się o 6:40, godzinkę się poprzewracałam i wstałam o 7:40. Byłam strasznie niewyspana, ale już mi mija. I jest ciepło! W domu, w tej naturalnej lodowni! Jeden problem to to, że mi się nic nie chce, ale to w sumie nic nowego. Tak poza tym, to im wcześniej wstaję, tym koteczka jest bardziej myziasta i rozmowna, podczas gdy koło południa ma już wszystkich pod ogonem. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Ponury 
Grim Greetings

Dołączył: 27 Lip 2006 Skąd: ....diabli wiedzą Status: offline
|
Wysłany: 21-03-2010, 21:54
|
|
|
Wreszcie i ja mam jakieś powody by się cieszyć ^^
Pozaliczałem wszystko na uczelni. Słownie, wszystko. YEY! :D Jak to miło wreszcie poczuć że nie wisi już nad tobą żadne widmo egzaminów, testów, nieoddanych prac itp. Kłopot z głowy.
Samo powyższe już by wystarczyło żeby mnie uszczęśliwić, ale pasma radości ciąg dalszy. Zakupiłem sobie bilet na koncert Serja Tankiana w warszawskim Parku Sowińskiego. Oczekuje wielkiego wydarzenia i niezapomnianych wrażeń, szczególnie że wystąpi z orkiestrą symfoniczną. Tylko choroba, trzy miesiące, już nie mogę się doczekać. |
_________________ Live fast, die young,
make a pretty corpses |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-03-2010, 00:24
|
|
|
Szalenie się cieszę, że dzień, mimo poziomu organizacji nie wiem czy nie bardziej epickiego niż zjazdy, udał się w zasadzie we wszystkich istotnych kawałkach. Przede wszystkim - najważniejsza osoba wyszła zadowolona. Film okazał się niezgorszy, ciastko i kawa w porządku, wyszłam z wiosennymi butami w obłędnych kolorkach oraz bluzką w równie fazowe wzorki. Om. |
|
 |
Melmothia 
Sexy Chain Smoker

|
Wysłany: 22-03-2010, 13:47
|
|
|
Yaaay! Bo miła niespodzianka zaraz po wejściu na Subetę! Jeśli ktokolwiek kupił dla mnie ten wygrywający los, to niech czuje się mocno wyściskany ^__^ Mruuuu (chociaż wolałabym wiedzieć, komu mam podziękować, jeśli rzeczywiście ktoś ten los kupił, bo sama już nie wiem, jak ta loteria działa XD).
I może jednak nie będzie tak źle, jak myślałam wczoraj. Nowy dzień, słoneczko świeci, życie się toczy. Koteczka wskakuje na plecy i wpija się pazurami. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
 |
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-03-2010, 17:01
|
|
|
Bo mam szybszy internet! Po 3 latach z 60 kb/s te 200kb/s jest jak objawienie. |
|
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

|
Wysłany: 22-03-2010, 17:31
|
|
|
Bo koszmar okazał się być tylko i wyłącznie snem. Ufff, naprawdę jestem z tego powodu szczęśliwa. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Galnea 
Wierna Imperialistka
|
Wysłany: 22-03-2010, 19:02
|
|
|
Dzisiaj minął dokładnie rok od kiedy napisałam pierwszy post na tym forum (jeszcze jako gość). Jak ten czas leci... |
|
|
|
|
 |
Tren 
Lorelei

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-03-2010, 19:16
|
|
|
Bo dziś na dodatkowej historii omawialiśmy karykatury. Nie byłoby może w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie to, że było to moje pierwsze zetknięcie z jakże epicką karykaturą "Jak długo potrwa miesiąc miodowy?". Przyznaję, że ubawiła mnie ona mocno. Te stroje, ta sytuacja i te osoby - to było tak absurdalne, że aż piękne!
Dlaczego wujek Google jest niepomocny i nie ma tego rysunku w ładnej jakości... |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
 |
Paweł 

|
Wysłany: 22-03-2010, 20:07
|
|
|
Bo koleżanki z grupy jak zwykle mnie zaskoczyły. Kiedyś wspominałem o pewnym plakacie, który wraz ze znajomymi kupiliśmy kumplowi i oczywiście, że mi go dzisiaj podarowały z okazji urodzin - wielgachny poster z dłuuuuugimi nogami pewnej pani, niah niah. Do tego książka kucharska ze świętymi obrazkami - cóż, prezent co najmniej oryginalny ;) |
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 24-03-2010, 18:11
|
|
|
Bo ja chcę już być na drugim roku i mieć wykłady z psychiatrii!!! I to z najlepszym z wykładowców łiii!!! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-03-2010, 19:12
|
|
|
Dzisiejszy dzień w ogóle był niezły.
A teraz nowa Milka - z nadzieniem kakaowym i lekką malinową sugestią. MRRR! |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|