Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-11-2005, 23:10
|
|
|
A mógłbyś być tydzień wcześniej ==''
Bo śnieg spadł! Oo' Nie pamiętam, kiedy ostatnio tak wcześnie padał. Co prawda warstewką półcentymetrową i tylko na moim osiedlu, ale cooo tam. :D |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-11-2005, 11:13
|
|
|
U nas też spadł, ale już się roztopił.
Cytat: | Ysen, ty i prawko? O bogowie.. |
No co, jak na razie nikogo nie zabiłem. Akurat zbyt wolni i ostrożni kierowcy nie są w tym kraju największym problemem, wiesz;>? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-11-2005, 11:35
|
|
|
Kurczę, macie już jakieś śniegi a u mnie wciąż tylko zimno, dziwna ta zima w tym roku, nie ma co:/ |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 17-11-2005, 11:42
|
|
|
Jaka zima, listopad dopiero przecież;>. Poza tym jak zapowiadają angielscy synoptycy i polscy górale (rany jak to piknie brzmiXD) to w tym roku zima ma być wyjątkowo ostra. |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-11-2005, 12:08
|
|
|
Bo jutro jest Falkon... |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-11-2005, 12:11
|
|
|
Irian Baratai napisał/a: | A mógłbyś być tydzień wcześniej ==''
|
Musiałaś przypomnieć, prawda? =="
Bo śnieg spadł! Co prawda się rozpuścił zaraz, ale spadł! Haha! |
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-11-2005, 12:15
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Jaka zima, listopad dopiero przecież;>. Poza tym jak zapowiadają angielscy synoptycy i polscy górale (rany jak to piknie brzmiXD) to w tym roku zima ma być wyjątkowo ostra. |
Listopad a tu zimy nie widać ^^', bodajże rok temu, śnieg szybko spadł, a teraz? e panie gdzie te zimy:p (obym nie musiał tego odszczekać) ale jak mówią synoptycy to może być ostra zima, ale najpierw trzeba wierzyć w pogodynke;) |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 17-11-2005, 13:14
|
|
|
KoBik napisał/a: | bodajże rok temu, śnieg szybko spadł, a teraz? |
Weź mi nie przypominaj... To nie ty wyszedłeś z domu na Falkon jak zaczynał padać, by 2 godziny później i 5 przystanków dalej wyjść z zepsutego trolejbusu, walczyć z zamiecią, uskakiwać przed padającymi konarami drzew i bronić się przed yeti oraz wilkami. RZADNEGO ŚNIEGU DO ZAKOŃCZENIA FALKONU! |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
KoBik -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-11-2005, 13:54
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | KoBik napisał/a: | bodajże rok temu, śnieg szybko spadł, a teraz? |
Weź mi nie przypominaj... To nie ty wyszedłeś z domu na Falkon jak zaczynał padać, by 2 godziny później i 5 przystanków dalej wyjść z zepsutego trolejbusu, walczyć z zamiecią, uskakiwać przed padającymi konarami drzew i bronić się przed yeti oraz wilkami. RZADNEGO ŚNIEGU DO ZAKOŃCZENIA FALKONU! |
wiesz, ja miałem podobną sytuację kiedy to wybrałem się do mojej miłości w samą zamieć, zdaje mi się, że gadamy o tym samym dniu;) poprostu masakryczne przeżycie. Takiej zamieci nie widziałem przez 20 lat. Hardcore pełną gębą.
edit - właśnie coś zaczęło pruszyć, straszy znaczy sie:p |
|
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 17-11-2005, 15:42
|
|
|
Zeg, ale za to jaki klimat konwentowi pogoda nadała >] |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 17-11-2005, 15:56
|
|
|
Sm00k napisał/a: | Zeg, ale za to jaki klimat konwentowi pogoda nadała >] |
O tak... Jak powiedział Seji z Poltergeista (a może to był ktoś z Nowej Gildii?) "Najbardziej udany konwent w klimacie awanturniczym, na jakim byłem". |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 17-11-2005, 19:25
|
|
|
Zrobiłem sobie dziesięciokilometrowy spacer i od razu mi lepiej. Poza tym wreszcie mam nową komodę i powoli planuję przenoszenie różnych gratów na inne miejsca w pokoju. Aha i znalazłem coś, czego szukałem w sklepach w całym mieście;>. |
|
|
|
|
|
IKa
|
Wysłany: 17-11-2005, 20:21
|
|
|
A mnie dzisiaj przywieźli moja szafeczkę - sliczna jest, ma 4 półki i dwie szuflady oraz kolor tzw "brzoza" XDD |
|
|
|
|
|
besmirch
Ariok Animaniak
Dołączył: 28 Paź 2005 Skąd: Falkenberg/Wroclaw Status: offline
|
Wysłany: 17-11-2005, 21:46
|
|
|
za wodke weselna ktora przypadkiem trafila do mojej lodowki :> |
_________________ "It's like I'll disappear as soon as I close my eyes
I feel like I've turned into someone that even I don't recognize" |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
|
Wysłany: 18-11-2005, 00:06
|
|
|
1. Kupilam sobie ksiazke "Japonska milosc dworska".
2. Zamowilam trylogie Lukjanienki.
3. Zajrzalam do kilku jubilerow, by nacieszyc oczy widokiem pieknych rzeczy :) Trzeba bedzie zajrzec tam po wyplacie, ha.
4. Poszlam do kina na tzw. wieczor konesera, a w nim "Appleseed" i "Howl's moving castle" :) Weee :) Wczesniej nie wierzylam we wlasne sily i zakladalam, ze usne ze zmeczenia w polowie pierwszego filmu... ale nie, adrenalina nadal mnie trzyma.
5. Dostalam od znajomej DVD z niem. filmem "Metropolis". Podwojne weee! :)
6. ...jutro w pracy bede przypominala chodzace zombie ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|