Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
ka_tka
|
Wysłany: 18-11-2005, 06:32
|
|
|
Bo jest piątek! wpół do siódmej rano, ale piątek XD |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-11-2005, 14:35
|
|
|
Bo była dzisiaj klasówka z biologii, z której będę miała prawidłową ocenę ^^V
Drodzy nauczyciele i nauczycielki. Naprawdę, bardzo dobrze robicie robiąc ten sam sprawdzian wszystkim klasom pierwszym... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-11-2005, 17:37
|
|
|
Bo dzisiaj ostatecznie straciłem glosy i stalem sie Darthem Vaderen |
Ostatnio zmieniony przez Mai_chan dnia 18-11-2005, 18:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Serika
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 18-11-2005, 17:43
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Drodzy nauczyciele i nauczycielki. Naprawdę, bardzo dobrze robicie robiąc ten sam sprawdzian wszystkim klasom pierwszym... |
Nasza historyczka w podstawówce czasem tak robiła. A potem rozdawała sprawdzone klasówki i z ciężkim oburzeniem mówiła "Jak mogliście tak fatalnie napisać?! Mieliście trzy dni, żeby się szóstej c o pytania zapytać!". Nie ma to, jak samoświadomość... :D
Red: Hhhhhhh... hhhhhhh?
Ale mam nadzieję, że nie odkryłeś nagle, że jesteś czyimś ojcem?... :P
... i bo postawiliśmy wreszcie czytelnię! |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 18-11-2005, 17:58
|
|
|
Seri - co śmieszniejsze, jak pisałam tą klasówkę to obok zaliczał jakiś chłopak z drugiej klasy... Jak zobaczył klasówkę stwierdził: "O, pisaliśmy to samo w zeszłym roku!"
Mam dziwne wrażenie, że jednak nie będę miała aż takich problemów z biologią jak myślałam :D (Ale nadal jej nie lubię) |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-11-2005, 18:32
|
|
|
Niech sie dzieciaki ciesza, ze [na razie] nie zamierzam uczyc w szkole. Na sprawdzianach mieliby dozor policyjny i podzial przynajmniej na 3 grupy - oczywiscie zestawy rozne dla kazdej z klas. Zlosliwa bestia ze mnie, wiem ;)
Podczas praktyk w szkole strasznie mnie smieszylo, gdy uczniowie tuz przed moimi oczami probowali sciagac. Czy im sie wydawalo, ze jestem slepa albo glupia? ;) |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Raul
|
Wysłany: 18-11-2005, 18:42
|
|
|
Raczej, ze skoro jestes na praktykach to przymkniesz na to oko (skoro nauczyciele normalnie przymykaja).
A dzis jest szczesliwy dzien bo w miare dobrze mi wyszly przenosinki Kasumi i mimo ze mam jeszcze sporo roboty to zrobilem juz duzo i jestem z siebie dumny :)
I do tego przyszedl do mnie GITS wiec mam swoje drugie anime na DVD :D |
_________________ “Why is it," he said, one time, at the subway entrance, "I feel I've known you so many years?"
"Because I like you," she said, "and I don't want anything from you.”
Ostatnio zmieniony przez Raul dnia 18-11-2005, 19:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Varda
ko-tek!
Grupy: WIP
|
Wysłany: 18-11-2005, 19:08
|
|
|
Raul napisał/a: | Raczej, ze skoro jestes na praktykach to przymkniesz na to oko (skoro nauczyciele normalnie przymykaja). |
Nie przymykam? ;)
A ja tez mialam mily dzien. Idac do pracy pisalam smsa skostnialymi z mrozu palcami, sniezek delikatnie proszyl mi w twarz. Rano posiedzialam sobie godzinke u kolezanki w pokoju, potem przenioslam sie do siebie, by dalej walczyc z baza danych... Nie bylo tak zle, mimo 4h snu ostatniej nocy i 5-6h srednio w ciagu calego tygodnia dzielnie trzymalam sie na nogach, kolezanka normalnie nie mogla wyjsc z podziwu ;) Nie skusilam sie na zadna kawe, trzymala mnie jedna mietowa czekoladka, ha. Jeszcze troche i popadne w samouwielbienie.
Wlasnie, co jest dobre...? Snieg, weee! :)
...mimo iz jest to na razie cieniutka warstwa szybko topniejacego sniegu.
Dobry jest jeszcze parujacy kubek pysznej herbaty z miodem. I koc, pod ktorym mozna sie skulic na kanapie, sluchajac Tori Amos. |
_________________ A good witch harms none, a better witch laughs at the good witch. |
|
|
|
|
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-11-2005, 20:10
|
|
|
Bo sobota za cztery godziny >] |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
|
Wysłany: 18-11-2005, 23:41
|
|
|
Bo dowiedziałam się, że jestem kawaii O__o'
W sumie nie wiem, czy to dobrze czy źle, ale uznaję to za dobrą monetę... |
O męcę twórczej:
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-11-2005, 23:45
|
|
|
Mam neta. |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Redvampire -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 18-11-2005, 23:58
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Bo dowiedziałam się, że jestem kawaii O__o'
W sumie nie wiem, czy to dobrze czy źle, ale uznaję to za dobrą monetę... |
A co nie jesteś XD ?? |
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 19-11-2005, 00:11
|
|
|
ka_tka napisał/a: | Bo jest piątek! wpół do siódmej rano, ale piątek XD | Ty to o nienormalnych porach wstajesz, wiesz (jeśli wogóle się kładłaś o_O)? Normalni ludzie o tej heretyckej godzinie smacznie śpią ^^
Bo znów dorwałem się netowej grubej rury, i zassałem tyle animek że nie mam gdzie ich trzymać...
Bo posłałem Ave reckę kolejnego ostro fazowego i zboczonego anime... krzyżówki Elfen Lied, Azumanga Daioh i Ah! My Goddess. xD Pod wiele mówiącym tytułem "Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan" XDDDDD
Bo Conclave za góra dwa dni wypuści 1 ep Gunparade Orchestra (Yay! Mecha!!!! *__*) |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 19-11-2005, 00:41
|
|
|
Bo głowa przestała boleć sama przez się. Cool.
Cytat: | Pod wiele mówiącym tytułem "Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan" XDDDDD |
Cholernie wiele mówiącym tytułem;P. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 19-11-2005, 01:58
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | Cytat: | Pod wiele mówiącym tytułem "Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan" XDDDDD | Cholernie wiele mówiącym tytułem ;P. | Bokusatsu = pobicie zakończone zgonem.
Tenshi = Anioł.
Wychodzi "bijąca-na-śmierć anielica Dokuro" xDDDDDD
Słodkie dziewczę, wyposażone w wykonaną z żelaza "magiczną pałeczkę"... o kształcie nabijanego ćwiekami "bejsbola" >:O
W tej serii jest krew.
DUŻO krwi.
Krew, krew wszędzie.
I do tego fanserwis.
I rubaszny humor.
Powalające... *__* |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|