FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 407, 408, 409 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 20-04-2010, 22:42   

Bo kocham moje stare liceum Wielką Puchatą Miłością. Mam nadzieję, że po studiach chociaż w połowie będę miała tak genialne wspomnienia.

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 21-04-2010, 18:52   

Promocja w sklepie Gram.pl w metrze.
Polowanie zakończone triumfalnym powrotem do domu z dwoma kopiami Mass Effecta, pierwszym Assassins Creedem, dwoma Pratchettami za 15zł każdy i plakatami z cycatą panienką. Oraz widoczną traumą u pracujących tam panów.

Ja tam jeszcze po tego Garrusa WRÓCĘ.

a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 21-04-2010, 19:05   

Bo zacieszam jak głupie, małe dziecko: nocuję u koleżanki z grupy, która mieszka na wsi (nie takiej jak moja, moja za Niemców była turystyczna, ta jest prawdziwa), ma świnie, kaczki, staw, traktor, duuuuży dom, w którym się gubię, stodołę, zielone pola i - co najważniejsze - trzy koty. W tym dwa absolutnie przytulaśne i mruczące niemal bez przerwy. Jeny, jaka ja jestem szczęśliwa... Od roku na kocim głodzie...

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Momoko Płeć:Kobieta
wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 21-04-2010, 19:09   

Cóż, być może uda mi się zamienić moją przejściówkę na jedyneczkę...
<w tym miejscu miał być obiektywny opis potencjalnego lokum>
Oni mają KOTA!!

^__^

A, no i lato wyjdzie trochę taniej.

edit:
Easnadh napisał/a:
Jeny, jaka ja jestem szczęśliwa... Od roku na kocim głodzie...

Eaś, doskonale cię rozumiem...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Tyczek Płeć:Mężczyzna
♩♪♫♬

PostWysłany: 21-04-2010, 19:44   

Dwie tęcze. http://img705.imageshack.us/i/image00012pn.jpg/ :) Niestety nie miałem baterii w aparacie, więc telefonem zostało zdjęcie zrobione.

Numer Gadu-Gadu
8487137
BOReK Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: 21-04-2010, 20:00   

Ja za to pochwalę się nową, absosmerfnie fajną pracą. Przyjemne biuro, istny labirynt w żywych kolorach z pełnią wygód (konsola i kupa zabawek w wypoczynkowym!). Gdyby była taka możliwość, to chętnie bym tam po prostu mieszkał, tak jest fajnie. Poza tym mili, ale i konkretni ludzie, każdy ma co robić nie przemęczając się (w tym ja od samego początku), może poza bardzo gorącymi dniami. Do tego pół godziny drogi czy to busem, czy pieszo - dla mnie bomba. Harmonogram dzienny i tygodniowy jeszcze muszę sobie przycementować, ludzi trochę poustawiać i będzie git. No i można się za darmo tuczyć i zachlewać kawą/herbatą, tylko normalne posiłku kosztują, ale też niewiele - raj.

Cholernie cieszę się ze zmiany pracy, i do tego takiej szybkiej - ledwo dwa tygodnie na bezrobociu, jeszcze będąc kierowcą umówiłem się na rozmowę. Teleportacja to miodzio akcja, liczy się git lokalizacja. :D

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 21-04-2010, 20:19   

Easnadh napisał/a:
na wsi (nie takiej jak moja, moja za Niemców była turystyczna, ta jest prawdziwa), ma świnie, kaczki, staw, traktor, duuuuży dom, w którym się gubię, stodołę, zielone pola i - co najważniejsze - trzy koty.

Eaś, nie strawisz tyle szczęścia na jeden raz, podziel się... *_*

Bo się w sumie wyrobiłam. Jak widać, jeśli się chce, to się da. Szkoda tylko, że po osiągnięciu jednego drobnego podcelu znowu dopada lenistwo.

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 21-04-2010, 21:12   

Bo mnie cieszą powyższe posty w życiu, miło czytac coś takiego.

A poza tym, bo partytury na podłodze, smyczki dziabiące w ramię, niezsynchronizowani skrzypkowie, śpiewający dyrygent, kilku panów od różnych instrumentów (skrzypce, SKRZYPCE!) I czy ja już mówiłam o dyrygencie? I wzięto mnie za muzyka, czyli bo wizyta na koncercie Krakowskiej Akademii Muzycznej. Było absolutnie genialnie, ja jednak uwielbiam występy studentów, sam budynek, świetna atmosfera i jednak fajnie było widzieć po raz pierwszy w życiu niedoskonały koncert. Będzie się waliło i paliło, a w niedzielę też pójdę.

Bo ukochany z niejasnych dla mnie przyczyn i działający wenopędnie, Boy Żeleński.

Bo wielka kobyła za 75zł z Matrasa. I ogólnie, mry. Dobry dzień to dobry dzień, nie ma śladu po nieciekawych wrażeniach dnia wczorajszego.

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
tilk Płeć:Mężczyzna

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 21-04-2010, 22:45   

Właśnie odwiedził mnie mój przyjaciel od gimnazjum wraz ze swoją narzeczoną, i zostałem zaproszony na ich ślub :D
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
1543661
Tren Płeć:Kobieta
Lorelei

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 22-04-2010, 20:04   

Bo obżarłam się właśnie makaronem z pomidarami własnego wykonania. Jak miło sobie dogodzić. Na dodatek zostało go tyle, że będę go jeszcze dojadać na śniadane ^^.

Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 22-04-2010, 21:10   

Bośmy się z matką szarpnęły. Tak ździebko bardziej niż zwykle. Nie stać mnie teraz na książki, ale może przeżyję.

<wraca do macania nowego telefonu>

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 22-04-2010, 23:08   

Bo I Międzyuczelniany Przegląd Kabaretów Studenckich KLAMKA 2010 FTW. I tyle komentarza, bo pan Chris Martin (albo jego bliska rodzina bo podobieństwo było uderzające), bo Julian, bo pachy, bo lubimy zęby, bo nasz UR. I w ogóle.

Powrót do góry
Mara Płeć:Kobieta
High

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
PostWysłany: 23-04-2010, 00:08   

Jadę do Poznania. Dzisiaj. Nie wyśpię się, będę miała ładny kawałek dnia z walizką, inny jeszcze na dworcu, potem tłuczenie się w pociągu... po czterech godzinach snu, niezdrowym śniadaniu, mocnej kawie, czterech lekcjach, pośpiesznym powrocie, szybkim pakowaniu (dopakowywaniu raczej) i męczącej podróży, nieświeża i półprzytomna... będę w Poznaniu. Tak jak siostra określała Pod Budą. Oni nie są weseli DLATEGO, ŻE tylko POMIMO ŻE. Czy ten zespół do mnie trafia, czy nie (a nie trafia przez głupi, dziecięcy antagonizm), to się sprawdza w każdym przypadku. Jadę do Poznania i basta. I żadne męczące tygodnie, niewyspania, niestrawności czy "Mara, dlaczego nie masz uzupełnionych notatek?" nie przeszkodzi mi w mojej małej euforii.

Numer Gadu-Gadu
5928978
Wiewiór Płeć:Kobieta
irish mastah

PostWysłany: 23-04-2010, 08:55   

Bo jak się wszystko uda to moja szkoła tańca będzie miała zarąbistą reklamę ;D ale póki co trzeba jeszcze wszystko dokładnie przemyśleć i opracować dokładny plan opanowania świa...rynku. Będzie mrucznie.
A poza tym, w przyszłą środę jadę do Radomia tańczyć przed premierą Odina w kinie XD
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 23-04-2010, 20:47   

Bo SMOKI i hełmy z napierśników, a potem pizza, MRY!

Strona 408 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 407, 408, 409 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi