Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 23-04-2010, 22:37
|
|
|
Bo przyszły moje nowe buciki do stepu! I są fajne! I wreszcie będę mogła zagłuszyć hordę swoich uczniów ;D
Bo byłam u fryzjerki i wreszcie nic mi na oczy nie leci. Ale nie wiem czy nie ucięła za krótko... wmawiam sobie, że wyglądam jak dziewczyna z charakterem a nie jak bizon. |
|
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 23-04-2010, 23:23
|
|
|
Bo pastaaaaaa z oregano. Mry, mry. Czasami mi odbija i zaczynam być nadaktrywna w godzinah późnych, dajmy na to kiedyś o czwartej nad ranem stwierdziłam, że poszłabym na rolki. Ale pasta. Ale oregano. Mrrrrrrrrry. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 24-04-2010, 10:26
|
|
|
Cytat: | kiedyś o czwartej nad ranem stwierdziłam, że poszłabym na rolki |
I poszłaś? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 24-04-2010, 23:31
|
|
|
Dawno tak przyjemnie nie spędziłam czasu jak wczoraj i dzisiaj. Na nocy kina polskiego bawiłam się świetnie. Ludzi za dużo nie było, dzięki temu hałas wytwarzany przez popcornożerców był jakby mniejszy, a i repertuar wybrałyśmy całkiem celnie (no, może pomijając film "Wszystko co kocham"). Polecam wszystkim film "Różyczka" i "Galerianki". No i w sobotę wybrałam się na planszówkowe granie. Dawno tak się nie uśmiałam grając, świetne towarzystwo i atmosfera jednym słowem. :) I przede wszystkim, w końcu czuć tą wiosnę! Ciekawe na jak długo.. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 25-04-2010, 10:41
|
|
|
Yay, dzień otwarty UW - biblioteka jest zajedwabista... czegoś takiego jeszcze nigdy nie widziałem. Spotkanie z Instytutem Historycznym też było fajne i jeśli choć połowa z tego co mówili jest prawdą, to te studia też wyglądają na jedwabiste. :D |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 25-04-2010, 12:50
|
|
|
Ysengrinn napisał/a: | I poszłaś? |
Gdzie tam, rolki leżały w piwnicy, co się miałam fatygować...
Nie offtopując: bo KOLORY~! W życiu nie pomyślałam, że samo kolorowanie może przynieść tyyyle raodści. Jaskrawozielony jest NAJ! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Mara 
High

Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 25-04-2010, 16:34
|
|
|
Bo byłam w Poznaniu, zobaczyłam "Jak wytresować smoka", zjadłam genialną marchewkę, no i kupiłam sobie TO. Powiedzcie, że życie nie jest piękne! |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
 |
|
|
|
 |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 25-04-2010, 17:07
|
|
|
Mara napisał/a: | no i kupiłam sobie TO |
Daaaaaj! Ja teeeż chcęęę!
Masz rację, piękne *westchnienie* |
|
|
|
|
 |
Mara 
High

Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 25-04-2010, 23:23
|
|
|
Amarth napisał/a: | Daaaaaj! Ja teeeż chcęęę! |
Mrr... musiałabym się odkleić od albumu. |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
 |
|
|
|
 |
Chidori 
Mrs. President

|
Wysłany: 27-04-2010, 13:46
|
|
|
Pierwszy egzamin za mną i wydaje mi się, że poszedł mi całkiem dobrze. Jazda to dopiero zacznie się na matematycznym, ale jestem optymistycznie nastawiona. |
_________________ Don't be afraid to fail. Be afraid not to try. |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 28-04-2010, 00:21
|
|
|
Bo jestem w (nie)małym, graficznym raju, czyli w końcu przezwyciężyłam krzaki i zarejestrowałam się na Pixivie. Koniec z niedostatkiem ładnych artów. MRU. |
|
|
|
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
Wysłany: 28-04-2010, 19:53
|
|
|
Bo zajęcia WF minęły tak jak sobie je wymarzyłem. Cała lekcja została przesiedziana na ławce. Do tego miło gawędziło się z nauczycielką tego przedmiotu na interesujące tematy. Dobrze, że mieszkamy na jednym osiedlu. Oby tak dalej. |
|
 |
Amnezjusz 
Pan Patafian

|
Wysłany: 29-04-2010, 10:03
|
|
|
Bo po eonach niebytności wchodzi się na Tanuka a tu bez zmian - cały czas czuć ten nie do końca opisywalny klimat :D |
_________________ Moim zdaniem... cement jest o wiele... bardziej interesujący... niż to się ludziom wydaje. - RJ Patafian. |
|
|
|
 |
Tren 
Lorelei

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 29-04-2010, 21:26
|
|
|
Zmaratowanie piątej części Umineko do końca. Ha, jednak pozostaję wiernym fangirlem tej serii! Pośmiałam się, wzruszyłam się (a to nie takie częste) i nie żałuję, że straciłam na to parę godzin. Ani trochę. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
 |
Chidori 
Mrs. President

|
Wysłany: 30-04-2010, 14:51
|
|
|
Wczoraj skończyły się egzaminy, a dzisiaj zamiast lekcji poszliśmy do kina odstresować się. Wprawdzie film okazał się być kichą, jednak lepsze to niż zajęcia. Do tego ładna pogoda za oknem... |
_________________ Don't be afraid to fail. Be afraid not to try. |
|
|
|
 |
|