Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 14-05-2010, 11:50
|
|
|
BOReK napisał/a: | Bo lato w mieście! Po pracy postanowiłem nie wąchać salarymanów w autobusie, tylko przeszedłem się ze Służewca pieszo do domu, wyprzedzając po drodze wszystkie samochody! Jest mi cudownie. =D | Lol, co jest, dzień spacerowy? Ja też wczoraj jak zobaczyłem wypchany autobus przy Muranowskiej i absolutnie wszystkie okoliczne ulice zapchane samochodami na sztywno, zarzuciłem torbę na plecy i poszedłem piechotą... "Mój" autobus wyprzedził mnie dopiero przy przystanku pod domem.
A dziś rano samochodów było sporo mniej - a korki o 15 minut krótsze :o |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 14-05-2010, 18:19
|
|
|
Nawet lepiej! Dziś co prawda od rana jest dżdżysto, ale na pięciominutowe opóźnienie autobusu odpowiedziałem spacerkiem w mżawce do pracy. ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-05-2010, 22:02
|
|
|
Bo dzisiaj był dooobry dzień *__* Zaczął się od relatywnie luźnych paru godzin w pracy, których w ciągu dnia przybyło bo jedna kretynka nie umie czytać :D Ale to w sumie plus, bo nastawiałem się na krótki pobyt, popracowałem pełen dzień i w sumie zupełnie tego nie odczułem. Od rana miałem dobry humor, bo opłaciło się poczekać z zakupem Disgaei 2 - ni z tego ni z owego przecenili ją dzisiaj w lokalnym Game o 50%. Idąc po pracy do domu wpadłem na grupkę znajomych, którzy stwierdzili radośnie i nieskomplikowanie, idąc w przeciwną do mojej stronę, "Jan, come eat sushi with us!". Rozbudowana argumentacja przekonała mnie od razu i dzięki temu odkryłem świetną knajpę z sushi, z burżujskimi kolorowymi talerzykami na ruchomych bieżniach i pozbyłem się brzemienia dzisiejszych zarobków xD Było doooobreeee *___* Warto było. A nieustanna faza, która zawsze nam towarzyszy jeszcze rozpędziła dobry humor który towarzyszył mi cały dzień :D Life's good :3 |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-05-2010, 19:07
|
|
|
Bo krótkie odwiedziny w Komikslandii przed zajęciami zaowocowały tym, że od dziś na półce stoją sobie dumnie trzy pierwsze łuki The Authority. Z radością oddałam za nie pieniądze, które w tym właśnie celu odkładałam już od jakiegoś czasu. Gdybym jeszcze mogła dorwać Young Avengers byłabym w niebie, a co najmniej w jego bliskich okolicach. |
|
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 16-05-2010, 14:59
|
|
|
Bo Noc Muzeów - świetnie się bawiłam! Pogoda dopisała, organizacja również, i przede wszystkim towarzystwo. Potrzebna była mi taka dawka dobrej zabawy. :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-05-2010, 11:54
|
|
|
Bo 95% (pal sześć, że to tylko ustny) - no i wakacje. :D |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 18-05-2010, 16:30
|
|
|
Bo mi wreszcie ciepło w dłonie. Ha. Mycie garów + rękawiczki. Miałam już dość tego, że po pewnym czasie siedzenia przy komputerze moja prawa dłoń robiła się sino-różowa. Tylko w tych rękawiczkach dość nieciekawie się pisze, ale jakoś wytrwam.
Kurczę, jakoś tak żałośnie brzmi ten powód do radości... |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
seshiro 

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-05-2010, 13:59
|
|
|
Bo już po ustnym angielskim i wakacje :D |
_________________ Just open your eyes and see that life is beautiful.
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 19-05-2010, 14:16
|
|
|
Bo niniejszym skończyłem sesję i jestem wolnym człowiekiem, feels good, man! :D
Bo Disgaea jest gelnialna i teraz mogę być wessany bez żadnych ograniczeń ;3
Bo świat jest miejscem ciekawym i różnorodnym, a kolejne barwy czekają tylko na odkrycie :3
A po powrocie do domu smakowity zapach upublicznianych brudów sugerował, że czeka na mnie deser, i faktycznie, czekał! Fool's tears, my favourite :3
Om nom nom nom, nom nom <gulp> |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 19-05-2010, 17:36
|
|
|
Bo ciepło! Ciepło, ciepło~! Nareszcie wracając ze szkoły się nie trzęsłam. Ba, nawet kurtkę zdjęłam! Kij, że mama mnie skutecznie zgasiła, że to ocieplenie będzie krótkie - ważne, że jest! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 19-05-2010, 19:21
|
|
|
Bo pułapki są całe i nader skuteczne :) . Cały pokój w chrząszczach... |
|
|
|
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 19-05-2010, 20:54
|
|
|
Jadąc sobie do domu zauważyłem na pewnej działce ogrom ściętej sosny. Ot, akurat był właściciel na placu. Zagadałem, okazało się, że właściciel chce się balastu jak najszybciej pozbyć, chwilę negocjowałem, zaproponowałem własny transport i tak oto mam około 20 metrów sześciennych sosny za 500 złoty. Boiler będzie zaspokojony do zimy przy pomyślnych wiatrach, płacę ze 1/8 tego, co bym zapłacił zamawiając drewno z tartaku.
Jak to dobrze czasami spytać. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-05-2010, 11:09
|
|
|
Warto brać udział w konkursach. Wcześniej wygrałem bon 100zł na zakup książki, przed chwilą się dowiedziałem, że wygrałem jakąś losową grę z Topsellera w innym konkursie. Pewnie trafi mi się coś absolutnie dennego, ale... może Trine? "marzy" |
|
|
|
|
 |
Lila 
BAKA Ranger

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 20-05-2010, 14:50
|
|
|
Bo na dworze jest ponad 20 stopni, nie wieje, nie pada i jest tak ślicznie, że nie chce się aż siedzieć w domu! |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
 |
|
|
|
 |
Tren 
Lorelei

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 20-05-2010, 14:53
|
|
|
Bo polski zdałam na 100%. Po całej tej tremie jaką miałam wczoraj moge powiedzieć tylko: Hahahaha!
Co oznacza koniec kucia na egzaminy! Jeszcze tylko rozszerzony angielski w przyszłym tygodniu. |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|