Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Piotrek 
Nikt niezwykły

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 27-05-2010, 13:24
|
|
|
Bo to cudowne uczucie fascynacje anime~ Czuję się całkowicie szczęśliwy, radosny i spełniony, dawno już nic mnie w taki nastrój nie wprowadziło. Jednak są jeszcze serie, które mogą mnie zupełnie wciągnąć i odciąć od rzeczywistości~ |
|
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 27-05-2010, 16:44
|
|
|
Bo Gonik mnie nakarmiła cudownym serialem. Chyba zostanę fangirlsem jeszcze przez pewien czas. Szkoda tylko, ze przestali go kręcić po dwóch sezonach i zostawili wszystko rozgrzebane....bu na nich. |
|
|
|
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 28-05-2010, 01:55
|
|
|
Bo rozmawiałam dzisiaj (mhm, wczoraj) z Irinem i dobra była to rozmowa ^__^
Bo spacerek w środku nocy i kupowanie płynu do naczyń w dworcowym kiosku są fajne. I całe szczęście, że mam blisko bo w non-stopie na rogu nie było (*foch* ale żeby nie było płynu do naczyń w alkoholowym?).
I ciepło jest, milutko.
Wiewiór napisał/a: | Szkoda tylko, ze przestali go kręcić po dwóch sezonach i zostawili wszystko rozgrzebane....bu na nich. |
To samo mogę powiedzieć o moim ulubionym serialu. Po dwóch sezonach wypuścili dwa dodatkowe odcinki zamykające jakąś 1/4 rozgrzebanych wątków. I tyle, sprawa skończona. Pfy. |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 28-05-2010, 17:03
|
|
|
bo jest słońce, bo można chodzić w sandałach i nie marznąć, bo pierwszy wpis tej sesji to db i w ogóle dobrze mi ;) |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 28-05-2010, 19:35
|
|
|
Bo mamut wrócił z gigantyczną torbą, w której znajdowały się między innymi parówki. Tatuś dla jaj umieścił parówy tam gdzie ich miejsce, czyli w budzie potworów. Gdyby nie to szeleszczące opakowanie, wsunęłyby wszystko, a tak zeżarły tylko trochę i to z folijką... Nadal boli mnie brzuch.
I bo chyba jestem chora - od paru dni bawię się w Normalną Dziewczynę i jutro jadę kupić sukienkę (!!!!!!!!) na bal, co równa się między innymi wizycie w Empiku. Yay yay~! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 29-05-2010, 10:37
|
|
|
Bo egzaminy zerowe są Bardziej! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 29-05-2010, 13:18
|
|
|
Bo pecet jako tako chodzi. Wprawdzie ciągle coś jest nie tak, ale olać to, skoro od października najprawdopodobniej komputer domowy zastąpi mi laptop.
Bo w związku z tym, że komp zmartwychwstał, mogę się oddawać mojemu ulubionemu zabijaczowi czasu.
Bo nowy, pachnący tomik FMA.
Bo jeden dzień zjazdu rodzinnego, a nie dwa.
Bo zaraz będę zamawiać bilety na Przestrzeń Muzyki i Coke Live. Yay, to lato będzie dobre~ |
|
|
|
|
 |
Vivian 
La Fleur du mal

|
Wysłany: 29-05-2010, 17:12
|
|
|
Nie no, ta melodia chodziła mi po głowie przez wiele miesięcy i w końcu odkryłam, co to za utwór! ''Caribbean Blue"!!!!!!!!!!! Co za ulga! |
|
 |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 29-05-2010, 18:14
|
|
|
Bo pojechałam dzisiaj na egzamin z literatury, a zamiast go pisać połaziłam sobie po Empiku. Zostałam zwolniona z egzaminu i odprawiona z piatką, co było niezwykle miłe :3
Jedyne, co mnie męczy to fakt, że już po wyjściu z Empiku zdałam sobie sprawę, iż słyszałam tam głos Ave. A przynajmniej wydawało mi się, że słyszałam. Potem przez pół drogi do domu zastanawiałam się, czy mi uszy szwankują, czy może Ave rzeczywiście tam była, a ja zwyczajnie nie zauważyłam, dopóki nie było po fakcie. Muszę się nauczyć, żeby nie myśleć o kilku rzeczach naraz, bo wtedy odpływam. Cudem na ludzi nie wpadam... |
|
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 29-05-2010, 22:37
|
|
|
Bo kreeedki! Takie kobylaste pudełko kredek, które sprawiłam sobie na dzień dziecka :D Bo "Kółko graniaste" puszczane w empiku, naleśniki ze szpinakiem i rozmowy o mangach Mayu Shinjo gorszące gości w KFC. Oraz bo niewyżyre dziewice i zimne ryby XD Dooobry dziś dzień był. |
|
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

|
Wysłany: 30-05-2010, 14:00
|
|
|
Dwie prace odbębnione. Jeszcze jedna została. |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 01-06-2010, 13:06
|
|
|
Bo wczoraj sobie zrobiłam dzień dziecka i wreszcie kupiłam sobie duże pudełko maści końskiej ;D moje spracowane piszczele się cieszą ;D
Bo posprzątałam sobie ładnie mieszkanko i przemeblowałam duży pokój! ZObaczymy czy dobrze trafiłam z feng shui'em |
|
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 01-06-2010, 20:02
|
|
|
Nie wiem, czy wypada się chwalić, ale opublikowali moją recenzję książki na Poltergeiście, i chcą kolejnych. |
|
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

|
Wysłany: 02-06-2010, 19:48
|
|
|
Bo myślałam, że wykładowca zrówna mnie z ziemią za mój skończenie żałosny esej... a on mi mówi, że jest piątkowy i w dodatku podwyższa mi ocenę z egzaminu (Pisemnego! Był tydzień temu!) o pół stopnia. WTH??? |
Płomiennooki Dżabbersmok
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 02-06-2010, 20:27
|
|
|
Bo pada, grzmi i wieje, a wszystko nadciągnęło w paręnaście minut. To już chyba trzecia taka burza w tym roku i bodaj dziesiąta odkąd tu mieszkam - kocham to miasto. Aż chce się wyjść i zobaczyć, jak to wygląda w paru innych miejscach, ale szkoda niszczyć dobry parasol. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|