Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 03-06-2010, 01:01
|
|
|
Bo to był dobry dzień.
Bo jenoty! Zostałam tycnięta, uznana za wredna, potem za bycie Bardziej, dostałam dziwna sparklająca propozycje, a potem dowiedziałam się, że jestem godna bycia nienawidzoną, że jestem czubkiem i sadystką, a potem, że zasłużyłam nawet nie wiem czym na uwielbienie... Mrrrrr :D
Bo Shizaya, śliczny, czarny, nowiutki, szybki i w ogóle.
Bo nowe mieszkanko jest całkiem przytulne, pomimo braku internetu. A współlokatorzy są póki co nie inwazyjny jakoś specjalnie. Bo mam śliczny kącik.
Bo ten koloso-tydzień z głowy i beda zwolnienia z egzaminów.
I w ogóle jakoś dobry nastrój maaaam. |
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-06-2010, 10:56
|
|
|
Wreeeeszcieeee się wyspałem ~~. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
 |
|
|
|
 |
echu
Gość
|
Wysłany: 04-06-2010, 12:41
|
|
|
Bo przyszedł zwrot z podatku^^ |
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 04-06-2010, 14:20
|
|
|
Bo przyszły zamówione mangi - 10 tom "Hellsinga" i 2 tom "Bleach". :) |
|
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 04-06-2010, 14:50
|
|
|
Dochodzę do wniosku, że kobietom zajmującym się domem powinno się płacić i to dużo! Utrzymanie takiego bajzlu w miarę przyzwoitym stanie, pilnowanie wydatków i w ogóle, jest totalnym koszmarem. Na dodatek tego NIE DA się lubić. No dobra, powiedzmy gotowanie jeszcze, bo daje możliwość zabawy i eksperymentu, ale prasowanie, mycie naczyń, podłóg i cholera wie czego jeszcze?!
Moja mama jest wielka i podziwiam ją, zwłaszcza teraz kiedy musiałam przejąć jej obowiązki. Swoją drogą, wpływ matek na córki jest przerażający. Zdałam sobie z tego sprawę dzisiaj, kiedy za wszelką cenę starałam się poskładać wyprasowane ręczniki tak jak ona (nie da się)...
Dlaczego ten post nie ląduje w zupie? Bo zostało mi tylko kilka drobiazgów do wyprasowania i jutro powinnam skończyć się torturować. Poza tym, panowie skończyli kosic trawę szybciej niż sądziłam i jest cicho. |
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 04-06-2010, 23:51
|
|
|
Przyszedł przyjaciel z przyszłą małżonka i dzieckiem, i poczułem się jak wujek. Małe dzieci mnie rozwalaja na dobre. Po wiśniówce i miodówce tym razem miałem więcej sił na jogging xD. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
seshiro 

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 05-06-2010, 10:34
|
|
|
Bo po niemal dwudniowej przerwie znowu mam internet :] |
_________________ Just open your eyes and see that life is beautiful.
 |
|
|
|
 |
Koranona 
Morning Glory

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 05-06-2010, 20:34
|
|
|
Bo tak. bo okazuje się, że śpiewam w dwóch najzajedwabistszych chórach pod słońcem ( a przynajmniej w okolicach syberii) :D
I tak na festiwalu im. Feliksa Nowowiejskiego, jeden mój chór zdobył pierwsze miejsce i nagrodę specjalną za wykonanie hymnu Warmii, a drugi zgarną Grand Prix. W sumie zgarnęliśmy 4 tyś. zł, może to nie są ogromne pieniądze jak na chór, ale z tego wynika że w październiku jedziemy na kolejny festiwal, tym razem we Włoszech! Mrruuu...
Bo mam siostrę pod ręką, która to siostra ufundowała mi nowy, zajedwabisty kapelusz (kocham kapelusze!).
Bo dobry obiad i spotkanie z rodzinką. Oficjalnie przez najbliższy tydzień nie mam głosu. Słowem, niemy pancernik ;) |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
 |
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 06-06-2010, 14:32
|
|
|
Bo mój brat zrobił mi i rodzince wielką niespodziankę - przyjechał na tydzień do Polski po prawie 2 letniej nieobecności w naszym kraju. I nawet skrócenie konwentu nie umniejszyło w żaden sposób tej radości. :) |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-06-2010, 17:24
|
|
|
Totem wielki jest w kilku aspektach i mam w ścianach kołki.
Buhaha, mogę powiesić parę itemów z szuflady, poza tym rozdziewiczę pudełko szpileczek od Salvy. |
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 06-06-2010, 17:27
|
|
|
Bo frytki, lody waniliowe (buohoho, mamut mi się do nich nie dobierze!) i bo cieeepło jak nie wiem. I bo wtorkowa wycieczka do Torunia, i bo jutrzejszy bal. JEDZENIE~ |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 06-06-2010, 18:44
|
|
|
Bo duuuuuuuży, wypasiony ogród botaniczny (część główna jak w Powsinie, ale plus kilka razy większe arboretum). Bo sześć godzin łażenia po nim. Bo kwitnące masowo azalie. I storczyki. I w ogóle. Bo kilkaset zdjęć (mniejsza o to, że zapewne 90% się do niczego nie nadaje).
Ała, moje nogi XD |
|
 |
Mononoke 
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 06-06-2010, 23:41
|
|
|
Bo długi weekend zajedwabisty: fontanna i fajerwerki, opalanie, lody, rozmowy (te na żywo i te na gtalku :)) i na koniec spacer po wałach. Mrrrucznie ^^ Czułam się jakby były wakacje a nie sesja. Tylko teraz nic nie umiem na jutrzejsze koło, ale co tam... :D |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
 |
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 07-06-2010, 19:20
|
|
|
bo są powody do radości, mam najfajniejszą i najzdolniejszą siostrę pod słońcem i do tego jest ciepło. o! :) |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Koranona 
Morning Glory

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 07-06-2010, 21:03
|
|
|
E tam najzdolniejszą ;P
To tylko wspomnę że zdałam mój znienawidzony przedmiot na 5 (przy czym zostałam nazwana "chodzącym jazzem") i mój drugi znienawidzony przedmiot na 5 u kolesia który petryfikuje wzrokiem ^^
Płytka od Goniś! Dziękuuuuję! :* |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|