FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 420, 421, 422 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
BOReK Płeć:Mężczyzna

Status: offline
PostWysłany: 20-06-2010, 16:36   

Po prostu niemożliwe - wybrałem sie na zakupy po żarcie, a "przy okazji" trafiłem na nowy plecak (którego potrzebowałem) i buty, które od razu mi sie spodobały (a też potrzebuję nowych). Niestety nie mieli mojego rozmiaru, ale wiem gdzie mają i tam też uderzę. Tym niemniej nowy plecak wielozadaniowy rządzi! :D

Przejdź na dół Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 20-06-2010, 16:41   

Bo po powrocie z Łodzi jestem spełniona i szczęśliwa, chociaż wszystkie mięśnie mnie bolą ^_^

Bo mam dużo zdjęć, które będą mi przypominać o tych cudownych chwilach, i jak tak na nie patrzę, to stwierdzam, że rudy bardzo mi pasuje :3

Bo wreszcie udało mi się wyszperać jakiś przyzwoity art z Hotaru i zrobić z niego komplecik.
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mitsurugi Płeć:Mężczyzna
Wieczny Marzyciel

PostWysłany: 21-06-2010, 16:25   

Bo po długich tygodniach męczących zaliczeń na studiach wreszcie jestem na czysto przed sesją. To daje mi chwilę wytchnienia i szansę by dzisiaj odrobić straty w aktualnych seriach anime. Uff.... :) :)

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
927825
Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 21-06-2010, 19:29   

Bo "Jak wytresować smoka"! :DDDDD
I w ogóle. Życie jest piękne, nyo!
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Hisayo Płeć:Kobieta
Mniumniu! ♫

PostWysłany: 21-06-2010, 20:37   

Bo pomarańcze już nigdy nie będą takie same. I bo "and iiiiiiii will alwaaays love youuuuuuuuuuuuhuuuuuu~".

Numer Gadu-Gadu
1909381
Steno Płeć:Kobieta

PostWysłany: 22-06-2010, 17:16   

bo wakacje tuż tuż i będzie można zwiedzić trochę świata .

Costly Płeć:Mężczyzna
Maleficus Maximus

Grupy:
Melior Absque Chrisma
PostWysłany: 22-06-2010, 22:15   

Bo nowe przepisy odnośnie zgłaszania dłużników do rejestru BIG są genialne - po wysłaniu w dniu wejścia przepisów w życie kilku zawiadomień do danych podmiotów o zgłoszeniu ich do BIG-u nagle ich wola względem zwracania zadłużenia znacząco wzrosła. Do odzyskania wszystkiego daleka droga, ale nareszcie się coś tu porządnie ruszyło...

Sasayaki Płeć:Kobieta
Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 23-06-2010, 09:15   

Bo słoneczko świeci (w końcu), a zęby bolą mniej.

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
Crofesima Płeć:Kobieta
Captain Narcolepsy

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 23-06-2010, 22:45   

Bo przez 50 godzin nic nie jadłam (poza dwoma jogurtami i wafelkiem), ale przed chwilą nadrobiłam straty, oj nadrobiiiiłam.

Bo dzisiejszy stream... dwa debile i jeden inteligentny kot. Moka Moka najtooo fiiwaa~ piękne, po prostu piękne.

Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 23-06-2010, 23:27   

A bo mi akurat dobrze, a że się mało na forum odzywam, to się trochę podzielę pozytywną energią.

Bo od poniedziałku jestem stażystką w dziale HR. I jak na razie jestem zachwycona. Po prawdzie mój zakres obowiązków spokojnie mogłaby wykonywać dobrze wytresowana małpa (o ile mówiłaby po angielsku), ale nawet tak proste czynności jak sprzątanie skrzynki rekrutacyjnej jest potrzebne i może czegoś człowieka nauczyć (na przykład tego, żeby zawsze umieszczać numer referencyjny ogłoszenia w tytule maila, a także tego, że nawet ludzie aplikujący na stanowiska kierownicze mogą być debilami). I szefowa jest strasznie miła i wygląda, jakby się przejmowała, że się biedactwo przemęczę, albo coś :D I ojcofirma ma zlecenie dla Maieczków, które nawet będę w stanie wykonać i może nawet będzie z tego jakaś forsa. I owoce dojrzewają. I zapowiedzieli DLC do Dragon Age'a z przeszłością Leliany. I Disciples 3 niedługo. I życie i radość i słońce. I świat jakby taki piękniejszy się zdaje, niż parę tygodni temu.

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 23-06-2010, 23:30   

Mai_chan napisał/a:
I Disciples 3 niedługo.

Jutro.

To by było tyle treści posta :3

wiosna jest miau

Grupy:
House of Joy
Lisia Federacja
WIP
PostWysłany: 23-06-2010, 23:50   

Bo mam frajdę, szabadam:>
I siostra przyjeżdża do mnie na weekend, w końcu.

No i najważniejsze, pozbierałam trochę zaległych podpisów do indeksu, a z każdym wpisem, "dzienniczek" staje się lżejszy i milszy w obyciu:3

Mai, gratuluję stażu:3

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 24-06-2010, 01:54   

Bo trochę ugłaskałem swoją czytelniczą duszę, coraz głośniej krzyczącą, że ją zaniedbuję. Dan Simmons w Tryumfie Endymiona dalej lekko przynudzał, ale w porównaniu z Endymionem podobnie jak w przypadku Hyperionów w drugiej części dwuksięgu znowu się rozkręcił i ostatecznie zamknął wszystko w ładnej, odpowiednio epickiej historii o świecie rozrzuconym na bardzo wielu planetach, ale żywym na każdym poziomie, także tym lokalnym. Wyszło mu ogólnie całkiem fajnie i jestem usatysfakcjonowany. A że Hyperion i Upadek (zwłaszcza Upadek!!!) wyszły mu znacznie lepsze - cóż, każdy się kiedyś wypala. Poza tym King i jego "Pod Kopułą" pokazuje, że mimo pozornego życia na każdej planecie z opanowanego przez ludzi wszechświata, jakie zaprezentował mi wcześniej Simmons, on jest w stanie upchnąć tak na oko ze trzy razy więcej do Małego Amerykańskiego Miasteczka. Mrrr, mam jeszcze ponad połowę przed sobą ;3

Na dokładkę zdecydowanie fajna zabawka. I dusza gracza, której ostatnio serwowałem w zasadzie wykraczające poza granice przesady dawki WoWa (i dobrze jej z tym było) też udobruchana, a nawet więcej. Po tym, co tydzień temu pozwoliła usłyszeć Julia Marcell daje to wszystko przepis na naprawdę szczęśliwego psychopatycznego pilota z rozdwojeniem jaźni.

GoNik Płeć:Kobieta
歌姫 of the universe

Grupy:
AntyWiP
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 24-06-2010, 12:59   

OHOHOHO.

Kurier był, zostawił gigantyczny karton z dwoma pudełkami w środku. Nevendaar, ja cię JESZCZE RAZ uratuję, chociaż możesz tego nie chcieć!

Poza tym tuptam na pocztę ze spodziewaną przedpremierową niespodziewajką z autografem dla Terminatora :3

I nawet zaczęłam już nieco stykać się z rzeczywistością po nocnym maratonie 400 stron romansu.

Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 24-06-2010, 13:23   

A Terminator zaciesza, oj zaciesza! XD
I mry, wyrobiłam się, trochę zmokłam, ale zdążyłam ze wszystkim.

Strona 421 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 420, 421, 422 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi