Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 20-06-2010, 16:36
|
|
|
Po prostu niemożliwe - wybrałem sie na zakupy po żarcie, a "przy okazji" trafiłem na nowy plecak (którego potrzebowałem) i buty, które od razu mi sie spodobały (a też potrzebuję nowych). Niestety nie mieli mojego rozmiaru, ale wiem gdzie mają i tam też uderzę. Tym niemniej nowy plecak wielozadaniowy rządzi! :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 20-06-2010, 16:41
|
|
|
Bo po powrocie z Łodzi jestem spełniona i szczęśliwa, chociaż wszystkie mięśnie mnie bolą ^_^
Bo mam dużo zdjęć, które będą mi przypominać o tych cudownych chwilach, i jak tak na nie patrzę, to stwierdzam, że rudy bardzo mi pasuje :3
Bo wreszcie udało mi się wyszperać jakiś przyzwoity art z Hotaru i zrobić z niego komplecik. |
|
|
|
|
 |
Mitsurugi 
Wieczny Marzyciel

|
Wysłany: 21-06-2010, 16:25
|
|
|
Bo po długich tygodniach męczących zaliczeń na studiach wreszcie jestem na czysto przed sesją. To daje mi chwilę wytchnienia i szansę by dzisiaj odrobić straty w aktualnych seriach anime. Uff.... :) :) |
_________________ 温故知新 - To search for the old is to understand the new
勝ちは鞘の中にあり - Victory comes while the sword is still in the scabbard
 |
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 21-06-2010, 19:29
|
|
|
Bo "Jak wytresować smoka"! :DDDDD
I w ogóle. Życie jest piękne, nyo! |
|
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 21-06-2010, 20:37
|
|
|
Bo pomarańcze już nigdy nie będą takie same. I bo "and iiiiiiii will alwaaays love youuuuuuuuuuuuhuuuuuu~". |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Steno 

|
Wysłany: 22-06-2010, 17:16
|
|
|
bo wakacje tuż tuż i będzie można zwiedzić trochę świata . |
_________________ ♥ http://www.habla.fora.pl/ ♥
Żeby nie było dopiero zaczynamy ;) |
|
|
|
 |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 22-06-2010, 22:15
|
|
|
Bo nowe przepisy odnośnie zgłaszania dłużników do rejestru BIG są genialne - po wysłaniu w dniu wejścia przepisów w życie kilku zawiadomień do danych podmiotów o zgłoszeniu ich do BIG-u nagle ich wola względem zwracania zadłużenia znacząco wzrosła. Do odzyskania wszystkiego daleka droga, ale nareszcie się coś tu porządnie ruszyło... |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 23-06-2010, 09:15
|
|
|
Bo słoneczko świeci (w końcu), a zęby bolą mniej. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-06-2010, 22:45
|
|
|
Bo przez 50 godzin nic nie jadłam (poza dwoma jogurtami i wafelkiem), ale przed chwilą nadrobiłam straty, oj nadrobiiiiłam.
Bo dzisiejszy stream... dwa debile i jeden inteligentny kot. Moka Moka najtooo fiiwaa~ piękne, po prostu piękne. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 23-06-2010, 23:27
|
|
|
A bo mi akurat dobrze, a że się mało na forum odzywam, to się trochę podzielę pozytywną energią.
Bo od poniedziałku jestem stażystką w dziale HR. I jak na razie jestem zachwycona. Po prawdzie mój zakres obowiązków spokojnie mogłaby wykonywać dobrze wytresowana małpa (o ile mówiłaby po angielsku), ale nawet tak proste czynności jak sprzątanie skrzynki rekrutacyjnej jest potrzebne i może czegoś człowieka nauczyć (na przykład tego, żeby zawsze umieszczać numer referencyjny ogłoszenia w tytule maila, a także tego, że nawet ludzie aplikujący na stanowiska kierownicze mogą być debilami). I szefowa jest strasznie miła i wygląda, jakby się przejmowała, że się biedactwo przemęczę, albo coś :D I ojcofirma ma zlecenie dla Maieczków, które nawet będę w stanie wykonać i może nawet będzie z tego jakaś forsa. I owoce dojrzewają. I zapowiedzieli DLC do Dragon Age'a z przeszłością Leliany. I Disciples 3 niedługo. I życie i radość i słońce. I świat jakby taki piękniejszy się zdaje, niż parę tygodni temu. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-06-2010, 23:30
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | I Disciples 3 niedługo. |
Jutro.
To by było tyle treści posta :3 |
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 23-06-2010, 23:50
|
|
|
Bo mam frajdę, szabadam:>
I siostra przyjeżdża do mnie na weekend, w końcu.
No i najważniejsze, pozbierałam trochę zaległych podpisów do indeksu, a z każdym wpisem, "dzienniczek" staje się lżejszy i milszy w obyciu:3
Mai, gratuluję stażu:3 |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 24-06-2010, 01:54
|
|
|
Bo trochę ugłaskałem swoją czytelniczą duszę, coraz głośniej krzyczącą, że ją zaniedbuję. Dan Simmons w Tryumfie Endymiona dalej lekko przynudzał, ale w porównaniu z Endymionem podobnie jak w przypadku Hyperionów w drugiej części dwuksięgu znowu się rozkręcił i ostatecznie zamknął wszystko w ładnej, odpowiednio epickiej historii o świecie rozrzuconym na bardzo wielu planetach, ale żywym na każdym poziomie, także tym lokalnym. Wyszło mu ogólnie całkiem fajnie i jestem usatysfakcjonowany. A że Hyperion i Upadek (zwłaszcza Upadek!!!) wyszły mu znacznie lepsze - cóż, każdy się kiedyś wypala. Poza tym King i jego "Pod Kopułą" pokazuje, że mimo pozornego życia na każdej planecie z opanowanego przez ludzi wszechświata, jakie zaprezentował mi wcześniej Simmons, on jest w stanie upchnąć tak na oko ze trzy razy więcej do Małego Amerykańskiego Miasteczka. Mrrr, mam jeszcze ponad połowę przed sobą ;3
Na dokładkę zdecydowanie fajna zabawka. I dusza gracza, której ostatnio serwowałem w zasadzie wykraczające poza granice przesady dawki WoWa (i dobrze jej z tym było) też udobruchana, a nawet więcej. Po tym, co tydzień temu pozwoliła usłyszeć Julia Marcell daje to wszystko przepis na naprawdę szczęśliwego psychopatycznego pilota z rozdwojeniem jaźni. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 24-06-2010, 12:59
|
|
|
OHOHOHO.
Kurier był, zostawił gigantyczny karton z dwoma pudełkami w środku. Nevendaar, ja cię JESZCZE RAZ uratuję, chociaż możesz tego nie chcieć!
Poza tym tuptam na pocztę ze spodziewaną przedpremierową niespodziewajką z autografem dla Terminatora :3
I nawet zaczęłam już nieco stykać się z rzeczywistością po nocnym maratonie 400 stron romansu. |
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 24-06-2010, 13:23
|
|
|
A Terminator zaciesza, oj zaciesza! XD
I mry, wyrobiłam się, trochę zmokłam, ale zdążyłam ze wszystkim. |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|