Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 23-09-2010, 01:53
|
|
|
gratulejszyn! |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-09-2010, 17:19
|
|
|
Bo bardzo miło jest od czasu do czasu poczuć się docenionym. |
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 23-09-2010, 18:01
|
|
|
Bo WRESZCIE kupiłam cienki płaszcz, za którym biegam co najmniej od zeszłej wiosny. Za całe 9 dych. Granatowy. Z szaliczkiem w kwiatki do kompletu.
I kolejne buty-wygodne-jak-kapcie. Yeah.
Poza tym duże gratz pani ze stoiska Lancome w Arkadii za bycie pozytywnie zakręconą :3 Tacy ludzie potrafią nawet pasztet day zmienić w niezgorszy, co dopiero dzień dobrej karmy. |
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 23-09-2010, 20:31
|
|
|
GoNik napisał/a: | Bo WRESZCIE kupiłam cienki płaszcz, za którym biegam co najmniej od zeszłej wiosny. |
Skąd to znam... chociaż ja jeszcze nie dorwałam. Zazdroszczę zdobyczy. sniff.
Bo nareszcie mogę odpocząć! Co prawda jeszcze rok akademicki się nie zaczął, a już mam dość swojej uczelni (w poniedziałek na zajęcia, do not want), ale i tak szczęśliwam.
No i to wtorkowe Ciacho... uf fu fu. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 23-09-2010, 20:52
|
|
|
Bo w końcu odebrałem rekomendację za pomoc organizacyjną w Gdyńskich Cudowiankach.
Gorąca herbata. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 23-09-2010, 23:21
|
|
|
Bo jest przegląd kina chińskiego! i dzisiaj z ojcem byliśmy na dwóch fajnych filmach "Droga do szkoły" i "Go, Lala, Go!" Oba warte obejrzenia, ale pierwszy jest absolutnie fantastyczny i ma przepiękną muzykę!
A wcześniej będąc z Gonikiem w Arkadii dostałyśmy darmowy, profesjonalny makeup ;D Paradowałam potem po mieście z "kocią" tapetą na twarzy, ale ładnie wyszło ;3
I wreszcie obkupiłam się w Atlanticu w to, czego mi brakło i od dawna szukałam! |
|
|
|
|
 |
Amarth 

|
Wysłany: 24-09-2010, 18:40
|
|
|
Bo dawno nie dostałam tak podnoszącego na duchu maila, jak dzisiaj. Dzięki niemu spadł mi z serca całkiem spory kamień i mm nadzieję, że jego miejsca nie zstąpi szybko żaden inny. Nie żałuję nawet totalnie zmarnowanych dwóch dni, które przez to miałam. |
|
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

|
Wysłany: 25-09-2010, 21:25
|
|
|
Bo chociaż poranek był koszmarny, to jednak równocześnie pełen niespodzianek. A potem "Millenium Actress" i faza w McDonaldzie. Łiiii~!!
Pkpk xD |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 27-09-2010, 18:55
|
|
|
Bo co prawda nie dojechałam do lekarza (wyszłam o 9, wizyta była o 10.40 a i tak nie wyrobiłam się czasowo) i moje duma osoby skrajnie punktualnej dorobiła się nerwicy, za to spędziłam miły dzień z mamą. Rodzicielka miała poranek buntu i stwierdziła, ze nie idzie do pracy. Zatem o 12 wyruszyłyśmy na zakupy celem ulepszania mojej garderoby. Efekt: pierścionek dla mamy, dla mnie płaszczyk (!!!!!!luv!!!!!), zaczepiście RÓŻOWA bluzka, czarne powiewające coś oraz niebieska wzorzysta (szok!) tunika. Ogólnie był dzisiaj good face, hair day i paru interesujących osobników zostało przyłypanych.
A poza tym!!! Mam wreszcie nową komórkę! Bujałam się ze zmianą umowy przez jakieś 2 tygodnie, ale wreszcie sprawa została załatwiona. Jest mała i biała i będzie moim walkmenem od tej pory. Tylko jeszcze jej kabelka usb brakuje i skarpety.
I w ogóle wróciłam do życia. Chociaż nadal nie wiem, gdzie zgubiłam poniedziałek i wtorek. Cóż, przynajmniej się już wyspałam i ogarniam świat. |
|
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-09-2010, 19:10
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Bo chociaż poranek był koszmarny, to jednak równocześnie pełen niespodzianek. A potem "Millenium Actress" i faza w McDonaldzie. Łiiii~!!
Pkpk xD |
Ur ivil. A pizza where? >]
Bo znowu zmonopolizowałem ulubioną rysowniczkę. Mhy. |
|
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 27-09-2010, 20:04
|
|
|
Wiewiór napisał/a: | Chociaż nadal nie wiem, gdzie zgubiłam poniedziałek i wtorek. |
Wtorek szczęśliwie znajdziesz jutro. >P
Bo Slayersi! Wczorajsze szukanie jednej melodii (pięć albumów jej nie zawiera) zakończyło się rewatchem co ciekawszych odcinków z serii Next i Try oraz nagłym powrotem wena. Zakończy się on oczywiście w szufladzie, ale zawsze to miło "produktywnie" spędzić czas. Tymczasem czwartek coraz bliżej, a wraz z nim wyścigi modeli zdalnie sterowanych i odwiedziny u Lolka. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 27-09-2010, 20:05
|
|
|
nie wiem jak ogarnę dwie zupełnie różne uczelnie na których nie mam grup do przeskakiwania między nimi [na jednym i drugim kierunku na roku mam koło 20 osób, więc no], ale się dostałam i jestem szczęśliwym dzieckiem z tego powodu.
i bo mam mieszkanie asystenckie. i fajnych panów ochroniarzy. i pana koserwatora, który obiecał załatwić mi łóżko. i od poniedziałku będę miała salę gimnastyczną. tylko niech się, cholera, w końcu wyklarują sprawy taneczne, bo zwariuję. a jak Polska rozgromi dziś Serbię to będzie moja prywatna wisienka na torciku ;] tyyyyyle dobrego w tym smutnym wrześniu. |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 27-09-2010, 20:26
|
|
|
Bo ten dzień był - uwaga - FAJNY. Mimo sajgonu na wfie, mimo tego, że nie zostałam skarbnikiem klasy (demokracja? a co to jest?), a dziewczyny z klasy NADAL uważają mnie na Największego Zboczeńca Ever (nie pytajcie o genezę tej nazwy, ładnie proszę), to i tak - było mi bardzo miło, jak na poniedziałek.
Aż chyba zacznę te dni lubić... Chociaż nie. Aż tak zdesperowana nie jestem :3 |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-09-2010, 22:41
|
|
|
Bo zapowiadają zimę mroźną, BARDZO! . I puchatą.
A ja sobie wczoraj ulżyłem i pozarzucałem tyłem. mra. |
|
|
|
|
 |
Vivian 
La Fleur du mal

|
Wysłany: 28-09-2010, 23:57
|
|
|
A bo mam za sobą co prawda wyczerpujący(jak każdy wtorek), ale miły dzień za sobą. Zawarłam nową znajomość z bardzo sympatyczną studentką psychologii i spotkałam aż 7 starych znajomych!!! Jednego w autobusie, drugiego w tramwaju, trzeciego na korytarzu etc. etc. Nawet harmonia nie była taka straszna;) I zuy, kulawy usos i piątkowa wizja czatowania ze stoperem na zapisy na zajęcia już nie jest aż tak przerażająca. Podkreślam - nie aż tak. |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|