Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 03-10-2010, 19:44
|
|
|
FIOLETOWE jeansy @______@
I absosmerfnie genialne granatowe botki.
Poza tym Layton faktycznie jest świetny i nawet nie zauważyłam tych pięciu godzin spędzonych dziś w pociągach :D |
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 03-10-2010, 20:14
|
|
|
Cytat: | Bo póki co wolne czwartki i tylko jeden wykład w piątek (nie wiem jeszcze, jak będzie się przedstawiać sprawa z lektoratami) :D |
+ tylko jeden wykład w pon. I zawsze na 11.40, więc będę się wysypiać, yay. Ogólnie to kocham mój plan zajęć Miłością Wielką i mam nadzieję, że nie będzie w nim żadnych zmian.
A poza tym - znowu mam fioletowy łeb, znowu jestem ciemna. Feels good. |
|
|
|
|
 |
Potwór Latacz 
Czajnik w Mroku

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 04-10-2010, 00:17
|
|
|
Bo dobra pogoda i góry. Czego chcieć więcej? Piękne jesienne już powoli widoczki...
+dodatkowa przygoda w postaci zgubienia się i późniejszego znalezienia "nie-wiadomo-jak-ale-w-dobrym-miejscu".
Ogólnie na plus. Mam też nadzieję, że mój podział godzin mnie mile zaskoczy (ma szanse, acz aktualnie się liczy dopiero). |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
 |
korsarz 
a taki jeden...

|
Wysłany: 04-10-2010, 16:37
|
|
|
Bo udało mi się namówić Amaroka, by odpalił CD-audio, w efekcie mogłem zobaczyć to:
:)
I na tym samym Amaroku udało się odpalić dawno nie słuchaną płytkę z soundtrackiem do filmu "Spider-man". A na okładce pisze niby "brak możliwości odtworzenia na PC" ^^. |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-10-2010, 18:19
|
|
|
Bo dzisiaj jakiś taki wesoły, zakręcony dzień jest. I zdecydowanie jest to dzień pod znakiem eksperymentów psychologicznych.
Czyli: uwielbiam moje studia, kobitka od różnic indywidualnych jest świetna, a nawet ćwiczeniowiec potrafi czasem coś ciekawego powiedzieć. I długie dyskusje o tych bardziej konserwatywnych eksperymentach, kodeksie etyki psychologa i francuskiej telewizji. I ten szereg przerażonych panów dopytujących się o opis na gtalku... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Caladan 
Chaos is Behind you

Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 05-10-2010, 21:10
|
|
|
Zdałem egzamin, który nieszczęsny został na jesień. Cóż ocena statystyki matematycznej jest wyższa niż przypuszczałem. Wpis jest jako pierwszy termin, a teraz ide na nie wiem gdzie, aby wypić mioda pitnego z kumplem, który oblewa niewiadomo co. Tudzież sie dowiem. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
 |
seshiro 

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-10-2010, 16:53
|
|
|
Bo zajęcia organizacyjne na których zamiast 1,5 godziny spędza się 15 minut są cudowne:) I jeszcze to , że wykłady z biofizyki zaczynają się dopiero za tydzień... |
_________________ Just open your eyes and see that life is beautiful.
 |
|
|
|
 |
Shadow Dancer 

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 07-10-2010, 08:31
|
|
|
Bo dziś tylko jedne zajęcia na 17, a jutro tylko jedne na 10 :D A potem - może - powrót do domu *.* |
|
 |
Piotrek 
Nikt niezwykły

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 07-10-2010, 17:51
|
|
|
Bo mam wreszcie nowy zasilacz i komputer ożył! Mało mnie obchodzą wydane pieniądze, ważnie, że działa. Trzeba nadrabiać anime, po 2 dniach posuchy :3 |
|
|
|
|
 |
Mara 
High

Grupy: House of Joy Lisia Federacja
|
Wysłany: 07-10-2010, 21:54
|
|
|
Bo mam na tapecie wielkiego Kapitana Amerykę, dostającego w papę od Iron Mana. Oja, to jest takie kul! |
_________________ "Shut up and keep up squeezing the monkeys!"
 |
|
|
|
 |
RepliForce 
Vongola Boss

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 07-10-2010, 21:58
|
|
|
Bo zakupiony Gundam Wing: G-unit manga :D (tom 3) |
_________________ "Bo to właśnie niebo pozwala fruwać chmurom po swoim bezkresie"
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 08-10-2010, 12:16
|
|
|
It works! Nie ma to jak własnoręcznie załatwiona zmiana procedur - przyspieszyłem i uprościłem zatwierdzanie cenników i każdy się z tego cieszy. Ego rośnie. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Vivian 
La Fleur du mal

|
Wysłany: 08-10-2010, 21:20
|
|
|
Bo mam już plan zajęć! (FANFARY!) Po tym jakże wykańczającym tygodniu zapisałam się absolutnie na wszystko, co chciałam, nawet muszę jeszcze z jednego wykładu zrezygnować. Chciałam na niego chodzić, zanim poznałam pana prof. i stwierdziłam, że jeśli mam go słuchać przez cały rok, to nie dość, że niczego z tego wykładu nie wyniosę, to jeszcze nerwowo nie wytrzymam. Nie da się być bardziej beznamiętnym.
Do tego dzięki starszej znajomej i kanonie, który mi przesłała, mogłam rozpocząć latanie po bibliotekach przed czasem i wykorzystywać mój urok osobisty w filiach, w których mnie znają i w których będę mogła mieć książki dłużej niż pozwoliliby mi w uniwersyteckiej. Zdobyłam niemalże 20 lektur w odpowiednich wydaniach:P Plecy mnie bolą, niosłam toto przez całe miasto... |
|
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 08-10-2010, 21:50
|
|
|
Bo weekend~! Bo odwaliłam wszystkie tłumaczenia, bo zrobiłam pracę domową i dostałam trzy piątki, poza tym bo pozałatwiałam wszystkie sprawy i jest fajnie. Ach, teraz tylko czekać nowego rozdziału PH~
(...o ile nie będzie taki emogenny jak poprzedni) |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-10-2010, 00:20
|
|
|
Ktuluś!!!! *____*
Bo dostałam pluszowego, zielonego Cthulhu. Z łapkami, oczkami, skrzydełkami, mackami i w ogóle ze wszystkim. Jest cudny :D |
|
 |
|