Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Ai-chan 
zaindygowana

Dołączyła: 14 Cze 2010 Skąd: że niby teraz z Krakowa Status: offline
|
Wysłany: 05-11-2010, 09:39
|
|
|
Bo mam słońce za oknem.
I kolejny, całkowicie wolny piątek, który mogę spożytkować na łażenie po Krakowie :) |
_________________ winter moon
her cat nudges in
through the closing door
- Marilyn Appl Walker |
|
|
|
 |
Akai 
Mad world

|
Wysłany: 05-11-2010, 17:22
|
|
|
Bo w końcu przyszły moje ukochane kredki akwarelowe ;3 I nareszcie będę mogła nimi trochę poeksperymentować !~ No i ... piątek ^^ |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
 |
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 05-11-2010, 20:59
|
|
|
Bo mi dobrze. Tak po prostu. I... i bo nie mogę się doczekać wyjścia Płyty, i bo siedzenie u koleżanki, i bo tejże koleżanki pies, któy mnie ja wiem co, i bo... um. T-tego. Art. Omójbóżeomójbożeomójboże. Moja wewnątrzna fujoshi czuje się w pełni usatysfakcjonowana. Albo nie, więcej chcę! Teraz! Nau!
Iiiiiiiiii PIĄTEK~ DŁUGI WEEKEND~ |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 05-11-2010, 22:42
|
|
|
Bo kocham filologów wielką puchatą miłością. I kawiarniane fazy też. I genialne zajęcia. Naprawdę to dla mnie nowe, że cieszę się, że nie mam zajęć na macierzystej uczelni bo wtedy mogę iść na te drugie...
Bo dwie puchate świniaki. Po trzech latach znowu mogłam pomacać... Jedna mnie oblała, ale to nic. I Dasok z uśmiechem i Gerorin w okularach i Moka-chan. Mry.
To był dobry dzień.
Poza tym zaliczyłam małego zgona przez random pana, który nagle wszedł nam do mieszkania kiedy oglądaliśmy film... LOL. |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 06-11-2010, 17:25
|
|
|
O lol, jednak mam kopię zapasową fajnej czarnej koszuli, która jest tylko troszkę mniej fajna. :D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Squaerio 
O RLY?

Dołączył: 05 Cze 2010 Skąd: mieć na to wszystko czas? Status: offline
Grupy: WOM
|
Wysłany: 07-11-2010, 15:39
|
|
|
Bo w końcu kupiłem sobie zewnętrzny HDD o pojemności, która mi pasuje, firmy mi odpowiadającej, w pożądanej przeze mnie cenie. Najwyższa pora! Teraz mogę w spokoju zrobić sobie backup danych i nie martwić się o to, że trzeszczący niepokojąco od czasu do czasu dysk ze stacjonarnego pieca szlag trafi a ja bezpowrotnie stracę wszystkie zapisane na nim pliki. |
|
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 07-11-2010, 20:27
|
|
|
Net żyje! Cieszmy się i radujmy!
A kierowca autobusu, gdy poprosił mnie o legitymację, zapytał : "To pani?". Zdjęcie jest tam okropne, więc uznam to za komplement ;) |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-11-2010, 16:04
|
|
|
SŁYSZĘ!
*fanfary* |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 08-11-2010, 19:03
|
|
|
Bo piątek jest wolny! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 08-11-2010, 20:14
|
|
|
Bo 4 rzeczy:
1) udało mi się dzisiaj produktywnie spędzić dzień siedząc w krzakach
2) przyjemna pogawędka z kumplem i całkiem niezły deser czekoladowy mojej produkcji (potrzebowałam się uszczęśliwić)
3) podjęłam męską decyzję, skorzystałam z okazji i zakupiłam sobie moje pierwsze perfumy! Całkowicie własne, za zarobione pieniądze i w ogóle. Co prawda wybuliłam nieziemską kasę ( i tak niższą niż w sklepie), ale w końcu jestem szczęśliwą posiadaczką Channel Madmoiselle *___* nie żałuję!
4) bo ojciec znalazł nowy przepis na wietnamskiego karmelizowanego kurczaka i właśnie skończyłam konsumować efekty jego pracy. Nic tylko zakwitnąć ze szczęścia ^__^ |
|
|
|
|
 |
Loko 
Aspect of Insanity

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 08-11-2010, 20:34
|
|
|
Bo dzisiaj na angielskim mówiliśmy speecha. Można za to dostać maksymalnie dwie oceny na semestr. Jako, że wcześniej się do tego dwukrotnie zgłosiłem i przy moim nazwisku widniały już dwie piątki, teraz to całkowicie olewam. Jednak dzisiaj był w końcu jakiś ciekawszy temat, a mianowicie - o wymarzonym zawodzie. W trakcie lekcji wpadła mi do głowy jedna profesja. Speecha nie przygotowywałem nawet przez chwilę, jakoś udało mi się skłonić nauczycielkę do tego by mnie jednak trzeci raz spytała i poszedłem na żywioł. Z uśmiechem na ustach opowiadałem jej, jaka to praca płatnego mordercy w mojej opinii może być ciekawa. Dostałem trzecią piątkę. |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
 |
Zegarmistrz 

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-11-2010, 10:26
|
|
|
(Zegarmistrz rozdaje wszystkim po lampce wirtualnego szampana)
Bo w odcinku Inuyashy, który wczoraj oglądałem umarła
- Spoiler: pokaż / ukryj
- Kikyo Wiecznie Żywa
(a poza tym wczoraj wydarzyło się wiele innych, małych, pozytywnych ewentów). I to tym razem tak na amen!
Oczywiście miałem to zaspoilerowane od dawna, ale co innego wiedzieć, a co innego widzieć!
Ukryto spoiler - Tren |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-11-2010, 21:19
|
|
|
Bo Faneru, mój ukochany Faneru... :3 Yay!
I potwórka Big Banga. Dr Sheldon Cooper for the win... |
|
 |
Momoko 
wiosna jest miau

Grupy: House of Joy Lisia Federacja WIP
|
Wysłany: 11-11-2010, 03:51
|
|
|
I tak sobie...
1. Już po ostatnich zajęciach z chemii fizycznej, mam z głowy najnudniejsze ćwiczki.
2. Coraz częściej zastanawiam się cy moje miasteczko nie jest jakimś siedliskiem pierwotnego zła. Nie żeby mnie coś strasznego tam spotkało, ale musiałam wyjechać do dużego miasta, żeby odkryć ile miłych ludzi chodzi po świecie. Po prostu, już drugi rok studiuję w Poznaniu, a wciąż nie dowierzam, jak ludzie sympatycznie się do mnie odnoszą. Nie wszyscy oczywiście, ale ojej, wciąż miło:3
3. Jutro na koncert, umpapa~~ |
_________________ Pray tomorrow takes me higher higher high
Pressure on people
People on streets
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|