Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Agon 

|
Wysłany: 16-11-2010, 18:13
|
|
|
Gratulacje, Sas!
A w temacie: bo wygląda na to, że jednak pojadę na koncert 30 Seconds To Mars (niech tylko przelew zasili moje konto, a nic mnie nie powstrzyma, choćbym miała głodować przez cały grudzień). Jak dobrze mieć znajomych, na których można liczyć w potrzebie. |
|
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 16-11-2010, 21:07
|
|
|
Bo 1215n! |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 19-11-2010, 22:01
|
|
|
Bo Czekolada, jak miło po całym dniu usiąść z psem do tak pozytywnego filmu. I nie zjadłam przy tym ani kawałka czekolady! (nadrobię jutro...) Niesamowicie pozytywna nieco baśniowa rzecz, dokładnie to co lubię najbardziej. W niesamowicie słodkiej oprawie. |
|
 |
Akai 
Mad world

|
Wysłany: 20-11-2010, 17:58
|
|
|
Bo dzisiaj w kinie z koleżanką na Harrym Potterze. I generalnie kupiłam sobie taką śliczną bluzeczkę !~ I jestem bardzo zadowolona. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
 |
|
|
|
 |
Koranona 
Morning Glory

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 20-11-2010, 20:11
|
|
|
Bo mimo składu, mimo wielu niedociągnięć komisja uznała, że nasze trio jest urocze i tym samym przeszliśmy do makroregionalnego etapu tegorocznego konkursu zespołów kameralnych. A konkurencją były wszystkie zespoły ze szkoły. Wszystkie...
mimo wszystko
JESTEŚMY ZAJEDWABIŚCI! |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 21-11-2010, 22:19
|
|
|
Bo niesamowicie emocjonujące dni, niespodziewane eventy, odwalenie bardzo upierdliwych rzeczy, odkrycie że ludzie są niesamowici i chętni do pomocy (warto mieć odpowiednie znajomości), mój licencjat rysuje się coraz ciekawiej, bo ciekawe trójkąty, plujące skarpetki, random spacerki. Obtłuczone ciało, ale dusza jak ta lala, mimo że do szczętu wypruta!
I karmienie jest dobre :3
I alleluja, Adaś powrócił. Powstał z martwych... O cudzie. |
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 21-11-2010, 22:57
|
|
|
Bo ten ciężki weekend wreszcie dobiegł końca i mimo, że było naprawdę hardcorowo (chyba usnęłam na jednych ćwiczeniach...) to zakończyłam go głupawką na ostatnim wykładzie i dobry humor mnie ndo tej pory nie opuszcza ;D a poza tym, bo CASTLE! I Nathan Fillion!!!!!!!!! He's my man! |
|
|
|
|
 |
Potwór Latacz 
Czajnik w Mroku

Grupy: Omertà
|
Wysłany: 22-11-2010, 03:05
|
|
|
opetanczy_smiech db 'HAHAHAHAH!','$'
Czyli moje 700+ linii kodu w asemblerze w końcu zdebugowane i działa piknie .
Co z tego że rzuciło mi się na mózg i tak jest fajnie mimo
hexów
tańczących przed oczami
na zmianę z rejestrami!
Anyway programowanie naprawdę jest fajne, rozpiera mnie duma, a na dodatek skończyłem 2 dni przed terminem co oznacza więcej luzu.
Jakby było mało szczęścia dostałem świetną książkę którą właśnie zaczynam pochłaniać.
I przywiozłem z domu torbę pełną jedzenia! : )
Życie jest piękne!! |
_________________ Jestem wielkim Potworem Lataczem!!! <Ö>
"Dla wszystkich starczy miejsca
Pod wielkim dachem nieba
Na ziemi której ja i ty
Nie zamienimy w bagno krwi "
|
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 22-11-2010, 14:22
|
|
|
Bo skończył się weekend. Może wreszcie odeśpię i to we własnym łóżku, zjem coś normalnie i odetchnę... może~ |
|
 |
Morg 

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 22-11-2010, 17:25
|
|
|
Łiiii - Rebel jest wielki! Po 6 dniach wysłali mi paczkę, na którą miałem czekać miesiąc. :D |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 24-11-2010, 15:00
|
|
|
ŚNIEG, ŚNIEG, ŚNIEG!!! *___________________________* |
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 24-11-2010, 17:38
|
|
|
moshi_moshi napisał/a: | ŚNIEG, ŚNIEG, ŚNIEG!!! *___________________________* |
NA DRODZE, NA DRODZE!! ^______________________^ |
|
|
|
|
 |
Urawa 
Keszysta

|
Wysłany: 26-11-2010, 20:23
|
|
|
Bo płyty! Wybrałem się na urodziny do siostry, a wróciłem bogatszy o niemal 20 nowych płyt. Siostra, jak się okazało, znalazła w piwnicy całe pudło winyli. Te kilka o konkretnej wartości kolekcjonerskiej jej zostawiłem, co by sprzedała na ebay, a sobie wziąłem rzeczy mnie cenne, ale dla ucha miłe. W ten sposób moja kolekcja wzbogaciła się m.in. o trzy płytowy koncert Tiny Turner (który właśnie leci - jakościowo cudo, chyba niemal niesłuchany, grube, ruskie wydanie), singielek Anny Jantar (jednej z nielicznych polskich szansonistek, których lubię słuchać) z moją ulubioną "Wielka dama tańczy sama", "Nothing like the sun" Stinga, składankę Mirellie Mathieu, "Brotherhood" New Order i kilka innych cudeniek. |
_________________ http://www.nationstates.net/nation=leslau
 |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 27-11-2010, 13:33
|
|
|
Śnieeeeg *v* |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 27-11-2010, 13:46
|
|
|
PISK! Jak wyżej! Dobrze, że jednak wczoraj nie wychodziłam z domu, dzięki temu dzisiaj odbyłam absolutnie cudowny ponad dwugodzinny spacer. Padający śnieg, tego mi brakowało! Jestem dzisiaj szczęśliwym człowiekiem. *___________________* |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|