Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-12-2010, 23:19
|
|
|
A bo jakoś zapomniałam tutaj wpisać:
Jest czerwone! Ma czerwone ubranko! I wszystko, co potrzebne do funkcjonowania!
I ma w środku te cudowne waleczne skurczybyki, co to są oczkami na nóżkach i mają bębny!
A po ludzku: zgodnie ze starym powiedzeniem "Umiesz liczyć, licz na siebie", postanowiłam w tym roku nie liczyć na grubasa w czerwonym i sama kupić sobie prezent gwiazdkowy. Wymagało to ode mnie trochę kombinowania, bo uwidziała mi się wersja kolorystyczna, którą strasznie trudno dostać. Ale udało się, mam własne, czerwone PSP z Pataponami w środku. I Gonik jest dzielna, udało jej się nawet skonfigurować sieć w domu, żeby dało się diabelstwo podłączyć (wprawdzie net przez jakiś czas się pluł i konieczny był telefon do Astera, ale się udało). A najlepsze jest to, że z okazji losowych, nieprzewidzianych przypływów gotówki, nie musiałam nawet nadwerężać oszczędności.
Życie jest cudowne. |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 13-12-2010, 00:39
|
|
|
Bo zaliczyłem sesję z dyplomem włącznie i zostały mi zaległości zeszłosemestralne plus obrona. Ale to w styczniu, spokój i średnia 5.0 zapanowała ^^ |
|
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 13-12-2010, 13:14
|
|
|
Sm00k, esteś szalony ;] gratulejszyn zdania, zapanowania i w ogóle.
a w temacie: łiiii, mam farta do przystojnych lekarzy, co jest tym bardziej miłe że ten konkretny pewnie będzie mnie operował co wytwarza drugie łiiii, bo o wszystkie terminy mnie pytają, kiedy mi pasuje i w ogóle jest przemiło. zupełnie jak nie nfz:) |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 13-12-2010, 19:41
|
|
|
Bo koło ze zuego HUPu jakoś poszło - może nie tak dobrze jak pierwsze, ale może cztery będzie.
Bo jutro koncert, koncert, koncert~!
Do pełni szczęścia mi jeszcze tylko brakuje dostawy figurek w Game-Overze z listopadowo-grudniowej paczki (muszę wiedzieć, co się w niej znajdzie - a konkretniej, czy znajdzie się figma Luki - bo nie wiem, jak mam składać zamówienia >_>). |
Ostatnio zmieniony przez Agon dnia 13-12-2010, 19:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Akai 
Mad world

|
Wysłany: 13-12-2010, 19:45
|
|
|
Bo moja kochana przyjaciółka wena do mnie wróciła i piszę, piszę i piszę. I mam nadzieję, że z tego pisania coś fajnego wyjdzie.
Plus: Wyżyłam się dzisiaj podczas wychowania fizycznego grając w siatkówkę. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
 |
|
|
|
 |
Amarth 

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 13-12-2010, 19:55
|
|
|
akai_akumu napisał/a: | Bo moja kochana przyjaciółka wena do mnie wróciła |
Ja protestuję! Wen stanowczo jest mężczyzną! Męskim w dodatku, o.
A w temacie: bo drugie korepetycje zostały dzisiaj odwołane, dzięki czemu mogłam trochę dłużej posiedzieć z maturalnym dziewczęciem. Powinna sobie poradzić z opisem obrazka. Rozmówki dopiero zaczęte, a czytanki i pisanki jeszcze przed nami, ale wiążę z dziewczęciem spore nadzieje. No i się dzisiaj wyspałam nawet. Wreszcie. |
|
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 13-12-2010, 19:58
|
|
|
Bo mother zaciągnęła mnie do centrum handlowego i po pół godzinie już miałam płaszczyk (niebieski!) i zarąbiste ciężkie zimowe buty! teraz jak kopnę, to kopnięty się na rysach dopiero zatrzyma ;D jest bardzo miła odmiana, po poprzedniej batalii, która trwała 3.5 godz. A przy okazji mame kupiło sobie to co chciała w Inglocie i też jest happy.
I w ogóle wróciła mi chęć do życia i działania. |
|
|
|
|
 |
Akai 
Mad world

|
Wysłany: 13-12-2010, 20:07
|
|
|
Amarth napisał/a: | akai_akumu napisał/a:
Bo moja kochana przyjaciółka wena do mnie wróciła
Ja protestuję! Wen stanowczo jest mężczyzną! Męskim w dodatku, o. |
Jak to ? Skąd wiesz ? Męski mężczyzna wen - całkiem fajnie to brzmi.
Dobra wiadomość: właśnie skończyłam pisać reportaż na idiotyczny temat i mimo wszystko udał mi się! Dołujące piosenki Hans'a Zimmer górą! |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
 |
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 13-12-2010, 20:37
|
|
|
Bo awwwwwww do kwadratu. Teledyski Michaela Jacksona stanowczo mają w sobie to COŚ, co wywołuje u mnie cudny humor. Kopnięcie lampy, i to takie z energią, o!, w "One more chance" było przecudowne i je kocham. A poza tym doświadczenie udowadniające, że kubek jest popękany też było super.
No i przeszedł mi absolutny dół. To też jest COŚ. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
123Nowy! 
Ołowiany żołnierzyk

|
Wysłany: 14-12-2010, 11:26
|
|
|
Bo pisanki.
A nie, to nie te święta.;]
Bo dzisiaj idę po raz pierwszy do klubu szachowego i jakoś tak mam humor do kwadratu². Może nawet spotkam arcymistrza, a co.:) |
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio. |
|
|
|
 |
krew_na_scianie 
kościsty seksapil

Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 14-12-2010, 12:23
|
|
|
Bo internet w domu działa aż miło! Nowy komputer też się świetnie sprawuje. No i w sobotę kupiłam sobie piękny płaszcz. Normalnie ocieram się mocno o samozachwyt. |
_________________ "Ci, którzy nie pamiętają przeszłości, skazani są na jej powtarzanie." |
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 14-12-2010, 19:50
|
|
|
Bo znowu śnieg pada.
Bo właśnie odpadło mi kręcenie półtora tysiąca kilometrów w tych warunkach.
Po ura, rodzina przyjedzie do mnie a nie ja do nich. Zaiste, ura.. |
|
|
|
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 15-12-2010, 00:19
|
|
|
Bo moja landlady przytargała właśnie ze swojej cukierni reklamówkę niedzisiejszych już bułeczek i rogaliczków do podziału. Ha. Długo to moja część w lodówce nie postoi... |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 15-12-2010, 18:45
|
|
|
Like, wow, moja własna wyciskarka do pomadrynek :D Czy mówiłam już, że mam najlepsze sublokatorki na świecie?
Hydra kocha swoje pozostałe głowy :3 I może nawet dzięki nim będzie przed wyjściem spożywała jakąś namiastkę śniadania - szklanka soku z pomarańczy wchodzi znacznie łatwiej niż kanapka |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Loko 
Aspect of Insanity

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 15-12-2010, 19:52
|
|
|
Bo Moby Dick doszedł.
Bo Skype. Kora, Ty masz głos! |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|