Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 15-12-2010, 22:52
|
|
|
Bo myślałam, że obleję ten test na zaliczenie z inżynierii genetycznej, bo się nie wyrobiłam z moim małym grafkiem nauki, który sobie wcześniej ustaliłam i w efekcie była mała kompilacja dużej ilości tekstu w małym czasie. A tu proszę nawet 4.5! Jestem geniuszem.
Bo mimo zimowego dołka jakoś tak mi życie całkiem miło mija~ |
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 17-12-2010, 19:58
|
|
|
Bo jedzenie, mnóstwo jedzenia! Przez całą przerwę możemy się żywić słodyczami i kabanosami! Ihhhhaaaaa~!! |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-12-2010, 20:33
|
|
|
"Cieć też chciałby tak mieć!"
Znaczy, Hydrzych prezentów gwiazdkowych w losowych dniach grudnia ciąg dalszy i jak najbardziej nieoczekiwana muzyka z Tangled. Stenka RZĄDZI i zostawia oryginalną Gertrudę daleko w tyle, o.
Zapętlamy ciecia na wieczór~!
A DVD z filmem poproszę na urodziny, akurat w kwietniu mają wydać :D
Poza tym spontan w postaci trójpaka z Princem, może w końcu to PRZEJDĘ w całości >.>
Niech tylko prezent dla Irina wreszcie dopełznie tą pocztą... |
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 19-12-2010, 23:35
|
|
|
To wydaje się nie być możliwym, ale jednak produkuje się garnitury i na mnie (bo ja wąski a długi jestem i nie przystaję do taniego stereotypu, więc ciuchy ze sztancy odpadają). Dzisiaj jeden nabyłem - hołd Serice i kobiecej skłonności do "mimo wszystko wpadnięcia do" przeciętnego sklepu - i to na duuuuuuuużym rabacie, buhaha! Mafia w mieście! Gajer jest absosmerfny. |
|
|
|
|
 |
Serika 

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 19-12-2010, 23:59
|
|
|
Się ma nosa :> |
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-12-2010, 09:44
|
|
|
Bo jednak nie zamarzły! Ura!
Swoją drogą są blondynki i blondynki mentalne. Te drugie są zaprawdę, durne jak buty z lewych kończyn. I na dodatek firmę prowadzą.. |
|
|
|
|
 |
123Nowy! 
Ołowiany żołnierzyk

|
Wysłany: 20-12-2010, 13:12
|
|
|
Bo mój wiecznie zabiegany i zapracowany ojciec znajdzie trochę czasu na święta, żeby pobyć z rodziną. W zeszłym roku mu się to nie udało, ale w tym roku się poprawił. Niech żyje król.:)
A propos małych przyjemności to dzisiaj temperatura podniosła się na tyle, że okna można było umyć. I dobrze. |
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio. |
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 20-12-2010, 13:25
|
|
|
Sm00k napisał/a: | Swoją drogą są blondynki i blondynki mentalne. Te drugie są zaprawdę, durne jak buty z lewych kończyn. |
aż boję się pomyśleć co sobie pomyślisz, jak będziesz miał okazję poprzebywać ze mną :P
bo są na świecie ludzie, którzy wpadają w życie i po prostu w nim są. niesamowite. i pal licho przeciwności losu. po prostu można mieć przyjaciela. i to jakiego! :) |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Sm00k -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 20-12-2010, 15:35
|
|
|
nat_mich napisał/a: | Sm00k napisał/a: | Swoją drogą są blondynki i blondynki mentalne. Te drugie są zaprawdę, durne jak buty z lewych kończyn. |
aż boję się pomyśleć co sobie pomyślisz, jak będziesz miał okazję poprzebywać ze mną :P
|
Zakładam przyjemne rozczarowanie.
Bo lenistwo mnie dopadło. Nie, nie Twoja siostra. Takie zwykłe. I trwa. |
|
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 20-12-2010, 17:35
|
|
|
Środa rektorska! I Boski, który jest bardziej boskim ćwiczeniowcem niż przydomek wskazuje! Gdyby jeszcze prał częściej ubrania... |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
BOReK 

|
Wysłany: 20-12-2010, 17:47
|
|
|
Ha! Hotel Ossa, jak po nim połazić, przypomina krasnoludzki pałac. Setki pokręconych korytarzy, zakamarków, przejść - na razie godzinę zajęło mi pobieżne i szybkie przejrzenie dwóch z czterech pięter... Chcę kiedyś zostać duchem właśnie takiego obiektu. >D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 20-12-2010, 21:48
|
|
|
Bo świnki trzy są szczęśliwe. I to mi do szczęścia wystarczało. Jedna świnka cieszyła się i pławiła w ciepłych uczuciach od myśli o tamtych dwóch (wczorajszy dzień dowiódł). I tak w sumie to sama nie bardzo chciała się użerać, ale przepadło. To definitywnie najpiękniejsza jesień/zima mojego życia. Wczorajszy dzień był epicki. W kilka godzin od dna rozpaczy do stanu "nie będę spać, bo rzeczywistość jest piękniejsza", poza kilkoma innymi drobiazgami jak zbyt duża ilość adrenaliny, oksytocyny, serotoniny i innych tam świństw. I duma mi też działa (HA! nie będę aż tak uroczo podrywana ale nie zmierzam spraw ułatwiać, dorosły chłopczyk powinien sobie z jedną babą dać radę) i sprawuje się dobrze, i on im dalej w las tym jest... bardziej... Mrr. Nareszcie to wszystko zaczyna wyglądać dokładnie tak jak powinno. Zwłaszcza po dwóch ostatnich latach. Trzy ostatnie miesiące... I must be dreaming...
Bo ceili!!! Bo spacerki wzdłuż Wisły, bo trzy godziny kicania w kiecce i patrzenia okiem starego zboczeńca na dziewczyny. Bo nigdy w życiu tylu facetów mnie nie całowało (lubimy niektóre tańce xD). Bo EPICKI pan w kilcie :333 Bo dzisiejszy trening i wypad na piwo potem. Mrau. Aż się nie chce wracać do domu. |
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 20-12-2010, 22:03
|
|
|
Bo kraciasty szaliczek. I najlepsze, najbardziej cierpliwe, wyrozumiałe i wspierające seme, moje własne i ukochane, na świecie <huuuug> |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
wa-totem 
┐( ̄ー ̄)┌

Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 21-12-2010, 15:51
|
|
|
Bo długo odkładany test się powiódł, a H264/ISO/AVC @ 720p okazało się mniej upierdliwe niż XviD, tyle że baaaaaaaaaaaardzo czasochłonne.
Yay! |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 21-12-2010, 18:58
|
|
|
BAŁWANEK~!
Gdybym nie spędziła większej części nocy na oglądaniu filmu i teraz nie przeżywała radosnego ślizgania się tylko po rzeczywistości, zdecydowanie wyciągnęłabym Irina na porządne zbałwankowanie się na spacerze. |
|
 |
|