FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 470, 471, 472 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Wiewiór Płeć:Kobieta
irish mastah

Status: offline
PostWysłany: 30-01-2011, 18:48   

O, czyżbyś została spaczona tą dramą z butlerami? ;D Siwy koleś bije wszystkich na głowę! Muszę w końcu skończyć to oglądać, bo mi ze 2 odcinki zostały >.>
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 31-01-2011, 17:29   

Bo przeżyłam, przeżyłam ten cholerny egzamin z doktryn i zdałam na całe 4 *wdech, wydech, wdech, wydech*

I się dowiedziałam, że jak mam 5 z ćwiczeń z historii ustrojów, to mogę mieć ocenę przepisaną - czyli jeszcze tylko 2 egzaminy, łiiii. Jestem zestresowanym i zmęczonym psychicznie człowiekiem, ale za to szczęśliwym :3
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
moshi_moshi Płeć:Kobieta
Szara Emonencja

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 01-02-2011, 20:17   

Byłam w kinie, pierwszy raz od baaardzo dawna... "Polowanie na czarownice" to durny film, ale fazowy - zawiera Nicolasa Cage'a z jego wiecznie zbolałą miną oraz mnichów-zombie a la ninja. Co prawda wszystko co sobie człowiek przewidzi, na bank się sprawdzi, ale oh well, ładne zdjęcia, mordują się od czasu do czasu i są mnisi-zombie!

kościsty seksapil

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 02-02-2011, 07:31   

moshi_moshi napisał/a:
Byłam w kinie, pierwszy raz od baaardzo dawna... "Polowanie na czarownice" to durny film, ale fazowy - zawiera Nicolasa Cage'a z jego wiecznie zbolałą miną oraz mnichów-zombie a la ninja. Co prawda wszystko co sobie człowiek przewidzi, na bank się sprawdzi, ale oh well, ładne zdjęcia, mordują się od czasu do czasu i są mnisi-zombie!

Potwierdzam, mocno fazowy! Nie ma to jak film, który chcąc być dramatem - wypadł komedią. :) Moshi, ale jak na film mocno przewidywalny - to zauważ, że nie było wątku romantycznego!

Bo dziś wybieram się na "I jak zostać królem". W końcu jest na co chodzić do kina, a sesją w końcu nie muszę się martwić!

Numer Gadu-Gadu
9343376

PostWysłany: 02-02-2011, 13:17   

Bo dostałam potwierdzenie wpłaty i że wkrótce zostanie do mnie wysłany. Wyprzedaże z 35% zniżką rządzą, i w ogóle dobrze, że się na niego zdecydowałam, bo wczoraj był jeszcze status In Stock, a dzisiaj jest już Low Stock (a jak się wyprzeda, to później ciężko będzie go dostać w ludzkiej cenie). Teraz tylko modlić się, żeby UC się nim nie zaopiekował >.>
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Sasayaki Płeć:Kobieta
Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 02-02-2011, 16:15   

Fiuu... nie było mnie z miesiąc a tu rewolucja i inny serwer... No, ale jestem. Szczęśliwie po egzaminach, które poszły nadzwyczaj dobrze. Do tego z nową lustrzanką i windowsem siódemką. Chwilowo tylko bez photoshopa.

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
Koranona Płeć:Kobieta
Morning Glory

Grupy:
Syndykat
WOM
PostWysłany: 02-02-2011, 19:08   

SPAM SPAM SPAM

Bo to mój 1111 post x3

Numer Gadu-Gadu
408121
Hisayo Płeć:Kobieta
Mniumniu! ♫

PostWysłany: 03-02-2011, 19:31   

Bo - fanfary - dostałam. SZÓSTKĘ. Z. Matematyki.

Lol że co.

Numer Gadu-Gadu
1909381
Mononoke Płeć:Kobieta
Little Yōkai

Grupy:
Alijenoty
Lisia Federacja
PostWysłany: 04-02-2011, 14:26   

Zdałam O.O Ej, ja to chyba mam jednak w życiu szczęście :D

To teraz muszę jechać do domu? -.- a co tam, zdałam!!!!! :D

Enevi Płeć:Kobieta
苹果

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 04-02-2011, 15:59   

Bo wróciłam i żyję, ale tak generalnie to zombie jestem... ALE słoneczko!

吾輩は王獣である。名前はまだ無い。

irish mastah

PostWysłany: 05-02-2011, 20:43   

Bo gramatyka zaliczona i nie muszę jej powtarzać !!!
I odbyłam dziś pierwsze trzy godziny szkolenia w CH i jestem strasznie happy, mój koordynator okazał się jednym z najlepszych w okolicy i jest chyba typem człowieka, którego bardzo lubię. Przy okazji zostałam królikiem doświadczalnym jednego miłego pana, który się na szkoleniowca ćwiczy. Było bosko! Strasznie mi się podoba ta praca i mam nadzieję, że takie podejście się długo utrzyma ;D
Bo wróciła mi wiara, ze jeszcze istnieją w tym mieście mili, normalni i poukładani faceci.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nat_mich Płeć:Kobieta
jeż

PostWysłany: 06-02-2011, 01:14   

Zakładając, że nie zaśpię, jutro jadę do domu niszczyć świat z młodszą! :)
i w ogóle, nie widziałam, że coś co wyglądało fatalnie może się tak ładnie uspokoić.

I w ogóle, fajnie mieć piękną Młodszą Bliźniaczkę. :*

Numer Gadu-Gadu
2620769
Nanami Płeć:Kobieta
Hodor.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
House of Joy
PostWysłany: 07-02-2011, 22:52   

Bo przyszła moja paczuszka z Japonii! I to jak szybko! W dokładnie nie mniej, nie więcej jak 5 dni. Jestem w szoku. I jakie oni mają fajne torby na paczki w Japonii, takie z rączką! I bo moje Asamakki wraz z tokutenem. I bo 4x4 wraz z Dasoku wiercącym się w satynowej pościeli. Plus DUŻY plakat. I te KitKaty o egzotycznym smaku wasabai oraz serniczka! Troszę drogo mnie to wszystko kosztowało, ale radocha tym większa, że za własne zarobione pieniądze. Mrrrrr~

Bo po tym wszystkim naszła mnie ochota na sushi, a że ostatnio mnie zboczyło na kuchnię azjatycką, to część rzeczy miałam już. Tylko dokupiłam paluszki surimi, glony i matę do zwijania... Ryż najzwyklejszy w świecie. I o dziwo wyszło! I dobreee~ I do tego herbata zielona w ślicznym komplecie zaparzana w czajniczku. Mrrrrrrr.

I bo wypad do kawiarni zwanej Zaćmieniem kwik. W tym tygodniu wypad do kina!~

A ponadto bo nie wiem jak, ale praca nagle przypomniała o sobie i idealnie wpasowała tak, że jednej koniec, zaczyna się druga. Przez jakieś kolejne 3 tygodnie. Troszkę mi to krzyżuje plany ruszenia się gdziekolwiek z Krakowa, ale co się odwlecze... :3

kościsty seksapil

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 08-02-2011, 13:38   

Bo już po chorobie. Rany, poważnie martwiłam się o robotę, kiedy w weekend nie mogłam nawet ustać o własnych siłach.

Bo pogoda nastraja optymistycznie. Nawet robi się już widno, kiedy wchodzę do pracy!

Numer Gadu-Gadu
9343376

PostWysłany: 08-02-2011, 14:01   

Bo dzisiejszy egzamin zdany z wynikiem bardzo dobrym, a Przeklęta Filozofia zdana na trzy, a uczyłam się na nią całą jedną noc i szczerze nienawidzę tego przedmiotu. Jeszcze tylko czeka mnie w sobotę polowanie na wpis z HUPu i spokój do czerwca. I mogę jechać do domu, chociaż w sumie nie wiem, co ja tam będę robić (i jeszcze paczka z Dżapan może przyjść podczas mojej nieobecności). Oh well.
Strona 471 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 470, 471, 472 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi