Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
BOReK 

|
Wysłany: 03-03-2011, 12:49
|
|
|
Jakie "done"? Nawet śniegu nie masz pod tę szuflę, o faworkach nie wspominając. ;] |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
 |
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 05-03-2011, 15:32
|
|
|
jestem najlepszą mną pod słońcem.
jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, będę pierwszą znaną mi osobą, która zdała całą sesję w jeden weekend. dżizas, a ja myślałam, że tego nie ogarnę. Jutro będę prze! [w efekcie do 15go marca zamknę obie sesje :) ] |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 06-03-2011, 10:23
|
|
|
To był naprawdę cudowny, relaksujący weekend. Nawet sesja kół naukowych nie jest przerażająca. Nie masz to jednak jak człowiek w domu, który nadaje na podobnych falach. I niemal cały dzień spędzony w genialnym i bardzo pozytywnym towarzystwie. I mam obiecaną lisią kitę, mrukh. I zaraz pewnie pójdę na spacer bo pogoda piękna, i komp jutro będzie... I nawet ciągle bolący po wczorajszym Johno-Deppowym rozkwaszeniu nos mi nie przeszkodzi.
Dziękuję Honorowy Celtycki Członku DWWW~ |
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 06-03-2011, 23:01
|
|
|
I nawzajem Salvuś! ;D
Chociaż przez ciebie i twoich kolegów mam teraz problemy z założeniem/zdjęciem bluzki! |
|
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 07-03-2011, 20:13
|
|
|
Bycie Evilem nabrało nowego znaczenia. Bo trzeba być być mną, żeby zgubić TYLE pieniędzy 20 metrów od domu, ale też być mną, żeby je odzyskać 30 minut później. Shakyamuni czuwa, a uczciwi ludzie żyją na tym świecie. Hell yeah!
P.S. I nauczka na całe życie... |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-03-2011, 17:15
|
|
|
Komunistyczne święta są fajne.
Najpierw tulipan od losowego pana, krążącego po piętrze i napadającego każdą spotkaną kobietę. Potem kwiatek od innego losowego pana, również zataczającego kółka - tym razem z naręczem róż.
A w domu 3 kolejne tulipany, przyniesione przez przyćpanego rudego kuriera. |
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 08-03-2011, 17:59
|
|
|
Bo słońce świeci, mogę wrócić do jazdy na rowerze, i wygrałem w konkursie internetowym książkę. |
|
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 08-03-2011, 20:52
|
|
|
Łojeżu kiedy ja ostatnio w życiu albo zupie pisałem... ;)
Na początku podchodziłem dość sceptycznie, ale okazuje się że niepotrzebnie - piankowe końcówki do słuchawek firmy Comply są warte każdego pensa swojej ceny - i w ten oto sposób moje RE-0 są już upgradem w stosunku do starych szczurków nie tylko pod względem dźwięku, ale również wygody. A i sam dźwięk brzmi z tymi piankami o kolejną odrobinę lepiej :D
Poza tym Dawn of War 2: Retribution jest radosny. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 08-03-2011, 21:04
|
|
|
Bo w środku testu z biologi weszli uśmiechnięci licealiści i chórkiem życzyli nam "Wszystkiego najleoszego z okazji Dnia Kobiet!". I każdej jednostce damskiej wręczyli po lizaku (mój był malinowo-waniliowy). Wesoła bizonina i słodycze. Czego chcieć więcej~?
A tak, bo tata przytachał tulipany, które od razu po wtłoczeniu do wazonu zaczęły się rozwijać jak opętane. Ihiiiiiiii~! I to zdziwieni, jak oznajmiłam, że nie jestem kobietą, a życzenia należy mi składać w światowy dzień dobroci dla zwierząt - bezcenne. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Akai 
Mad world

|
Wysłany: 09-03-2011, 18:38
|
|
|
Bo apel. Warto było ponudzić się przez ponad godzinę, aby później przez zaledwie 10 minut ponapalać się na TAŃCZĄCYCH chłopaków - w tym jednego, z czerwonymi okularami i kapeluszem. Na szczęście po apelu miałam wuef i po pierwsze nie ćwiczyłyśmy z dziewczynami, bo apele w naszej szkole są organizowane na sali gimnastycznej; to po drugie ON się co chwilę wracał ... i raz zgubił koszulkę. AAAA!!! Zapas spełnienia wystarczy aż do następnego dnia kobiet. |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

|
Wysłany: 10-03-2011, 20:56
|
|
|
AAAAAAAAAAA! Moje bluzki z miejscem na biust przyszły @_______@ |
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

|
Wysłany: 11-03-2011, 14:29
|
|
|
Kurierów ciąg dalszy - DA2 dotarło.
Poza tym mam dziury w uszach i dostałam gratis krokusa w doniczce. Buhaha. |
|
 |
Akai 
Mad world

|
Wysłany: 11-03-2011, 14:55
|
|
|
Bo: nowy odcinek Naruto Shippuuden; się najadłam; dzisiaj noc filmowa; zaraz idę spać i w końcu łikend :D |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
 |
|
|
|
 |
123Nowy! 
Ołowiany żołnierzyk

|
Wysłany: 11-03-2011, 17:05
|
|
|
Bo załapałem się na poranny deszcz o 7 nad ranem, pierwszy w tym roku. Już po chwili byłem mokry i szczęśliwy, bo tak.:)
Bo dentysta stwierdził mocą autorytetu Swego, że ubytków brak i rutynowy kontrol za 3 miesiące. Brak stresu stomatologicznego i radosny wyszczerz do świata, bo tak.
Bo upiekłem dzisiaj swoje drugie w życiu ciasto, wagoniki w kakaowej polewie z wiórkami kokosowymi i pokruszonym harbatnikiem na osłodę. Z delikatnym dodatkiem miodu, miodzio.
I wreszcie, bo dostałem od znajomych Pań słodycze na dzień mężczyzny 10.03. Nie wspominając o obowiązkowych całuskach i wymianie przepisów kulinarnych, ha!
Bo jutro moja mama ma imieniny, więc jakoś tak asertywnie uśmiecham się do świata, bo tak, a co! |
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio. |
|
|
|
 |
Morg 

|
Wysłany: 11-03-2011, 18:22
|
|
|
GoNik napisał/a: | Kurierów ciąg dalszy - DA2 dotarło. |
This. W dodatku Signature, mimo zamawiania wersji normalnej. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
 |
|