Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Costly 
Maleficus Maximus

Grupy: Melior Absque Chrisma
|
Wysłany: 13-03-2011, 08:01
|
|
|
Bo rzuciłem pracę. Nareszcie. Pracoholizm to najpaskudniejszy, najbardziej destrukcyjny nałóg na jaki dotychczas trafiłem, czego w życiu bym się wcześniej nie spodziewał. |
_________________ All in the golden afternoon
Full leisurely we glide... |
|
|
|
 |
Paweł 

|
Wysłany: 14-03-2011, 11:27
|
|
|
Ja natomiast przeciwnie - dostałem pracę! Oznacza to, że od przyszłego tygodnia mam piątki, soboty i niedziele z głowy! Cieszę się niezmiernie, bo cholernie mi tego brakowało. Pieniędzy zresztą też ;) |
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 14-03-2011, 21:36
|
|
|
Bo owocowe galaretki w cukrze z Biedronki po ciężkim dniu i w ogóle ciężkim weekendzie zakuwania to jest to. Mru.
Gdyby jeszcze udało mi się gdzieś dostać Liczi (śliwki chińskie), byłoby idealnie... |
|
|
|
|
 |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 16-03-2011, 16:27
|
|
|
Skończyły się w księgarniach egz. Upadku Hyperiona, cena okładkowa 55 zł. Właśnie sprzedałem swój egzemplarz za 180, i jeszcze kurczę czuję, że mogłem z 20 zł dostać, gdybym nie ustawił kup teraz. Czyli - 120 zł zysku, odejmując wznowienie które kupię, gdy się kiedyś ukaże. Forumowi fani Hyperiona - macie szanse na niezły biznes! |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 16-03-2011, 16:35
|
|
|
Asthariel napisał/a: | Skończyły się w księgarniach egz. Upadku Hyperiona, cena okładkowa 55 zł. Właśnie sprzedałem swój egzemplarz za 180, i jeszcze kurczę czuję, że mogłem z 20 zł dostać, gdybym nie ustawił kup teraz. Czyli - 120 zł zysku, odejmując wznowienie które kupię, gdy się kiedyś ukaże. Forumowi fani Hyperiona - macie szanse na niezły biznes! |
Chyba skorzystam, szkoda tylko, że mam jakieś wadliwe wydanie Upadku (z tej nowej edycji, kupione niecały rok temu), w którym przedostatnie i ostatnie 10 stron jest zamienionych miejscami... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 18-03-2011, 05:47
|
|
|
lol. Po prostu mega lol. Myślałem, że koniec semestru będę miał totalnie przerąbany jeżeli chodzi o nachodzące na siebie deadline'y - nic z tego. Deadline'y wszystkie są nie dość, że znacznie dalej niż się spodziewałem, to jeszcze rozstrzelone tak, że na wszystko starczy mi czasu bez problemu. It's beautiful.
A tak poza tym czuję się, jakbym odnalazł bliżej nieokreśloną myśl, o której dawno zapomniałem. Taki prywatny klucz do szczęścia ;) |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-03-2011, 09:43
|
|
|
Bo w końcu jestem po ustnej części egzaminu na stypendium - teraz jeszcze "tylko" czekanie do sierpnia na wyniki.
Tak czy inaczej, w końcu mogę odetchnąć bo nauka na etap pisemny, a potem ustny była właściwie jak kontynuacja sesji. |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-03-2011, 17:19
|
|
|
Kubki przyszły!
O dwa za dużo! |
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 18-03-2011, 21:17
|
|
|
Bo półtoragodzinna ciepła rozmowa, połączona z wspólnym śpiewaniem i graniem na gitarze to to czego mi było trzeba. Hell yeah, mój mały bizoniku~
Poza tym życie ostatnio jest nadzwyczaj piękne, z różnych przyczyn. A jutro marzanna i ognisko :3 Mrukh. |
|
 |
123Nowy! 
Ołowiany żołnierzyk

|
Wysłany: 21-03-2011, 17:13
|
|
|
Bo pogoda na początek tygodnia piękna jest. Po raz pierwszy w tym roku mogę swobodnie wyjść na balkonik w koszulce. Więc wychodzę często i ustawiam się pod wiatr, bynajmniej nie po to żeby złowić gazelę (zodiakalny Lew). Po prostu, strumień świeżego powietrza funduje mi zastrzyk endorfin za darmo.:)
Wam również życzę pięknej Wiosny. I udanego Dnia Wagarowicza.;) |
_________________ Nieoficjalny fan Zabuzy Momochi i Mitarashi Anko.
Oficjalny fan Ohtsuki Akio. |
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 23-03-2011, 11:56
|
|
|
po pierwsze słońce.
po drugie obcas i nogi dłuuuuugie aż do ziemi.
po trzecie bycie uwielbianą jest przyjemne.
po czwarte podbita legitymacja daje poczucie bezpieczeństwa.
musi być dobrze, bo musi. :) |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 25-03-2011, 05:14
|
|
|
Uwielbiam to, jak znana od dawna muzyka zachwyca zupełnie od nowa słyszana z innego niż zwykle źródła dźwięku. Szukając doku do iPoda nie spodziewałem się, że w moim domu ostatecznie wyląduje czarna świnia, ale miałem szczęście trafić na sprzedawcę obeznanego w temacie i po przesłuchaniu alternatyw z zaskoczeniem stwierdziłem, że faktycznie poniżej dwukrotnej ceny prosiaka nie ma nic co by brzmiało lepiej o__O
Świnie rządzą. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 25-03-2011, 16:49
|
|
|
Bo moje nowe mieszkanie i właściciele, od których będę je wynajmować i ich podejście do wynajmującego - jestem bardzo, bardzo pozytywnie, mile zaskoczona ^_____^ Takich ludzi to w dzisiejszych czasach ze świecą szukać! |
|
|
|
|
 |
Akai 
Mad world

|
Wysłany: 25-03-2011, 17:17
|
|
|
Bo weekend - i to wszystko tłumaczy :D |
_________________ Pamiętaj: Co komu do tego, skoro i tak mniejsza o to? - Kłapouchy
 |
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 25-03-2011, 22:47
|
|
|
<mode_blondynka_on>
bo zmieszczenie się w rozmiar xxs nowej rozmiarówki terranovy [dość niewielkiej, że tak to ujmę] jest wyjątkowo dobrym poprawiaczem humoru:)
<mode_blondynka_off>
no i generalnie jeśli jutro zdam, będę najszczęśliwszym dzieckiem na świecie :) |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
|