Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
IT.
Ukochana żona orka
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-07-2006, 15:26
|
|
|
Wątpię zeby tu ktoś zrozumiał czemu sobie wybralam taki cel i dlaczegio się ciesze że go osiągnełam ale jestem przyzwyczajona.
Ludki nauczylam się czyta yaoie! To było mozolne i frustrujaceale już umiem!
<Chodzi o to że pewna dollsowniczka, francuska, na swojej stronceumieściła tutoriala "jak czyta yaoie zeby nie wiedzie że to yaoie" w wolnym tłumaczeniu. I mnie się to własnie udało parę dni temu. To bardzo latwe, wystarczy zlapac linię fabularna i przerabia ją pod kontem Retardet Shojio. Dziewczyna miała całkowita rację mowiąc że w ten sposób mozna sobie oszczędźi mnustwo frustracji przy sciąganiu mang...>
A poza tym zaczęłam się wreszcie uczy chemii. Zobaczymy ile się jej nauczę.... |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 28-07-2006, 17:07
|
|
|
No i koniec końców nie dostałem się na dziennikarstwo, zabrakło mi 7 punktów (co i tak jest śmiesznie małą liczbą, gdyż poziom rozszerzony z Wosu napisałem na 36% (praca nie na temat ;)). Przynajmniej nie muszę wybierać między dziennikarstwem a japonistyką teraz :> |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
wa-totem
┐( ̄ー ̄)┌
Grupy: Fanklub Lacus Clyne WIP
|
Wysłany: 30-07-2006, 12:20
|
|
|
Bo już pierwsza, ale temperatura wciąż znośna! ^__^v |
_________________ 笑い男: 歌、酒、女の子 DRM: terror talibów kapitalizmu
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 30-07-2006, 12:40
|
|
|
Ano, wczorajsze deszcze widać bardzo pomogły :)
Bo dzięki normalnej temperaturze w nocy, po raz pierwszy od dwóch tygodni chyba się wyspałem. |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 30-07-2006, 13:47
|
|
|
Cytat: | Bo dzięki normalnej temperaturze w nocy, po raz pierwszy od dwóch tygodni chyba się wyspałem. |
Jakiś dziwny jesteś... w te upały kładłam się średnio w okolicach 3 rano, z głową przy otwartym oknie i spałam jak niemowlę XD |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 31-07-2006, 15:24
|
|
|
Bo wreszcie znalazłem w necie porządną wersję Bogurodzicy^^. Interpretacja wcześniej odkryta była ładna, ale pachniała klasztorem. Teraz mam taką, od której każdy potomek krzyżaków powinien dostać zawału^____^.
A oprócz Bogurodzicy jeszcze "Szara Piechota"*__*! |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 31-07-2006, 16:00
|
|
|
Ysen, daj linka, skoro tak ciekawa... |
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
|
Wysłany: 02-08-2006, 18:26
|
|
|
Bo stało się coś, czego się nie spodziewałem zrobić już nigdy: kupiłem nowość wydawniczą w Sanoku. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
IT.
Ukochana żona orka
|
Wysłany: 04-08-2006, 00:33
|
|
|
Zauważyłam ze im mniej śpię tym lepiej w ostatecznym rozrachunku prezentują się moje dni.
Odudziłam się za piętnaście szósta, po tym jak położylam się po piątej i od razu dostałam ośmiotygodniowego kociaka do opieki wiec pobawiłam się z nim i nim. Dalej Rude spalo do drugiej więc komp byl caly mój i nie musialam na nikogo warczec żeby ozbaczy jak mi się ściąga Erth. I neo miała ludzką prędkośc [17! i to prawe przez pół Godziny!!]
Następnie poczytalam sobie fiki, pomimo że moje oczy powoli wyplywaly z oczodołów, pojechłam do koleżanki ktora nagrala mi piec DVD a z ktorą nastepnie zremisowałam w walce o kolejne trzy, następnie pokrażyłam sobie rowerem po Czeremsze, pod wspaniałym aksamitnie czarnym niebem, w okolicach cmentaża i w cienmym lesie przez który zechcialo mi sie jechac tylko po to żeby się przekona że jednak nie boję się ciemności ani trochę, ale za to nienawidze nikogo spotyka na ulicy wśrodku nocy przez co trzeba wychamowac [w dodatku z prostej drodze!] ale to da się zniesc. Teraz idę sobie albo ogląda anime, albo Grac w ID II które się okazalo o niebo bardziej wciągające niż się wydawalo.
[A serio mowiąc to tylko sie pocieszam bo źle to będzie dopiero jutro kiedy do mojego pokoju wejdą "malaże" by obskroba okna a ja pojade do babci malowa jakieś niezidentyfikowane "deski". to dopiero bedzie ZŁO] |
_________________ Nidere Ide Ime roechul
Et sore il Im sour
Kael Kaad Ardo Sono
Te Im ilne ke aono
Jestem Wodą, płynącą Wodą
Przynoszę Życie, służę Śmierci wiernie.
Odrobinę władcza. To bardzo dobre słowo. |
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-08-2006, 14:35
|
|
|
Bo przyszedł drugi tom Lady Ocar !!!! A zostało mi juz tylko 30 stron pierwszego do przetłumaczenia !!! Yatta ! Happy go lucky ! |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 05-08-2006, 11:35
|
|
|
Bo podpisaliśmy ze znajomymi umowę i mamy już mieszkanie w Krakowie zapewnione na pierwszy rok studiów. A samo mieszkanie jest super ^^ |
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 05-08-2006, 14:22
|
|
|
Bo wróciłem w gór :)
Widziałem zamek na Chojnicy, świątynię Wang w Karpaczu, byłem też na Śnieżce i parę razy za Czeską granicą :]
Bo w końcu pada deszcz. I jest chłodniej... ^_____^ |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 10-08-2006, 19:50
|
|
|
"Krzesło odeszło - niech żyje Krzesło!" XD. Koniec z tym starym rupieciem, którego hegemonia pod moim tyłkiem (bez skojarzeń) trwała blisko 12 lat. Kupiłem sobie nowe, wygodniejsze :D. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-08-2006, 22:10
|
|
|
BOReK napisał/a: | hegemonia pod moim tyłkiem |
Khem... <wiem, wiem, 'bez skojarzeń'>
Bo znalazłam tego PsCS2 pl!! I IllustratoraCS2 też! I przestaną denerwować mnie strony 'brushes only for CS and higher'. |
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 11-08-2006, 04:26
|
|
|
Keii -> nie bój, nie bój, po tym jak podpisałeś umowę to okaże się, że jedną ze ścian to sąsiad podtrzymywał, a do mieszkania nie ma doprowadzonej wody, tylko krany w łazience i kuchni ktoś zamontował dla dekoracji;)
Żeby nie było OT:
Bo dostałem się na MISMaP! :) |
|
|
|
|
|
|