Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Asthariel 
Lis

Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-05-2011, 19:46
|
|
|
Matura podstawowa z angielskiego była banalnie prosta. Rozszerzona cięższa, ale też liczę na 75-80 % |
|
|
|
|
 |
Koranona 
Morning Glory

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 06-05-2011, 20:54
|
|
|
Bo było dziś całkiem przyjemnie, bo koktajle są fajne. Bo spałam całe 10 godzin <wow!>, bo kupiłam fajny papier i to!~ |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
 |
|
|
|
 |
Loko 
Aspect of Insanity

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 06-05-2011, 21:27
|
|
|
Bo to |
_________________ That is all in your head.
I am and I are all we. |
|
|
|
 |
Hisayo 
Mniumniu! ♫

|
Wysłany: 07-05-2011, 12:19
|
|
|
Bo ktoś się do mnie zwrócił per Hisayo-sama. Lol. I że takie fajne fanfiki piszę... Co prawda zareagowałam klasycznym PFFFFFT CO TY MÓWISZ JA?, ale mimo wszystko jakoś mi tak przyjemnie. |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
 |
|
|
|
 |
Wiewiór 
irish mastah

|
Wysłany: 08-05-2011, 15:08
|
|
|
Bo poszukiwaie ostatniego pierwiastka szczęścia powoli zbliża się do końca ;33 a i może jakiś dziki bonus mi się trafi XDD |
|
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 09-05-2011, 14:24
|
|
|
Bo okna! będą! już 20.! [pal licho że zamawiane w połowie lutego, umowa z datą 1 marca, a jest maj, ale będą!]. Pytanie czy takie jak były zamówione :P
Bo uczelnia uznała, że da się ogarnąć. Filologia bywa interesująca i jest mi radośnie.
Jedyny minus, to to, że mam na jutro pierwszy rozdział teorii pracy, a nie wiem jaki mam temat, ale co tam. słońce jest! xD |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Squaerio 
O RLY?

Dołączył: 05 Cze 2010 Skąd: mieć na to wszystko czas? Status: offline
Grupy: WOM
|
Wysłany: 09-05-2011, 18:09
|
|
|
Bo słoneczny, ciepły, majowy dzień.
Bo plecak, rower i aparat.
Bo 6 godzin na dwóch kółkach, 251 zdjęć i ciekawe rozmowy z napotkanymi ludźmi.
Srsly. Miałem dzisiaj robić jakąś monotonną dokumentację fotograficzną do pracy dyplomowej, która ostatecznie okazała się świetnie spędzonym czasem nie tylko na obowiązkach, lecz i aktywnej rekreacji.
I nic to, że jutro na niczym nie będę w stanie usiąść a nogi mi odpadną, bo na rowerze nie jeździłem od zeszłego roku.
Fun > Pain
Ot, co!
P.S. Pozdrowienia dla Pana Józka, konserwatora miejskiego OSiR, który pokazał mi miejscówki, jakich zwykły śmiertelnik w życiu nie ujrzy nigdy :D |
|
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 09-05-2011, 20:28
|
|
|
Zdałam LCCI-a ^^V |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-05-2011, 22:03
|
|
|
Bo absolutnie cudowny weekend. Genialny weekend majowy. Genialne papu, wreszcie PEŁNIA szczęścia. Nareszcie miałam pod ręką dokładnie to co mi do szczęścia potrzebne. Poza tym długie nocne rodaków rozmowy, jazdy o porankach, psie wykłady, radosne parówki, długie jazdy komunikacją miejską.
Absolutnie epicka podróż w pociągu, żałowałam że biletu nie miałam na 5 godzinne TLK. Srsly, nigdy w życiu nie spędziłam tak upojnych 3 godzin, miałam dziką ochotę poprosić kilka osób o kontakty, ja chcę ich jeszcze kiedyś zobaczyć. Zwłaszcza jedną niesamowicie pozytywną osobę, za którą z miejsca bym polazła. To się nazywa osobowość...
I Sade, genialna, boska, piękna, śliczna, w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia. Te kształty... te wrażenia podczas dotykania, te krągłości pod palcami, ta gładkość. Czarna Piękność. And she will be mine, and mine only.
I boski plakat Johnego Deppa na kilkanaście metrów wysokości. To zawsze poprawia nastrój jakikolwiek człowieka nie trafia szlag.
Bo Bzyk. Bo nagle odkryte zainteresowanie pewną sferą życia, ale w taki sposób że wszystkim opada wszystko. Kinda fun. Ah te fizjologiczno hydrauliczne i na dodatek hormonalne rozważania. Naukowe.
Edit: Bo kobieta mająca we krwi język ugrofiński, jak usłyszałam znajomo brzmiące talk, walk... rozpłynęłam się. ADAM! Ja chcę Adama, chcę cała kadrę. Chcę Budapeszt. |
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 09-05-2011, 22:49
|
|
|
Bo cudowny, niesamowity, futrzasty, przesympatyczny, miziasty, najgenialniejszy pod słońcem, przepiękny, świetny, czarujący, zachwycający, perfekcyjny, prześlicznie mruczący, niezwykły, epicki, urzekający, fenomenalny, pierwszorzędny, idealny, cacy, doskonały, epicki, pierwsza klasa, bajeczny, kapitalny, fantastyczny, znakomity, rewelacyjny... bądź też po prostu bardzo fajny kociak, którym opiekuje się Mój Murzyn. Przy czym to rzeczywiście najbardziej przyjacielski kot, jakiego w życiu widziałam. |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 10-05-2011, 19:52
|
|
|
Bo Schopenhauer w końcu umarł- czytaj, skończyłam pisać referat z jego biografii. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 11-05-2011, 15:04
|
|
|
Będę żyć :D
Promotorka pozwoliła na uroczy przekręt z licencjatem, co oznacza, że pracy będzie mniej niż sądziłam i może jednak wyrobię się z czerwcowym terminiem ^^V |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
nmrc 
Człowiek Idealny

|
Wysłany: 11-05-2011, 15:09
|
|
|
Bo jestem człowiekiem lepszym od każdego innego. |
|
|
|
|
 |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 11-05-2011, 15:26
|
|
|
↑ bo ten post, świetnie zresztą podsumowujący ten temat.
:'D |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 11-05-2011, 15:34
|
|
|
OOOH Crofcrof! Jak mogłaś dać się tak strollować?! |
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|