Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Crofesima 
Captain Narcolepsy

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 11-05-2011, 15:47
|
|
|
... eh? A dałam się? |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
 |
Paweł 

|
Wysłany: 11-05-2011, 21:33
|
|
|
Woah, chcą mnie na praktyki tam, gdzie to sobie wymarzyłem (i gdzie zamierzam wydać kupę kasy na kurs po skończeniu studiów :D).
Minusem może być to, że ośrodek jest w Krakowie (więc chyba będe musiał spędzić tam pewną część nadchodzących wakacji), natomiast nawet wizja mieszkania w obcym mieście nie jest w stanie tego przysłonić. Poza tym to Kraków, więc nie ma źle! |
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 11-05-2011, 22:18
|
|
|
Mam piękny kolor włosów [moje włosy reagują na słońce, nigdy ich nie farbowałam, a latem mam miliard pasemek].
Do tego spędziłam dziś 3,5h na rowerze, przejechałam przeszło 40km a nawet bliżej 50, poopalałam się w chorzowskim rosarium i stwierdziłam, że jestem szczęśliwa.
a studia uznały, że chcą dać się ogarnąć.
o! :) |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Nanami 
Hodor.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 11-05-2011, 22:40
|
|
|
Paweł napisał/a: | Minusem może być to, że ośrodek jest w Krakowie (więc chyba będe musiał spędzić tam pewną część nadchodzących wakacji), natomiast nawet wizja mieszkania w obcym mieście nie jest w stanie tego przysłonić. Poza tym to Kraków, więc nie ma źle! |
Ej, Kraków jest prześwietny i szybko się tu aklimatyzuje :3
I bo praca. Maaasa pracy. Mam nadzieję, że płucka też są tak pozytywnie nastawione jak ja i nic nie wywiną. A to oznacza zastrzyk gotówki. I w ogóle kochają mnie moi hmmm pracodawcy. I jeszcze za niedługo Praga~ |
|
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 11-05-2011, 22:41
|
|
|
Paweł napisał/a: | Woah, chcą mnie na praktyki tam, gdzie to sobie wymarzyłem (i gdzie zamierzam wydać kupę kasy na kurs po skończeniu studiów :D).
Minusem może być to, że ośrodek jest w Krakowie (więc chyba będe musiał spędzić tam pewną część nadchodzących wakacji), natomiast nawet wizja mieszkania w obcym mieście nie jest w stanie tego przysłonić. Poza tym to Kraków, więc nie ma źle! |
Kraków genialny jest! Super, kolejny jenot~ |
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 12-05-2011, 07:51
|
|
|
Salva napisał/a: |
Kraków genialny jest! Super, kolejny jenot~ |
jak wszystko się ułoży jak należy, to ja cały sierpień się praktykuję w Krakowie ;] |
 |
|
|
|
 |
Paweł 

|
Wysłany: 12-05-2011, 17:53
|
|
|
Nanami napisał/a: | Ej, Kraków jest prześwietny i szybko się tu aklimatyzuje :3 |
Salva napisał/a: | Kraków genialny jest! Super, kolejny jenot~ |
Nie wątpię w żadne z powyższych, choć perspektywa nagłego zamieszkania na 2-3 tygodnie w mieście, gdzie nikogo nie znam, zdawała się dosyć przerażająca... Szczególnie, że przez ten okres nawet nie zdążę się tam zaaklimatyzować (a dojeżdżać codziennie nie da rady). No ale teraz już nie jest, wręcz przeciwnie - nie umiem się doczekać ;)
Jak się uda (tzn. nie pojawią się jakieś problemy), to zostanie najgorsze - czyli poszukiwanie lokum (na razie orientacyjnie zastanawiałem się nad możliwymi alternatywami, ale muszę przyznać, że nie mam zielonego pojęcia gdzie student z obcego miasta może się zatrzymać i przy okazji się nie zrujnować finansowo... Akademiki w ogóle przyjmują nie swoich studentów, dodatkowo w wakacje?) :D
nat_mich napisał/a: | jak wszystko się ułoży jak należy, to ja cały sierpień się praktykuję w Krakowie ;] |
Haha, jakby tam mieli mało "swoich" studentów, no nie? A tak poważnie, to życzę Tobie i sobie powodzenia ;) |
|
 |
Easnadh 
a wee fire

Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 12-05-2011, 18:32
|
|
|
Bo burza grzmi, krzewy i drzewa pachną tak intensywnie, a ja mam porządny opatrunek na ręce. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
 |
Karai 
Eternal Force Blizzard

|
Wysłany: 12-05-2011, 19:42
|
|
|
Bo jazda na rowerze w mundurze harcerskim jest fajna~
Bo broniłam dziś tytułu mistrza (kij z tym, że ortografii).
Bo nie ukradli mi roweru =3= |
_________________ Wounded wings bounded to a cross,
Light and hopes were lost. |
|
|
|
 |
Mai_chan 
Spirit of joy

Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-05-2011, 21:21
|
|
|
Mój wewnętrzny nerd jest zadowolony. Co jak co, ale kolekcjonerka to się panom z CDProjektu udała, wyjątkowo dopieszczona :3 |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
 |
|
|
|
 |
Mononoke 
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 12-05-2011, 22:19
|
|
|
Bo walnęłam czołem we framugę drzwi, zapomniałam fartucha na zajęcia i jestem strasznie zmęczona, ale to był pozytywny dzień. Koło z farmy nie było takie straszne, grill grupowy trwał chyba 30 min z czego 20 staliśmy pod drzewem podczas burzy (wiem, bardzo mądre), po czym przenieśliśmy się do akademika (karkówka z piekarnik też jest dobra ^^).
Bo moja koleżanka z grupy ma takiego uroczego pieska, który wabi się Whisky.
I bo jutro woooolne co oznacza jedno: żadnych budzików :D |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
 |
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 13-05-2011, 00:34
|
|
|
Paweł napisał/a: | Akademiki w ogóle przyjmują nie swoich studentów, dodatkowo w wakacje?) :D
|
Przyjmują. a jak się dogrzebię do maila, to podeślę na privie adres kontaktowy do całkiem sensownego cenowo hostelu :)
Paweł napisał/a: |
nat_mich napisał/a: | jak wszystko się ułoży jak należy, to ja cały sierpień się praktykuję w Krakowie ;] |
Haha, jakby tam mieli mało "swoich" studentów, no nie? A tak poważnie, to życzę Tobie i sobie powodzenia ;) |
jezu, ja mam ten plus że już będę z certyfikatem z migowego, to lepsza ze mnie partia niż z normalnego studenta. i licze że to docenią bo ja chcę u nich pracować :P
trzymam kciuki za nas.
a Ty w którym miesiącu zamierzasz tam stacjonować? :)
a w temacie - juwenalia i pogo pod scena do nielubianych zespołów nastrajają pozytywnie :) |
 |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 13-05-2011, 21:13
|
|
|
Bo nareszcie! Nareszcie, nareszcie, nareszcie obejrzałam Zaplątanych. Kwikam z radości! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 14-05-2011, 21:49
|
|
|
Cały dzień w terenie - kościółki, zamki, posągi i lody na rynku w Toszku. Fajnie było, może oprócz wykładu o cystersach przy dźwiękach "Jesteś szalona"... Ale ten kościółek Michała Archanioła z TAKIM ołtarzem barokowym, w miejscowości o trudnej nazwie, CUDO! |
|
 |
Piotrek 
Nikt niezwykły

Grupy: Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 15-05-2011, 18:53
|
|
|
Bo Mistrz! Mistrz! Nasz TS!
Nic więcej do szczęścia mi dzisiaj nie trzeba. |
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|