FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 483, 484, 485 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
pemyk Płeć:Mężczyzna

Status: offline
PostWysłany: 15-05-2011, 20:01   

Kupiłem pierwsze zupełnie własne auto:) Czad...

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
pama22 Płeć:Kobieta

PostWysłany: 16-05-2011, 16:08   

gratuluje :P

Mai_chan Płeć:Kobieta
Spirit of joy

Grupy:
Fanklub Lacus Clyne
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 16-05-2011, 17:35   

Bo po nadzwyczaj dobrym weekendzie (Irian! Sesja! Tęczowa Robin! Głupi film w kinie! Czekolaaaadaaaa!) przyszedł nadzwyczaj dobry poniedziałek. Spreparowana na kolanie w 10 minut prezentacja na angielski przemieniła się w prawie półtorejgodzinny wykład z dyskusją o grach internetowych i innych deviantartach. Grupa była zainteresowana, nawet pytania zadawali, psorce się bardzo podobało i oficjalnie nie muszę już pisać tych durnych esejów żeby zaliczyć przedmiot (na zaliczenie trzeba natrzaskać 40 punktów za eseje i/lub prezentacje, po 10pkt za pracę). Miło :3

O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD

Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora
Sasayaki Płeć:Kobieta
Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 17-05-2011, 18:52   

Bo dzisiaj był naprawdę miły dzień. W dodatku koleżanka śmiertelnie obraziła się na jedną z moich dwóch kumpelek, co okazuje ostentacyjnym ignorowaniem. W jej wykonaniu polega to na nieodzywaniu się do niej i jednoczesnym maksymalnym przymilaniem do mnie i drugiej kumpelki. Sytuacja jest jak na razie strasznie zabawna, zwłaszcza, że my trzy z zawsze siedzimy razem.

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
Asthariel Płeć:Mężczyzna
Lis

Grupy:
Tajna Loża Knujów
PostWysłany: 18-05-2011, 17:12   

Bo matura z historii okazała się być prostsza niż się spodziewałem, a za prezentację z polskiego dostałem 20/20. Już praktycznie mam wakacje, tylko ang orz ustny w poniedziałek, i mogę się napawać błogim lenistwem.
Powrót do góry
Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 19-05-2011, 21:03   

Bo mam naprawdę cudownych przyjaciół, którym, z czego sobie doskonale zdaję sprawę, niestety nie zawsze okazuję, jak bardzo są dla mnie ważni.

Poza tym te dwa dni wolnego były naprawdę miłe. Wczoraj czterogodzinny spacer po zoo (tyyygryyyyyyys!!! kiciuuuuuuuuś!!!) i Murzyni z wachlarzami z pawich piór, na beczkach oraz jeden z kotem - absolutnie uroczą tsundere kociczką Mameshibą (naprawdę nazywa się inaczej, ale akurat to imię do niej pasuje), którą z radości, gdy mruczała, aż zatykało i która ofutrzyła mi cały przód bluzki. Strasznie tęskniłam za futrem na ubraniach. I w nosie. I w ogóle wszędzie. Poza tym kolacja została mi podana do łóżka, na dodatek przez mężczyznę. To było bardzo miłe. Szkoda, że taki gatunek mężczyzn już prawie wyginął.
A dzisiaj z kolei smaczny obiad zjedzony na tarasie (chociaż zaczęło się niefajnie, bo cegły się obluzowały i prawie spadłam) i niespodziewana pomoc ze strony współlokatorki, kiedy myślałam już, że wszystko jest takie straszne, ciemne i beznadziejne.

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Hisayo Płeć:Kobieta
Mniumniu! ♫

PostWysłany: 19-05-2011, 21:57   

Bo moja utattemitowa koszulka made by me! Tak naprawdę jest tylko pomaziana akrylami, ale w sposób niepozostawiający złudzień co do mojego prawie-głownego fandomu. Tylko kurde, "pkt" i "dsk" za bardzo z boku są. W takich chwilach chciałabym być płaściejsza.
A, i bo w końcu wymyśliłam jakąś sensowną nazwę dla swojego pairingu. I bo to był dobry dzień, o.

Numer Gadu-Gadu
1909381
Agon Płeć:Kobieta

PostWysłany: 20-05-2011, 00:32   

Bo Internet znowu szyje. Mój wewnętrzny no-life tyż.

I DM Original ver. za 220 zł razem z wysyłką, za którą nie zapłacę cła - YAY~ Mój sale hunter jest bardzo usatysfakcjonowany :3
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
nat_mich Płeć:Kobieta
jeż

PostWysłany: 20-05-2011, 09:56   

a dziś kult. a jutro BiFF. mhmmm!

kocham polską służbę zdrowia miłością wielką i kosmatą a panią anestezjolog, która dawkę prochów usypiających zamierza podać mi na oko. na pytanie "ile pani waży", powiedziałam "nie wiem moja waga mówi że tyle, ale waga w punkcie krwiodawstwa mówi, że 5kg mniej". na co pani powiedziała yhym i wpisała tę liczbę o 5 większą ;]
Kocham ją. wyśpię się w końcu! xD

Numer Gadu-Gadu
2620769
nmrc Płeć:Mężczyzna
Człowiek Idealny

PostWysłany: 23-05-2011, 11:11   

Bo Stal Rzeszów pokonała buczoków 50:40 :D
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Sasayaki Płeć:Kobieta
Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 23-05-2011, 18:04   

Bo dostałam ocenę jaką chciałam i na jaką, że tak powiem nieskromnie, zasłużyłam.

Edit: Aha i napisałam na forum już 3333 posty. Zabawne.

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
Wiewiór Płeć:Kobieta
irish mastah

PostWysłany: 24-05-2011, 11:36   

Bo ten weekend był cudowny. Przyswoiłam sobie ogrom materiału tanecznego, była fajna impreza pożegnalna. Zamknęłam wreszcie kilka rozdziałów w życiu, a kilka innych niespodziewanie się otworzyło. I rozbroiła mnie zwykła ludzka, choć zagraniczna, uprzejmość, chęć pomocy i zaangażowanie ;3

Byłoby jeszcze fajniej gdyby mój organizm się nie przestawił na 6 godz tryb nieefektywnego snu i 12-14 godzinny aktywny tryb życia >.> no, ale kiedyś to w końcu odeśpię.
Powrót do góry
Melmothia Płeć:Kobieta
Sexy Chain Smoker

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 24-05-2011, 17:25   

<notatka do siebie: nie czytać na szybko postów, kiedy jest się zmęczonym, bo nastąpi zawieszenie na organach tanecznych pochłanianych przez Wiewióra>

Bo zdany dobrze egzamin i w sumie już niewiele do końca.

G.F.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Zangetsu Płeć:Mężczyzna
Lady of mercy

PostWysłany: 25-05-2011, 12:49   

Jest git. Bo znalazłem swojego trolloida >] .

irish mastah

PostWysłany: 25-05-2011, 13:07   

Melmothia napisał/a:
<notatka do siebie: nie czytać na szybko postów, kiedy jest się zmęczonym, bo nastąpi zawieszenie na organach tanecznych pochłanianych przez Wiewióra>

XDDD czyli moje widzenie tajemniczych ciemnych plamek nie jest jeszcze takie najgorsze XD
Powrót do góry
Strona 484 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 483, 484, 485 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi