Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Koranona 
Morning Glory

Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 08-06-2011, 19:40
|
|
|
Lololol! 6 wpisane z fortepianu, 6 z literatury na dyplomie. Nie wiem jakim cudem xD
W dodatku ja zdolna... w poleceniu było napisać podany motyw w raku i w dyminucji, a ja napisałam w inwersji i augmentacji, czyli wojgle kosmicznie, ale to na marginesie :D |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
 |
|
|
|
 |
Miya-chan 
Aoi Tabibito

Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 08-06-2011, 20:16
|
|
|
Bo BURZA *________* |
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 08-06-2011, 21:07
|
|
|
Bo mam pewne 3 z ćwiczeń z logiki bez poprawiania czegokolwiek - a jeśli zaliczę jedno koło, którego nie pisałam, to może mi się podnieść ocena. Tylko nie wiem, czy mi się chce – nie mam wygórowanych ambicji jeśli chodzi o ten przedmiot ^^’’ |
|
|
|
|
 |
Mononoke 
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 09-06-2011, 00:09
|
|
|
Bo deszcz, deszcz! W końcu deszcz. Chociaż tyle dobrego. |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
 |
|
|
|
 |
Salva 
Prince Charming

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 09-06-2011, 05:58
|
|
|
Bo znalezienie wartościowych ludzi do kontaktów jest trudne i wymaga szukania, ale jak się już znajdzie... Czasami warto czekać na te kilka osób, garstka ich bo garstka ale są niezawodni. Z drugiej strony zaczęłam mieć nosa do ludzi. I bez trudu przyszło mi uznanie, że pewne osoby się nie nadają do tego, żeby próbować z nimi być bliżej. Żałuję jednorazowego otwarcia się ale i to zginie bez aktualizacji. Wiara w ludzi nie jest taka zła. |
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 09-06-2011, 11:09
|
|
|
Koranona napisał/a: | Lololol! 6 wpisane z fortepianu, 6 z literatury na dyplomie. Nie wiem jakim cudem xD
|
a ja wiem jakim cudem, mówiłam Ci, że w tej rodzinie co drugie dziecko jest genialne ;) jestem z Ciebie dumna, Sis :) |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 10-06-2011, 00:00
|
|
|
Pierwsze obejrzane do końca anime od paru ładnych miesięcy (Devil May Cry, zasłużona ósemka - fajna czysta rozrywka), powrót do grania w Starcrafta może bez takiego impetu o jakim bym marzył ale jednak jest i jest również determinacja do rozwoju, a na dodatek jest mi tak zimno, że przez ułamek sekundy rozważałem włożenie skarpetek! Żyć nie umierać. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 10-06-2011, 18:09
|
|
|
Bo łiiii, wreszcie T-shirt z Kurisu przyszedł (postać ze Steins;Gate) *__* No i teraz mam dylemat, czy na Orange Warsaw jechać w Luce czy w Kurisu.
A, no i chyba jednak będzie 4 z ćwiczeń z logiki - koło napisane na 100%, jak śmiem przypuszczać. I zaliczyłam spadkowe, a myślałam, że skopałam.
I jest chłodno, deszczowo, pochmurnie i wojgle. |
|
|
|
|
 |
nat_mich 
jeż

|
Wysłany: 13-06-2011, 16:24
|
|
|
wszystko w rękach taty, a skoro w rękach taty nie mamy, to wygrałyśmy, czyli Bliźniaczki na Śląsku w komplecie xD |
_________________ Without dance life would be a mistake
 |
|
|
|
 |
moshi_moshi 
Szara Emonencja

|
Wysłany: 13-06-2011, 20:55
|
|
|
Mam poziomki. Ze śmietanką. SŁODZIUTKIE!
Możecie mnie nienawidzić. :D |
|
 |
Salva 
Prince Charming

|
Wysłany: 13-06-2011, 22:20
|
|
|
Nienawidzę Cię moshi xDDD Aczkolwiek tylko troszkę, bo ja miałam dzisiaj truskawki :3 |
|
 |
Agon 

|
Wysłany: 14-06-2011, 01:35
|
|
|
nat_mich napisał/a: | wszystko w rękach taty, a skoro w rękach taty nie mamy, to wygrałyśmy, czyli Bliźniaczki na Śląsku w komplecie xD |
Kiedy, jeśli można spytać? Bo ja na Śląsk wracam w połowie lipca :3
A w temacie: bo DM-chan doszła, yaaay! I kubeczek z Nyanko-sensei’em też. I Paulinka pomogła mi przytaszczyć te pudła do mieszkania~
I mam 4 z logiki i 5 z historii prawa (z ćwiczeń), a z historii, to nie wiem, jakim cudem, bo na ostatnim kolosie tak wodę lałam, że hej XD
A w piątek OWF, ahaha <3 Na 2 dni przed egzaminem z rzymskiego, ale co tam, ja przecież zdolna jestem. |
|
|
|
|
 |
Mononoke 
Little Yōkai
Grupy: Alijenoty Lisia Federacja
|
Wysłany: 14-06-2011, 12:54
|
|
|
Bo jestem praktycznie zwolniona z egzaminu z farmakologii. Jeeee! Uwielbiam takie dobre wiadomości od rana ^^ |
_________________ I love talking about nothing. It's the only thing I know anything about
 |
|
|
|
 |
Enevi 
苹果

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 14-06-2011, 16:38
|
|
|
Bo trzy i pół radości dzisiaj. Trzy zdane egzaminy (4 z literatury! xD) i w miarę łatwa lektura tekstów. Co tam, jeszcze tylko 4 egzaminy... |
|
|
|
 |
Sasayaki 
Dżabbersmok

Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 14-06-2011, 18:45
|
|
|