Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 29-08-2011, 05:02
|
|
|
a ja, jak się okazuje, mieszkać zaczynam w miejscu gdzie mam Kruki (tak, tak, prawdziwe i nie w klatkach!), sokoły i jastrzębie nad głową, młode dzikie koty przyłażą popatrzeć jak przesiewam żwir a lis zostawia łapki na listwach. jezu, natura jest fascynująca! |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 29-08-2011, 06:53
|
|
|
nat_mich napisał/a: | a ja, jak się okazuje, mieszkać zaczynam w miejscu gdzie mam Kruki (tak, tak, prawdziwe i nie w klatkach!), sokoły i jastrzębie nad głową, młode dzikie koty przyłażą popatrzeć jak przesiewam żwir a lis zostawia łapki na listwach. jezu, natura jest fascynująca! |
>>Zazzzzzdorść<< |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Luik
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 29-08-2011, 06:59
|
|
|
Mam w takim miejscu działkę i bywam co tydzień. To zabawne obserwować, jak dudek łazi po ganku domku w którym siedzisz, albo dzięcioł czarny łupie drzewa na twojej działce. tak, natura jest fascynująca, można całymi godzinami się gapić przed siebie i się nie nudzić.
Poczekaj, aż zwierzęta się przyzwyczają i zaczną podchodzić ;) |
Ostatnio zmieniony przez Luik dnia 29-08-2011, 07:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 29-08-2011, 07:34
|
|
|
nat_mich napisał/a: | a ja, jak się okazuje, mieszkać zaczynam w miejscu gdzie mam Kruki (tak, tak, prawdziwe i nie w klatkach!), sokoły i jastrzębie nad głową, młode dzikie koty przyłażą popatrzeć jak przesiewam żwir a lis zostawia łapki na listwach. jezu, natura jest fascynująca! |
Siostraaaa, to kiedy mogę wpaść? Kocham kruki i drapieżne wielką puchatą miłością *____________* |
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 30-08-2011, 04:03
|
|
|
Salva napisał/a: | nat_mich napisał/a: | a ja, jak się okazuje, mieszkać zaczynam w miejscu gdzie mam Kruki (tak, tak, prawdziwe i nie w klatkach!), sokoły i jastrzębie nad głową, młode dzikie koty przyłażą popatrzeć jak przesiewam żwir a lis zostawia łapki na listwach. jezu, natura jest fascynująca! |
Siostraaaa, to kiedy mogę wpaść? Kocham kruki i drapieżne wielką puchatą miłością *____________* |
Może do okresu lęgowego już w końcu się skończymy męczyć z budową ;) dobrze wiesz, że jesteś na liście gości zaproszonych :)
i te zwierzęta są nami równie mocno zaciekawione co ja nimi. czekam jeszcze na niedźwiedzice, która upatrzyła sobie skarpę naprzeciwko domu ;] |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 02-09-2011, 16:06
|
|
|
Wystarczyły dwie sypane, aby przestała boleć głowa. Od rana ledwo żyję. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 02-09-2011, 16:42
|
|
|
Bo strasznie miło usłyszeć od kilku osób, że tęskniły, dowodem na to, że jednak komuś zależy :D
Bo skompletowany strój na wyjazd. Bo było przyjemnie zobaczyć kilka znajomych twarzy.
Co prawda głowa mnie boli i średnio wyspana jestem, a liczba godzin zajęć dodatkowych powoli przekracza ilość godzi podstawy programowej, ale kij, zapowiada się fajnie xD |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Caladan
Chaos is Behind you
Dołączył: 04 Lut 2007 Skąd: Gdynia Smocza Góra Status: offline
Grupy: Melior Absque Chrisma Omertà Syndykat WOM
|
Wysłany: 03-09-2011, 21:09
|
|
|
Bo z Warszawy przybyła wspólna koleżeńska płyta Heroesa III;). Czas na wogyfikacje. |
_________________ It gets so lonely being evil
What I'd do to see a smile
Even for a little while
And no one loves you when you're evil
I'm lying through my teeth!
Your tears are all the company I need |
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 04-09-2011, 15:05
|
|
|
All your GUNDAMZ are belong to us!
Czyli my little pony gundam w wersji "zrób to sam" - dla człowieka, który nie przechodził w życiu etapu składania modeli, coś koło 16h dłubania w plastiku.
I MA JEDWABIŚCIE DŁUGĄ SNAJPERKĘ, DWA RÓŻOWE SPARKLAJĄCE ŚWIETLNE MIECZE, A TAK POZA TYM SAM SIĘ SPARKLA! |
|
|
Morg
|
Wysłany: 04-09-2011, 15:07
|
|
|
... wróżkowy pyłek included? |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Karel
Latveria Ruler
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 04-09-2011, 17:34
|
|
|
Czy to Strike Freedom? |
_________________ "So come forth, Avenger. It is time to put our lingering dispute... to an end!"
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 04-09-2011, 19:30
|
|
|
TAK! Tymi ręcami złożyłam. |
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 04-09-2011, 19:33
|
|
|
Oryginalne malowanie? Który Grade?
Also, awesome >3 |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Luik
Grupy: Omertà
|
Wysłany: 07-09-2011, 20:32
|
|
|
Całe wakacje martwiłem się niezaliczonymi ćwiczeniami z botaniki. Jak się dziś dowiedziałem niepotrzebnie, bo moja obecność na liście tych co nie zaliczyli najwyraźniej mi się uroiła tylko. Jak teraz patrzę na ta listę to nie wiem jak mogłem siebie na niej znaleźć, bo wszystko jest czarno na białym, a mnie tam nie ma. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|