Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 05-01-2012, 21:32
|
|
|
Nanami napisał/a: | No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ | Nie mam pojęcia, od kiedy jestem "małym czarnym cudem", no ale skoro tak twierdzisz, to okej, może to być takie moje nom d'amour xD
Bo od jutra Nanami (przez cały jeden dzień i trochę) oraz namacalna moja najmojsza płyta Osamuraja (okazuje się, że jego "Alice" jest idealnym podkładem muzycznym do pisania magisterki). |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 05-01-2012, 21:39
|
|
|
Salva napisał/a: | Srsly, mam wrażenie, że któryś jenot postanowił udowodnić, że to wcale nie chodzi o poziom nowych użytkowników ale po prostu ludzie z kotatsu są wredni i zapyziali. |
Konssssssspiracja i sssssspissssek.
Nanami napisał/a: | Bo się okazało, że ten piesek którego znajoma znalazła, a ja rozgłosiłam w necie, dzięki moim ogłoszeniom odnalazł właściciela. Po ponad 10 dniach błąkania się... biedactwo. Ale jest hepi end! Mrrrrr. |
Łooo, gratulacje Nanami! Biedactwo rzeczywiście, sama bym chętnie jakiegoś psiaka przygarnęła :( |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-01-2012, 21:43
|
|
|
Bo pojutrze Wrocław, a w nim moja najmojsza płyta jak wyżej oraz gruntowne wymyzianie przedmówczyń ^___^ |
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 05-01-2012, 21:53
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Bo pojutrze Wrocław, a w nim moja najmojsza płyta jak wyżej oraz gruntowne wymyzianie przedmówczyń ^___^ |
Oh? Dobrze wiedzieć >3
Bo się dzień ten kończy a ja mam symetryczną ładnie liczbę latek. Trzydziestko, zbliżam się >D |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 05-01-2012, 21:59
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Nanami napisał/a: | No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ | Nie mam pojęcia, od kiedy jestem "małym czarnym cudem", no ale skoro tak twierdzisz, to okej, może to być takie moje nom d'amour xD |
Nom? Nomomnomnom... Chciałabyś. Ty jesteś "rude i wredne" XD |
|
|
nat_mich
jeż
|
Wysłany: 06-01-2012, 18:46
|
|
|
bo nawet włoski nie popsuje radości z leżenia we własnej sypialni, ze śniegiem na graniach za oknem, z tabliczką czekolady Lindt, ciepłym kominkiem i kręcącym się dookoła Większym Połówkiem. mhmmm. |
_________________ Without dance life would be a mistake
|
|
|
|
|
Smk
|
Wysłany: 06-01-2012, 20:26
|
|
|
Nanami napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Nanami napisał/a: | No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ | Nie mam pojęcia, od kiedy jestem "małym czarnym cudem", no ale skoro tak twierdzisz, to okej, może to być takie moje nom d'amour xD |
<3 |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
|
Wysłany: 06-01-2012, 20:33
|
|
|
Smk napisał/a: | Nanami napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Nanami napisał/a: | No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ | Nie mam pojęcia, od kiedy jestem "małym czarnym cudem", no ale skoro tak twierdzisz, to okej, może to być takie moje nom d'amour xD |
<3 | Eh? O_o; |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-01-2012, 20:37
|
|
|
Easnadh napisał/a: | Smk napisał/a: | Nanami napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Nanami napisał/a: | No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ | Nie mam pojęcia, od kiedy jestem "małym czarnym cudem", no ale skoro tak twierdzisz, to okej, może to być takie moje nom d'amour xD |
<3 | Eh? O_o; |
No bo to urocze było :3 nest ALL the quotes |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
|
Wysłany: 06-01-2012, 20:46
|
|
|
Vodh napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Smk napisał/a: | Nanami napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Nanami napisał/a: | No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ | Nie mam pojęcia, od kiedy jestem "małym czarnym cudem", no ale skoro tak twierdzisz, to okej, może to być takie moje nom d'amour xD |
<3 | Eh? O_o; |
Małe czarne cudo? Ale Murzyna nie ma we Wrocku teraz...
we need to go deeper |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Smk
|
Wysłany: 06-01-2012, 20:47
|
|
|
Vodh napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Smk napisał/a: | Nanami napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Nanami napisał/a: | No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ | Nie mam pojęcia, od kiedy jestem "małym czarnym cudem", no ale skoro tak twierdzisz, to okej, może to być takie moje nom d'amour xD |
<3 | Eh? O_o; |
We troll~
Crofesima napisał/a: |
we need to go deeper |
This is sooo wrong now >] |
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 06-01-2012, 21:00
|
|
|
Smk napisał/a: | Vodh napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Smk napisał/a: | Nanami napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Nanami napisał/a: | No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ | Nie mam pojęcia, od kiedy jestem "małym czarnym cudem", no ale skoro tak twierdzisz, to okej, może to być takie moje nom d'amour xD |
<3 | Eh? O_o; |
We troll~
|
Bo tak wielgachnego cytatu jeszcze nie widziałam. |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
CoraX
Yorozuya
|
Wysłany: 06-01-2012, 21:15
|
|
|
Sasayaki napisał/a: | Smk napisał/a: | Vodh napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Smk napisał/a: | Nanami napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Nanami napisał/a: | No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ | Nie mam pojęcia, od kiedy jestem "małym czarnym cudem", no ale skoro tak twierdzisz, to okej, może to być takie moje nom d'amour xD |
<3 | Eh? O_o; |
We troll~
|
No to mało jeszcze widziałaś ;d |
|
|
|
|
|
JJ
po prostu bisz
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 06-01-2012, 21:35
|
|
|
CoraX napisał/a: | Sasayaki napisał/a: | Smk napisał/a: | Vodh napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Smk napisał/a: | Nanami napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Nanami napisał/a: | No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ | Nie mam pojęcia, od kiedy jestem "małym czarnym cudem", no ale skoro tak twierdzisz, to okej, może to być takie moje nom d'amour xD |
<3 | Eh? O_o; |
We troll~
|
Mój jest większy! |
|
|
Tren
Lorelei
Grupy: Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 06-01-2012, 21:37
|
|
|
JJ napisał/a: | CoraX napisał/a: | Sasayaki napisał/a: | Smk napisał/a: | Vodh napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Smk napisał/a: | Nanami napisał/a: | Easnadh napisał/a: | Nanami napisał/a: | No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ | Nie mam pojęcia, od kiedy jestem "małym czarnym cudem", no ale skoro tak twierdzisz, to okej, może to być takie moje nom d'amour xD |
<3 | Eh? O_o; |
We troll~
|
Mój jest większy! |
A ja będę miała więksiejszy! |
_________________ "People ask me for advice all the time, and they ask me to help out. I'm always considerate of others, and I can read situations. Wait, aren't I too perfect?! Aren't I an awesome chick!?"
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|