Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 01-01-2012, 23:24
|
|
|
Bo ponad pół tysiąca zdjęć zredukowałam do nieco poniżej 200... To był ciekawy sylwester. (Filmik z uciekającą z kadru Crof rządzi).
I wróciłam z kilkoma fantami od kilku fajnych ludzików (mój kubek Cię uwielbia Irian!). |
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 02-01-2012, 01:22
|
|
|
Bo przejrzałem 300 postów, które nawarstwiły się przez tydzień.
Bo czysty przypadek stworzył na moich oczach najlepszy klip wszechczasów.
I bo idę zagrać w LoLa po tygodniowej przerwie ;) |
_________________ I crossed the mountain and I climbed the river... |
|
|
|
|
Melmothia
Sexy Chain Smoker
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 02-01-2012, 17:34
|
|
|
Krótko, mało, chcę więcej. Ale bardzo miło i wesoło. Troszkę udało mi się podładować moją wewnętrzną baterię.
Poza tym premia w pracy dla wszystkich. Drugie dodatkowe pieniądze (lub trzecie, jeśli liczyć jeszcze te grosze po drodze) w ciągu ostatniego miesiąca. Gdyby nie wysokość normalnej wypłaty, to bym pomyślała, że nas rozpieszczają. Tak mogę tylko powiedzieć, że nie chcą, żeby im ktoś z głodu umarł akurat koło świąt czy Nowego Roku.
A życie ogólnie jest piękne, chociaż nie wiadomo skąd mam dwa siniaki, bolą mnie mięśnie i mam do nadrobienia parę rzeczy. |
_________________ "Słowo ludzkie jest jak pęknięty kocioł, na którym
Wygrywamy melodie godne tańczącego niedźwiedzia,
Podczas gdy chcielibyśmy wzruszyć gwiazdy"
G.F.
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 02-01-2012, 18:35
|
|
|
Mamunia ciekawe skąd te siniaki... xD Byłaś widokiem jedynym w swoim rodzaju, to Ci trzeba przyznać...
A ja właśnie rozdarłam na strzępy spodnie i jestem happy z tego powodu. Poza tym damn, paru bliskim mi osobom rok się zaczął naprawdę przesympatycznie i mam nadzieję, że tak zostanie :D |
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 02-01-2012, 18:55
|
|
|
Bo w końcu mam mój spóźniony prezent urodzinowy~ TO. Mogę iść ómrzeć w spokoju. A poza tym uwielbiam robić ludziom prezenty. I kicia. Moja kocia bateria jest załadowana do 100%. Mrrrr~ |
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 02-01-2012, 20:26
|
|
|
Choć do miana "najlepszego" ten Sylwester pretendować raczej nie może, to obie imprezy były fajne. :) |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
vries
|
Wysłany: 02-01-2012, 21:09
|
|
|
Mój nie może prezentować nawet do miana koszarowego szamba, bo praktycznie go nie było. Ale dziś podbudowałem się następującym filmikiem (nic nie podbudowuje tak jak cierpienie innych).
Do tego nie oberwało mi się za moje przewinienia z nieprawidłowym podaniem danych osobowych, dostałem prace zleconą (KASA!!!), informatycy z innej jednostki budżetowej zaliczyli faila przy implementacji VPNa u nas (nic nie podbudowuje tak jak cierpienie innych - jakby ktoś zapomniał), a cały dzień był jakiś-takiś pozytywny. |
|
|
|
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
|
Wysłany: 02-01-2012, 21:17
|
|
|
A mnie ten filmik także podbudowuje. To wspaniałe, jak nasi rodacy radzić sobie ze zidioceniem współczesnych mediów. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 02-01-2012, 21:54
|
|
|
Nanami napisał/a: | Bo w końcu mam mój spóźniony prezent urodzinowy~ |
A mój najpiękniejszy prezent gwiazdkowy jest już bliżej niż dalej! Dopiero teraz tak naprawdę w to wierzę \(*^▽^*)/
I krzesło. Nowiutkie, czarne, biurowe krzesło, które jest superwygodne i zajmuje mi co najmniej ćwierć pokoju XD |
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 03-01-2012, 14:16
|
|
|
Mwah. Fajnie było, fazowo :D A teraz, kiedy doprowadziłem laptopa do stanu używalności (okazało się że nowy zasilacz jednak działa, działać przestał za to wiatraczek =.=) jestem to w stanie w pełni docenić. Dziękuję wszystkim za sylwestra i wszystkim którym nie miałem okazji - Szczęśliwego Nowego Roku! |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 03-01-2012, 15:04
|
|
|
Bo łażenie po mieście z psem niosącym koszyczek jest naprawdę bardzo fajne, tyle pozytywnych reakcji >D Na dodatek budujące. |
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 03-01-2012, 17:28
|
|
|
W dalszym ciągu cholernie zmęczony, ale sylwester był jak zwykle jenoci i fajny. Gdyby tylko jeszcze po powrocie do pracy nie czekało na mnie pińdziesiąt telefonów i zaległych spraw... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 05-01-2012, 17:40
|
|
|
Bo znalazłam wreszcie herbatę, którą kradł JJ! Muah, jest cudownie pyszna.
Poza tym mam sporo zabawy czytając wątek o avkach. Srsly, mam wrażenie, że któryś jenot postanowił udowodnić, że to wcale nie chodzi o poziom nowych użytkowników ale po prostu ludzie z kotatsu są wredni i zapyziali. |
|
|
shugohakke
Najstarszy Grzyb
|
Wysłany: 05-01-2012, 19:36
|
|
|
Bo po 11 godzinach zajęć i jazdy po mieście wreszcie JEM OBIAD. |
|
|
|
|
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 05-01-2012, 21:29
|
|
|
Bo się okazało, że ten piesek którego znajoma znalazła, a ja rozgłosiłam w necie, dzięki moim ogłoszeniom odnalazł właściciela. Po ponad 10 dniach błąkania się... biedactwo. Ale jest hepi end! Mrrrrr.
No i czeka na mnie Wrocław i małe czarne cudo i stadko ukochanych jenotów~ |
|
|
|