Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Nanami
Hodor.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne House of Joy
|
Wysłany: 26-03-2012, 18:24
|
|
|
Crofesima napisał/a: | Bo ludzie komentujący moje grafiki aflagkelh;h; DOUSHIO |
Jak to co, rysuj więcej. WRZUCAJ więcej. I skończ wreszcie tych cudmych Asamakków. Uwielbiam Twój styl. <3
EDIT: Bo doszedł mój cudowny, piękny, mruczny Asamakkowy album z Japonii od Hisy. Z garścią cuksów gratis. <3 |
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 28-03-2012, 07:45
|
|
|
Bo jeśli nic się nagle nie sypnie to będę statystą w teledysku i jeszcze mi za to zapłacą. :D |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
Ostatnio zmieniony przez Keii dnia 31-03-2012, 04:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Easnadh
a wee fire
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 28-03-2012, 09:44
|
|
|
Gratulacje, Cuniu! ♪(⌒▽⌒) ノ☆・゜:*:゜ (podrzucisz mi potem jakiś link czy cuś, nie?)
A w temacie - bo wczoraj był dość paskudny dzień, ale wystarczył jeden link podrzucony przez Miyaczka i świat nagle stał się piękniejszy. Nadal zacieszam, a mój pesymizm stwierdził, że on tak dalej nie może pracować i zaszył się w kącie z książką. |
_________________ ☾
I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 28-03-2012, 10:50
|
|
|
Nyo i patrz, Easiu, jak łatwo Cię ucieszyć (mnie zresztą też) :3 Pesymizm? Jaki pesymizm?
Keii, trzymam kciuki i też chętnie obejrzę >:D |
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
Wysłany: 28-03-2012, 16:56
|
|
|
Keii, ja też chcę to potem zobaczyć :D
Bo dostałam list, a nawet dwa, ale sorry mail w obliczu prawdziwego wysiada. Od razu dzień jest piękniejszy. Kocham listy! And yeah, mały łobuzie poprawiłaś mi dzisiaj humor na cały dzień :> |
|
|
Hisayo
Mniumniu! ♫
|
Wysłany: 28-03-2012, 17:06
|
|
|
Bo aaaa, odkryłam ostatnią postać w aktualnie męczonej grze otome~ Facet jest cholernie uroczym Francuzem, do tego RUDYM, w związku z tym przepadłam na amen, dziękuję. Poza tym świat się wali, ja dostaję epickie oceny, a moje sto razy inteligentniejsze koleżanki gonią na poprawy... Nie to, żebym się cieszyła z cudzego nieszczęścia, ale jeśli udzielił mi się jakiś ułamek ich inteligencji, to niech on się we mnie na stale zadomowi, prrrroszę~ ( ^ a ^ ) / |
_________________ I tried, and therefore no one should criticise me!
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 28-03-2012, 18:20
|
|
|
Wolnooość! Jeszcze tylko 3 egzaminy i będę na dobrej drodze do zostania mistrzem sztuk! |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 28-03-2012, 21:00
|
|
|
Gratulacje Vodh :DD
Bo mój osobisty prywatny Kazehaya sprawił, że zaczęłam fangirlsować do k-popowego zespołu, mało tego fangirlsować z nim co jest niesamowitym doświadczeniem. Azjatycki hip hop mnie kręci (i, sama nie wierzę że to piszę, techno nawet O___O). Na dodatek okazuje się, że lubię "czarne" głosy, ale w wykonaniu azjatyckim. O mrrrrrrhhrrrrr. Oh gods, jak on "ore" śpiewa (●♡∀♡). No i bo standardowo nowo odnaleziony świetny kumpel, 30 minut to zdecydowanie za mało, materiału do gadania i robienia jest co najmniej na 100 spotkań, dawno nie spotkałam kogoś z kim się tak genialnie spędza czas, brakowało mi tego optymizmu i pozytywnego nastawienia. |
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 28-03-2012, 21:49
|
|
|
Salva napisał/a: | Bo dostałam list, a nawet dwa, ale sorry mail w obliczu prawdziwego wysiada. |
Bo me pocztowe serce się raduje na wieść, że istnieją na tym świecie jeszcze inne listy poza urzędowymi, fakturami i takimi, które zawierają towary z handlu wysyłkowego. ^ ^
Bo dzisiejsza pizza była jak zwykle znakomita, a dyskusja podsłuchana w trakcie jej zamawiania sprawiła mi dużą radochę. ^ ^ |
|
|
Salva
Prince Charming
|
Wysłany: 29-03-2012, 21:50
|
|
|
Bo co za cudowny dzień dzisiaj. Na amen zostałam fangirlsem jednego zespołu, wycieczka rowerowa dzisiaj była też bardzo udana. Poza tym zdobyłam wreszcie maseczkę do ryja, której skrycie pożądałam od jakiegoś czasu. Na dodatek zmiana olejów do OCM bardzo pomogła i może wreszcie zacznę wyglądać jak człowiek. I kiedy wróciłam do domu nie oczekując, że jeszcze coś fajnego się zdarzy odezwały się do mnie trzy osoby, na których messedże bardzo czekałam. Jest mi bardzo puchato w środku. Będzie jeszcze bardziej jak przyjdzie jeszcze jedna wiadomość ale to i tak dobrze. Na dodatek już wiem co będę robić w wolnym czasie, muahaha. Jak się uda to będzie mały minizespolik hyhy. Zostałam fangirlsem drugiego koreańskiego boysbandu, świat się kończy. No i sprzedałam kilka ciuchów i staniorów, więc jestem w ogóle happy. Ale i tak najbardziej fluffy rzeczą był mesedż na który tyle czekałam #^__^#
Edit: O bogowie, kolejny odpisał, rany kota ale genialny dzień. Po poprzedniej wielodniowej posusze nareszcie zostałam nakarmiona pozytywnymi emocjami. Mrrrhrrrrr, jeszcze tylko Kazehaya i mogę umierać ze szczęścia.
Czuję się kochana ^____^ |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 31-03-2012, 03:47
|
|
|
Bo było super. :D |
|
|
|
|
|
Sasayaki
Dżabbersmok
Grupy: Melior Absque Chrisma WOM
|
Wysłany: 01-04-2012, 14:16
|
|
|
Bo dostałam najlepszą odpowiedź w sprawie rozdziału ever! |
_________________ Gdy w czarsmutśleniu cichym stał,
Płomiennooki Dżabbersmok
Zagrzmudnił pośród srożnych skał,
Sapgulcząc poprzez mrok!
|
|
|
|
|
Crofesima
Captain Narcolepsy
Grupy: Alijenoty
|
Wysłany: 04-04-2012, 22:02
|
|
|
Bo jesteśmy świetnymi ludźmi, którzy zostawiają potężne napiwki, mimo że w ogóle nas na to nie stać :D dobry dzień, a jutro do domu, z czego mimo wszystko się cieszę. Na dodatek samochodem! |
_________________ There is sorrow enough in the natural way
From men and women to fill our day;
And when we are certain of sorrow in store,
Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear. |
|
|
|
|
Miya-chan
Aoi Tabibito
Grupy: Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 05-04-2012, 11:33
|
|
|
Bo jest dobrze. I wygrałam cztery sprawy o morderstwo. A właściwie to nawet pięć. |
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 05-04-2012, 12:13
|
|
|
Miya-chan napisał/a: | Bo jest dobrze. I wygrałam cztery sprawy o morderstwo. A właściwie to nawet pięć. |
Pierwszy Wright? :) |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|