FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  Galeria AvatarówGaleria Avatarów  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 542, 543, 544 ... 563, 564, 565  Następny
  Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre.
Wersja do druku
Nanami Płeć:Kobieta
Hodor.

Status: offline

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
House of Joy
PostWysłany: 26-03-2012, 18:24   

Crofesima napisał/a:
Bo ludzie komentujący moje grafiki aflagkelh;h; DOUSHIO

Jak to co, rysuj więcej. WRZUCAJ więcej. I skończ wreszcie tych cudmych Asamakków. Uwielbiam Twój styl. <3

EDIT: Bo doszedł mój cudowny, piękny, mruczny Asamakkowy album z Japonii od Hisy. Z garścią cuksów gratis. <3

Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 28-03-2012, 07:45   

Bo jeśli nic się nagle nie sypnie to będę statystą w teledysku i jeszcze mi za to zapłacą. :D

Ostatnio zmieniony przez Keii dnia 31-03-2012, 04:15, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Zobacz profil autora
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Easnadh Płeć:Kobieta
a wee fire

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 28-03-2012, 09:44   

Gratulacje, Cuniu! ♪(⌒▽⌒) ノ☆・゜:*:゜ (podrzucisz mi potem jakiś link czy cuś, nie?)

A w temacie - bo wczoraj był dość paskudny dzień, ale wystarczył jeden link podrzucony przez Miyaczka i świat nagle stał się piękniejszy. Nadal zacieszam, a mój pesymizm stwierdził, że on tak dalej nie może pracować i zaszył się w kącie z książką.

I’m always right and you should listen to whatever I have to say
and never disagree, ever, EVER for the sake of your wolvlihood.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 28-03-2012, 10:50   

Nyo i patrz, Easiu, jak łatwo Cię ucieszyć (mnie zresztą też) :3 Pesymizm? Jaki pesymizm?

Keii, trzymam kciuki i też chętnie obejrzę >:D
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Salva Płeć:Kobieta
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 28-03-2012, 16:56   

Keii, ja też chcę to potem zobaczyć :D

Bo dostałam list, a nawet dwa, ale sorry mail w obliczu prawdziwego wysiada. Od razu dzień jest piękniejszy. Kocham listy! And yeah, mały łobuzie poprawiłaś mi dzisiaj humor na cały dzień :>

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź galerię autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Hisayo Płeć:Kobieta
Mniumniu! ♫

PostWysłany: 28-03-2012, 17:06   

Bo aaaa, odkryłam ostatnią postać w aktualnie męczonej grze otome~ Facet jest cholernie uroczym Francuzem, do tego RUDYM, w związku z tym przepadłam na amen, dziękuję. Poza tym świat się wali, ja dostaję epickie oceny, a moje sto razy inteligentniejsze koleżanki gonią na poprawy... Nie to, żebym się cieszyła z cudzego nieszczęścia, ale jeśli udzielił mi się jakiś ułamek ich inteligencji, to niech on się we mnie na stale zadomowi, prrrroszę~ ( ^ a ^ ) /

Numer Gadu-Gadu
1909381
Vodh Płeć:Mężczyzna
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
PostWysłany: 28-03-2012, 18:20   

Wolnooość! Jeszcze tylko 3 egzaminy i będę na dobrej drodze do zostania mistrzem sztuk!

Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 28-03-2012, 21:00   

Gratulacje Vodh :DD

Bo mój osobisty prywatny Kazehaya sprawił, że zaczęłam fangirlsować do k-popowego zespołu, mało tego fangirlsować z nim co jest niesamowitym doświadczeniem. Azjatycki hip hop mnie kręci (i, sama nie wierzę że to piszę, techno nawet O___O). Na dodatek okazuje się, że lubię "czarne" głosy, ale w wykonaniu azjatyckim. O mrrrrrrhhrrrrr. Oh gods, jak on "ore" śpiewa (●♡∀♡). No i bo standardowo nowo odnaleziony świetny kumpel, 30 minut to zdecydowanie za mało, materiału do gadania i robienia jest co najmniej na 100 spotkań, dawno nie spotkałam kogoś z kim się tak genialnie spędza czas, brakowało mi tego optymizmu i pozytywnego nastawienia.

Powrót do góry
Dida Płeć:Kobieta
Ostoja zdrowego rozsądku

Grupy:
House of Joy
PostWysłany: 28-03-2012, 21:49   

Salva napisał/a:
Bo dostałam list, a nawet dwa, ale sorry mail w obliczu prawdziwego wysiada.

Bo me pocztowe serce się raduje na wieść, że istnieją na tym świecie jeszcze inne listy poza urzędowymi, fakturami i takimi, które zawierają towary z handlu wysyłkowego. ^ ^

Bo dzisiejsza pizza była jak zwykle znakomita, a dyskusja podsłuchana w trakcie jej zamawiania sprawiła mi dużą radochę. ^ ^

Numer Gadu-Gadu
4707314
Prince Charming

Grupy:
Alijenoty
Fanklub Lacus Clyne
WOM
PostWysłany: 29-03-2012, 21:50   

Bo co za cudowny dzień dzisiaj. Na amen zostałam fangirlsem jednego zespołu, wycieczka rowerowa dzisiaj była też bardzo udana. Poza tym zdobyłam wreszcie maseczkę do ryja, której skrycie pożądałam od jakiegoś czasu. Na dodatek zmiana olejów do OCM bardzo pomogła i może wreszcie zacznę wyglądać jak człowiek. I kiedy wróciłam do domu nie oczekując, że jeszcze coś fajnego się zdarzy odezwały się do mnie trzy osoby, na których messedże bardzo czekałam. Jest mi bardzo puchato w środku. Będzie jeszcze bardziej jak przyjdzie jeszcze jedna wiadomość ale to i tak dobrze. Na dodatek już wiem co będę robić w wolnym czasie, muahaha. Jak się uda to będzie mały minizespolik hyhy. Zostałam fangirlsem drugiego koreańskiego boysbandu, świat się kończy. No i sprzedałam kilka ciuchów i staniorów, więc jestem w ogóle happy. Ale i tak najbardziej fluffy rzeczą był mesedż na który tyle czekałam #^__^#

Edit: O bogowie, kolejny odpisał, rany kota ale genialny dzień. Po poprzedniej wielodniowej posusze nareszcie zostałam nakarmiona pozytywnymi emocjami. Mrrrhrrrrr, jeszcze tylko Kazehaya i mogę umierać ze szczęścia.

Czuję się kochana ^____^

Powrót do góry
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 31-03-2012, 03:47   

Bo było super. :D

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Sasayaki Płeć:Kobieta
Dżabbersmok

Grupy:
Melior Absque Chrisma
WOM
PostWysłany: 01-04-2012, 14:16   

Bo dostałam najlepszą odpowiedź w sprawie rozdziału ever!

Sapgulcząc poprzez mrok!

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang

Numer Gadu-Gadu
9349483
Crofesima Płeć:Kobieta
Captain Narcolepsy

Grupy:
Alijenoty
PostWysłany: 04-04-2012, 22:02   

Bo jesteśmy świetnymi ludźmi, którzy zostawiają potężne napiwki, mimo że w ogóle nas na to nie stać :D dobry dzień, a jutro do domu, z czego mimo wszystko się cieszę. Na dodatek samochodem!

Why do we always arrange for more?
Brothers and sisters, I bid you beware
Of giving your heart to a dog to tear.
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź blog autora Odwiedź listę obejrzanych anime / przeczytanych mang
Miya-chan Płeć:Kobieta
Aoi Tabibito

Grupy:
Tajna Loża Knujów
WIP
PostWysłany: 05-04-2012, 11:33   

Bo jest dobrze. I wygrałam cztery sprawy o morderstwo. A właściwie to nawet pięć.
Keii Płeć:Mężczyzna
Hasemo

Grupy:
AntyWiP
PostWysłany: 05-04-2012, 12:13   

Miya-chan napisał/a:
Bo jest dobrze. I wygrałam cztery sprawy o morderstwo. A właściwie to nawet pięć.

Pierwszy Wright? :)

Strona 543 z 565 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 542, 543, 544 ... 563, 564, 565  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi