Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 09-10-2006, 15:28
|
|
|
Pani Beta (właścicielka mojej stancji) przydybała mnie przy gotowaniu i ukradła mój przepis (za kilka dni będzie w temacie o kuchni orientalnej). Zrobiła go na obiad. Podobno wszyscy jedli, aż im się uszy trzęsły. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Martinez
|
Wysłany: 09-10-2006, 20:34
|
|
|
Bo fantastycznie bawiłem sie na weselu:):):):)
Azag, było zajedwabiście, czuje to całym ciałem:) |
_________________ Nawet małpy spadają z drzewa.
Utkneła w nieskończonej pętli powtórzeń, a on jest idiotą. |
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 10-10-2006, 11:14
|
|
|
Bo jak się w końcu dowiedziałem, co trzeba zrobić z megauploadem, udało mi się ściągnąć "Chobits" (cała seria, z czego 25 odcinków zmieściło się na jednej płytce :D ), oraz parę soundtracków, między innymi od "Ghost in the Shell", na który polowałem już od dawna... ^____^ |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 10-10-2006, 11:18
|
|
|
Bo mam nowe obrotowe krzesło. Stare po 11 latach postanowiło się rozlecieć. Odchylam sieby sięgnąć po telefon, a ono TRACH! i na pół się połamało XD Ale się zdziwiłam... Dobrze, że tata nie wyjechał jeszcze z miasta i kupił mi po drodze nowe; złożyć go już prawda nie miał czasu, więc skręcanie krzesła wspólnymi siłami moimi i Kropka to oddzielna historia. Grunt, że co dwie głowy, to nie jedna.
Wieczór miałam pod znakiem ciężkiej fazy na krzesełku... |
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 10-10-2006, 11:22
|
|
|
Bo chorujemy. Chorujemy w sposób urokliwy conajmniej, mianowicie od wczorajszego poranka do tak mniej więcej czwartej w nocy. Koło tej czwartej spadła mi temperatura i wreszcie mogłam zasnąć na dłużej niż pół godziny...
...wstałam sobie o dziewiątej, temperatury niet, gardło mam jak nieheblowana deska, ale przynajmniej w pełni władz umysłowych jestem... Uwielbiam choroby pod tytułem "upierdliwych objawów niet, za to zarazki rozsiewamy na prawo i lewo i musimy siedzieć w domu"... :3 |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 10-10-2006, 14:20
|
|
|
Mai_chan napisał/a: | Uwielbiam choroby pod tytułem "upierdliwych objawów niet, za to zarazki rozsiewamy na prawo i lewo i musimy siedzieć w domu"... :3 |
No, zawsze jest to parę dodatkowych dni wolnego :) |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 11-10-2006, 12:24
|
|
|
Bo wiem jak sie nazywa moj kotek z Hellsinga :) ( Officer Schrödinger )
bo znowu padalo i nie bylo PE... :) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
achiever -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 11-10-2006, 19:54
|
|
|
Ouu jeea, 1:0 dla Polski z Portugalią! <hoho ale aktual trzeba zrobić pozytywny!> Hehe już 2 do 0 dla nas (tzn. jak przegra Polska drużyna to wtedy przegrali, oni...:) Nieźle, nieźle. Oby do końca!
EDIT/
Ha, no i wygrana 2:1! Nareszcie jakieś ładne zwycięstwo (mogłoby nie być tej ostatniej brameczki, ale w sumie Portugalczycy dobrze grali, więc też spoko:D), po ostatnich kiepskich występach. |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 12-10-2006, 10:24
|
|
|
Popieram !! Polska wczoraj bardzo ladnie grala !! Szkoda troszke ostatniego gola...
Bo w koncu sie odwarzylam isc do fryzjera :) - i wyszlo na to, ze nie weim jak chce sie sciac... - wracalam wlasnie ze szkoly wiec mialam szkice Schrödingera... i wyszlo na to ze tak mam wloski :P ( troszke ukladania tylko rano mialam zeby tak ladnie jak jemu na oczka grzywka szla... ale jest super ;) - blond daje rade !! ) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-10-2006, 11:02
|
|
|
Bo mam znowu robotę:P! Zobaczymy na jak długo i czy nie wylecę z gwizdem, ale to już coś. I to w czymś w rodzaju schroniska przykościelnego - Zakon Maltański też tak zaczynał, buhaha;P. Zaczynam od poniedziałku... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 12-10-2006, 15:09
|
|
|
Bo z fizyki idzie mi coraz lepiej, mimo, że babka się na mnie uwzięła.
To się nazywa motywacja... :P |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 12-10-2006, 15:20
|
|
|
Bo koham IKę. Zaprawdę, koham ją niemożliwie, winnam teraz odbyć pielgrzymkę do jej Dalekiego Miasta, by tam złożyć kwiaty u jej stóp i oddać jej pokłony.
IKa! Kobieto! Niech cię wszyscy bogowie chaosu pobłogosławią po tysiąckroć za nawrócenie Maieczki na jedyną słuszną drogę mirielizmu, karmienie Maieczki dobrą literaturą i rozjaśnianie mego szarego żywota podawaniem linków do kolejnych kwikogennych i ciepłych fanfików, w których niekanoniczny Draco Malfoy zdobywa serce kanonicznej Hermiony Granger!!
<powiedziała Maieczka i udała się czytać ostatni rozdział "Szczurka"> |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 12-10-2006, 15:24
|
|
|
Mai_chan napisał/a: |
IKa! Kobieto! Niech cię wszyscy bogowie chaosu pobłogosławią po tysiąckroć |
Wiesz, że wówczas prawdopodobnie wyrosną jej macki i obsypią ją pryszcze? |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Amra
This is not the end...
|
Wysłany: 12-10-2006, 15:24
|
|
|
Zegarmistrz napisał/a: | Wiesz, że wówczas prawdopodobnie wyrosną jej macki i obsypią ją pryszcze? |
Może nie będzie tak źle, nie przesadzajmy... :P |
_________________ Save me from the nothing i've become... |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-10-2006, 17:28
|
|
|
Cytat: | niekanoniczny Draco Malfoy |
No to by wiele tłumaczyło... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|
|