Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 14-10-2006, 09:46
|
|
|
Bo w końcu doczekałam się urlopu. Do końca paździenika, ponad dwa tygodnie wolnego. Tylko jeszcze nie mam żadnych konkretnych planów, jak wykorzystać ten czas. |
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 14-10-2006, 13:22
|
|
|
bo w koncu brat kupil mi kompa ( laptopa HP ) za 400 £...
bo brat dal mi juz prezent na swieta... ( ale powiedzial zebym wszystkiego najlepiej nie wydala... ( 2000 £ na koncie :P ) - juz wydalam 70 :P |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
LunarBird
Chaos Master & WSZ
Grupy: Lisia Federacja
|
Wysłany: 14-10-2006, 17:40
|
|
|
Bo wreszcie ożyła mi linia DSL i działa Net! rip LunarBird CLH is back again! ^^ |
"The X-Files", #4 "Squeeze" |
Autor posta: rip LunarBird CLH
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 15-10-2006, 19:17
|
|
|
Wróciłem z Warszawy z torbą prezentów od tanukarni. Weekend byl świetny ^^. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
korsarz
a taki jeden...
|
Wysłany: 16-10-2006, 09:15
|
|
|
Bo po obejrzeniu "Latającego Cyrku Monty Pythona" mam cały czas fazę odnośnie modrzewia XD
Bo przeżyłem pierwszy zjazd, wykłady nie taka straszna rzecz, akademik też :) . Poza netem tam jest chyba wszystko, co mi do życia potrzebne :) . Jakoś udało mi się tam spać, mimo, iż obok była dyskoteka :) . A histologia okazała się bardzo ciekawa :) . No i mam legitymację (mogę jeździć na biletach ulgowych :D ) . |
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 16-10-2006, 10:32
|
|
|
Bo dostalam ( kupilam sobie ) taka prawdziwa wojskowa koszule... jest piekna :) |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 16-10-2006, 10:39
|
|
|
Tylko mi nie mów, że nazistowską... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 16-10-2006, 10:55
|
|
|
noo ;) taka Niemiecka jak ma Schrödinger :) - opaske sobie zrobie sama:) -
- Spoiler: pokaż / ukryj
- chyba sie w to wplatalam :)
- w piatek mam zamuwione trapery :)
- a wszystko to na "Halowen" :P
|
|
|
|
|
|
coyote
prof. zombie killer
Grupy: WIP
|
Wysłany: 16-10-2006, 11:08
|
|
|
HAHAHA! <diabelski śmiech istoty pozbawionej przez dwa tygodnie netu a bardzo uzależnionej od rozmów z tymi i owymi tanukami :P> w końcu mam w wawie internet, yeeeeeehaw!
Bo studia nie są takie złe... jeśli nie liczyć jutrzejszego testu na który nic nie umiem XD |
_________________ I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own |
|
|
|
|
kropla
Mykoidalny tentakl
|
Wysłany: 16-10-2006, 18:15
|
|
|
Bo dostałem zaliczenie ćwiczeń z biologii rozwoju roślin (moje pierwsze na studiach;p)! :)
Bo w akademiku wcale nie mieszka się tak źle, jak się spodziewałem...
Bo mam stosik nowych anime do obejrzenia:) |
_________________ Jak po nocnym niebie sunące białe obłoki nad lasem... |
|
|
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 17-10-2006, 10:55
|
|
|
Bo nic zabawniejszego w zyciu nie widzialam...
Dzis przyszlam do szkoly w czarnych pojowkach i koszuli niemieckiej :P - na reku mialam opaske Hitler youngen :P wiec niezle wygladalam ;P - poszlam do mojej klasy jak zawsze - wszyscy wielkie oczy ze dzis nie w mundurku... akurat przechodzil dyrektor i mnie gonil po szkole ;P - schowalam sie w ubikacji... i przebralam w mundurek... ( rzeczy mialam w plecaku - toc nie bede caly dzien tak chodzic... ) byscie widzieli mine dyrektora...
- pech chcial ze mnie zlapal na lekcji - znaczy dowiedzial sie z jakiej jestem klasy... no i mialam pogadanke... malo co ze szkoly nie wyleciala ;P Ale warto bylo :PDyro biegajacy za niemieckim zolnierzem po szkole ;P - zyskalam troszke plusow u starszych klas ;P im sie podobalo :) |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 17-10-2006, 13:38
|
|
|
*patrzy na post u góry i wzdycha ciężko, bo jak skomentuje to pierze poleci*
Bo z tego cudownego i nieprawdopodobnego testu, podczas którego kobieta pozwoliła nam *uwaga* wyjść na przerwę, dostałam 4+. Moja stara polonistka padła pewnie ze śmiechu jak powiedzieli jej, że same 4 i 3 były...
Bo mam wenę na gotowanie. Wczoraj - grzybowa zupka <z zielonek> dzisiaj - kalafior w cieście... Tylko piekarnika mi brakuje...
Bo mam nietoperka!
Bo siedzę w czytelni i we łbie mi się kręci... gorączka? |
|
|
Lila
BAKA Ranger
|
Wysłany: 17-10-2006, 14:50
|
|
|
oj :P - no co :P zabawic sie nie moglam raz - i tak mam problem przez to :P - musze w piatek przyjsc za kare i byc na jakims spotkaniu... jako przedstawiciel szkoly bede... a mi sie to w ogole nie podoba... chcialam w piatek wyjsc na miast i isc na basen... a tak to juz dzien do dupy...
( PS: a ten stroj to na "Halowen" - zeby nie bylo ze cos ze mna nie tak ( wiem ze jest ale to nie wasza sprawa :P ) w domku mam karabin na paintballa :P ( taki ze wyglada jak P 90 i mam material na uszka... bo chce zrobic Werewolfa na swita :P ) |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 17-10-2006, 16:57
|
|
|
To ja tylko powiem, że miałaś sporo szczęścia, że cię nie wyrzucili ze szkoły... W Niemczech wypirzyliby na zbity pysk bez oglądania się na cokolwiek.
Bo dzisiejsza próba szkolnego zespołu była cokolwiek przyjemna i teraz śpiewać mi się chce... I nawet nie jestem zmęczona jakoś przesadnie, pomimo równo 11 godzin poza domem X__x |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 17-10-2006, 18:46
|
|
|
Cytat: | oj :P - no co :P zabawic sie nie moglam raz - i tak mam problem przez to :P - musze w piatek przyjsc za kare i byc na jakims spotkaniu... jako przedstawiciel szkoly bede... a mi sie to w ogole nie podoba... chcialam w piatek wyjsc na miast i isc na basen... a tak to juz dzien do dupy... |
Było nie przychodzić w koszulce Hitler Jungen.
Mai_chan napisał/a: | To ja tylko powiem, że miałaś sporo szczęścia, że cię nie wyrzucili ze szkoły... W Niemczech wypirzyliby na zbity pysk bez oglądania się na cokolwiek. |
Wiesz, ona jest z Polski, a mieszka w Londynie. Pewnie wzieli poprawkę na szok kulturowy.
Generalnie nie jest to mądry pomysł. W krajach europy zachodniej takie rzeczy są traktowane bardzo poważnie. Znacznie bardziej niż u nas, gdzie podchodzi się do tego dość luźno (stąd bierze się mit o naszym antysemityźmie). Lepiej się w to NIE bawić, bo można sobie naprawdę PASKUDNIE zaszkodzić. |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
|