Bo życie jest piękne^__^! - wszystko, co dobre. |
Wersja do druku |
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 17-10-2006, 19:33
|
|
|
Luźno jak luźno, mojego ojca pewnie też by krew zalała jakby mu latał po szkole mały faszysta. Wypadałoby jednak pamiętać, że Hellsing to manga japońska i tam mają prawo się nie znać, w Europie jednak obnoszenie się z tym i owym może zwyczajnie obrazić kogoś, kto stracił na wojnie kogoś z rodziny (nie wspominając o takich, co stracili całe miasteczka)... |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 17-10-2006, 20:19
|
|
|
Bo udało mi się zmusić moja drukarkę do wydrukowania skryptu - 90 stron jednym ciągiem bez podwójnego brania kartek i zaginania papieru to dla tego starego grata niezły wynik. Mam nadzieję, że bindowanie nie jest zbyt drogie ^^. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 18-10-2006, 08:55
|
|
|
Cytat: | Mam nadzieję, że bindowanie nie jest zbyt drogie ^^. |
Parę złotych.
Bo kalafior wyszedł mła... I mam drugi - na sałatkę ^^ |
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 18-10-2006, 10:39
|
|
|
Bo w nocy zrobiłam rachunek sumienia i wyszło na to, że jak dłużej tak pociągnę to sfiksuje… trzeba się opanować…
Bo mam na tyle odwagi by przyznać się, ze jestem głupia i czasem mi coś odwala… Jak to było widać ostatnio… Chciałam przeprosić – więcej czytaj w temacie Przepraszam |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Keii
Hasemo
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 19-10-2006, 23:09
|
|
|
Bo była dziś integracja z grupą i drugim rokiem, po której stwierdziłem, że trafiłem na baaardzo fajnych ludzi ~~ |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 20-10-2006, 09:39
|
|
|
Bo dostałam wczoraj kopertę z elo listem *dusi Keiia*
Bo jadę do domu z pełną torbą i świadomością, że w niedzielę mam transport samochodowy ^^v |
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 20-10-2006, 13:39
|
|
|
Gonik napisał/a: | Bo dostałam wczoraj kopertę z elo listem *dusi Keiia* |
Dusi? Nie podobał sie elo list pisany w przerwie między kupieniem koperty, a wysłaniem jej? XD (wziąłem 2 numerki na poczcie, żeby skrócić czas oczekiwania ;P)
Bo dziś znowu idziemy się integrować.
Bo japoński nie jest taki straszny, jak go malują, a niektóre zagadnienia z fonetyki mogą być strasznie zabawne (po japońsku źle wymówiony "sprzedawca cukru" to "przybrani rodzice" XD).
Bo nareszcie weekend i może uda mi się nadrobić zaległości z czasów choroby.
Bo już prawie nie mam kataru, a przed chwilą kupiłem syrop na resztki kaszlu ;) |
|
|
|
|
|
GoNik
歌姫 of the universe
|
Wysłany: 20-10-2006, 17:45
|
|
|
Keii napisał/a: | Dusi? Nie podobał sie elo list pisany w przerwie między kupieniem koperty, a wysłaniem jej? XD (wziąłem 2 numerki na poczcie, żeby skrócić czas oczekiwania ;P) |
Mou! *dusi....po przyjacielsku?* A list był bardzo elo, szczególnie ta część 'dla własnego dobra...' x]
Bo mimo korków <czemu akurat dzisiaj?!> i remontów <same here!> zdążyłam szaleńczym rajdem przez centrum na dworzec... Nawet autobusy jakby specjalnie pasowały!
A dlaczego ten szaleńczy rajd... w temacie o za słonej zupie =.= |
|
|
Lila
BAKA Ranger
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Lisia Federacja Omertà
|
Wysłany: 21-10-2006, 11:27
|
|
|
bo... Brum brum... bylam wczoraj w miescie i kolega zaproponowal, ze mnie odwiezie... no to ja, ze czemu nie... przynajmniej nie wydam na bilet ]:-) i bylo brum brum... pierwszy raz jechalam na motorze jako pasazerka... do tego strasnie sie balam... Garth w polowie drogi zadal najmniej oczekiwane pytanie... Czy nie chce byc jego dziewczyna... a ja - moze troszke nieprzemyslanie pod wplywem emocji krzyknelam, ze YES! To mu odbilo... zamiast mnie odwiesc do domu, zabral mnie na przejazdzke... AUTOSTRADA! Sciskalam go jak szalona... 160 m/h to nie moja predkosc... ( to jakies 240 km/h )... potem narescie mnie odwiozl... ale bylo juz pozno :) i dostalam bury od brata :)
Bo Garth dzwonil tylko w nocy do mnie 9 razy... i sie pytal czemu nie spie... w koncu wylaczylam telefon... a rano bylo 13 wiadomosci na poczcie... Jak czasem wkurza, ze w anglii niektorzy maja darmowe dzwonienia... |
_________________ " Twas brillig, and the slithy toves, did gyre and gimble in the wabe;
All mimsy were the borogoves, and the mome raths outgrabe.~ "
|
|
|
|
|
Dida
Ostoja zdrowego rozsądku
Grupy: House of Joy
|
Wysłany: 21-10-2006, 15:34
|
|
|
Bo mama gotuje właśnie szczawiową (moją ukochaną zupę).
Bo dorobiłam dzisiaj dzięki umowie-zleceniu, nie wyślając się nadmiernie. |
|
|
SG
|
Wysłany: 21-10-2006, 17:08
|
|
|
Bo dostałam nowy, cudny monitorek lcd :3
Tylko tanukowe forum jakieś takie wąskie teraz... |
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 22-10-2006, 10:43
|
|
|
Bo przeżyłem cudowną chwilę, w której oferta pracy dzwoni do mnie a nie na odwrót. |
|
|
|
|
|
chise
tyhmä tyttö
|
Wysłany: 22-10-2006, 15:39
|
|
|
Bądźmy banalni...
Cieszy mnie niezmiernie fakt, że udało mi się wyłączyć irytująco mrugającą co 10sec odblaskowym oczojebnym niebieskim światełkiem lampkę w komórce (Samsung X640). Wkurzała mnie nieziemsko, miałam już w planach spowodowane desperacją uszkodzenia mechaniczne a tymczasem rozwiązanie okazalo się takie proste... :)
Cieszy mnie fakt posiadania lampki nocnej.. nie byle jakiej lampki nocnej, ale dużej, z trzema kątami zginania, jasnym światłem i czarną obudową. Śliczna jest, *niemalże* nabieram motywacji do pracy. |
_________________ can't believe how strange is to be anything - at all |
|
|
|
|
Keii
Hasemo
|
Wysłany: 24-10-2006, 13:02
|
|
|
Bo nie ma dziś zajęć z kanji, czyli jutro mam praktycznie wolne ~~ |
|
|
|
|
|
Mai_chan
Spirit of joy
Dołączyła: 18 Maj 2004 Skąd: Bóg jeden raczy wiedzieć... Status: offline
Grupy: Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów WIP
|
Wysłany: 24-10-2006, 17:57
|
|
|
Bo 3 mniej z historii O___oV Chyba nawet daruję sobie poprawę...
Bo angielski też jakoś podejrzanie dobrze wyglądał dzisiaj... |
_________________ Na Wielką Encyklopedię Larousse’a w dwudziestu trzech tomach!!!
Jestem Zramolałą Biurokratką i dobrze mi z tym!
O męcę twórczej:
[23] <Mai_chan> Siedzenie poki co skończyło się na tym, że trzy razy napisałam "W ciemności" i skreśliłam i narysowałam kuleczkę XD
|
|
|
|
|
|