Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Duchy |
Wersja do druku |
Inai Nerse
Grupy: House of Joy WIP
|
Wysłany: 10-12-2003, 09:15
|
|
|
Ami napisał/a: | Ja nigdy nie rozumiem dlaczego w filmach ludzie kiedy coś słyszą to idą zobaczyć co to zamiast zwiewać. :?: |
Bo by nie było straszliwego końca filmu i nastroju. Wyobraź sobie taki horror: Słyszy dziwne dźwięki... Przedmiot, który trzymała, upada w zwolnionym tempie na ziemię...
Stuk, stuk.
Ciche kroki powoli zliżają sie do niej...
Nagle...
Bohaterka robi efektowne "AAAAAAAA!!!!!!" rodem ze slayers i ucieka przez drzwi wejściowe.
Niezbyt efektowne, prawda?
swoją drogą, to chyba jestem zbyt wrażliwa... pisząc to, sama sie przestraszyłam!!! XD |
|
|
|
|
|
Rukia
słodka i wredna xD
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 18-06-2005, 10:33
|
|
|
nie,nie...ja wolę jednak kiedy ucieka a nagle przed drzwiami szybko pojawia się ta nieznajoma zjawa....8( i nagle CAP!!!....osoba przerażona nie wie co robić ... wyrywa się z rąk potwora i wyskakuje przez okno...z czwartego piętra ;P przyjeżdza straż i widzą kobietę całą połamaną.Szybkim krokiem wchodzą do jej mieszkania...a w mieszkaniu nic oprucz zdemolowanego pokoju ;P zjawy nie ma...dziewczyna jest w ciężkim stanie ale po kilku miesiącach gdy wraca do domu męczą ją koszmary...w nocy usłyszała dziwne STUKU PUKU bierze krzesło i wchodzi do pomieszczenia w który słyszała dziwne odgłosy...
patrzy a tutaj coś złapało ją za rękę...dziewczyna zwariowała i wybiegła z domu w piżamie
od tamtej chwili mieszka w szpitalu psychiatrycznym...
Ups przepraszam chyba się rospisałam ale to tylko przykład hehe ^ ^'chociaż bardziej wygląda mi to na komedie... |
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|