Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Idea sklepu z magią: |
Wersja do druku |
Zegarmistrz
Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 04-01-2007, 15:18
|
|
|
Moge też napisać, że rytuału zmycia chrztu dokonał na mnie sam La Vey. Kurcze... A może znalazłbym jakiegoś faceta po 50 -ce, z kozią bródką. Przebrał odpowiednio, namalował pentagram na czole i napisał, że to jest Satanus 666, który w latach 70 pojechał do USA, gdzie nawrócił się na satanizm, został dostrzeżony przez La Veya i przez lata był jego najwierniejszym uczniem?
Coś w stylu "Zioła z dżungli. Ojciec Jakiśtam poleca". |
_________________ Czas Waśni darmowy system RPG dla fanów Fantasy. Prosta, rozbudowana mechanika, duży świat, walka społeczna.
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 04-01-2007, 15:36
|
|
|
Cytat: | Jeśli wrzuciśz na stronę tekst "sklep polecany przez Church of Satan, New York" to od razu lepiej będzie wyglądało, nieprawdaż? |
A nie zażądają prowizji? |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 04-01-2007, 17:41
|
|
|
Z tego co wiem, to teraz u siebie mają taki kociokwik (bo nie wiem, czy po śmierci Andora Szandora pozbierali się do końca), że nie sądzę, by to zauważyli, zwłaszcza, że sklep działałby tylko w kraju.
Zawsze możesz do nich napisać i spytać, co trzeba zrobić aby certyfikat dostać. Gdyby chcieli robić egzamin z okultu to daj znać, kiedyś się tym interesowałem i moge posłużyć wiedzą.
Wreszcie, gdzieś tu się pałęta ubermroczne zdjęcie Ysena, jak znalazł dla Ciebie. |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|