Ogłoszenie |
Forum archiwalne, nie można zakładać nowych kont.
|
Co sądzicie o depresji? |
Wersja do druku |
Ari
Livin' la Vida Loca
|
Wysłany: 02-05-2007, 07:38
|
|
|
co sadzę o depresji? -jest bardzo bardzo zła, naughty naughty
tak skrajnego doła jeszcze nigdy na szczęście nie miałem (sie raczej nie zanosi), ale spotkałem się z zawieszonymi w przestrzeni ludźmi... chora akcja, niestety człowiek jest bardzo uczuciową istotą (niestety?) i wiele rzeczy może go solidnie solidnie podłamać.
W kazdym razie nie widzę sensu sie rozwijać, depresja jest zua, chodziło żeby to napisac w tym topicu, to napisałem |
_________________ http://peacegrenade.wordpress.com/ |
|
|
|
|
Humman
obserwator
Dołączył: 22 Maj 2007 Skąd: gdzie diabeł mówi dobranoc a kokot dzień dobry Status: offline
|
Wysłany: 22-05-2007, 21:28
|
|
|
Paskudna rzecz.
Ale wg. mnie wynika z myślenia o sobie, swoim życiu i nie widzeniu w nim nic dobrego a przynajmniej wiecej złego i przeświadczeniu że nic się już nie poprawi ,wszystko stracone ,że zmarnowało się czas i szansę ,że dalej i już tylko nic nie lepsza starość i śmierć wieńcząca dzieło. Njagorzej jak któś uzna tą śmierć za wyście i próbuje ja przyśpieszyć samobójstwem.
Moja rada jak już dopadnie chandra i myśli o sobię w jak najgorszym świetle to trzeba koniecznie zmienić temat na neutralny i próbować nabrać do siebie jak największego dystansu. Powodów do doła to bym znalazł jak wszyscy zresztą co niemiara ale zamiast nad nimi filozofować zająść się innymi sprawami dznia codziennego często sporo przyjemniejszymi i po dole prowadzącym do depresji.
So don't wory be happy |
_________________ in every life we have some trouble, when you worry you make it double don't worry, be happy
człowiek jest jedyną istotą która wie że umrze, zwierzyniec żyje w błogiej nieświadomości
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików Możesz ściągać załączniki
|
Dodaj temat do Ulubionych
|
|
|