Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
Galnea 
Wierna Imperialistka
|
|
|
|
 |
0rdi 
Last man on the moon.

|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
 |
Dred 
Policenaut

|
Wysłany: 15-02-2010, 20:29
|
|
|
Ponoć to jakiś przeciętny aktorzyna. http://pl.wikipedia.org/wiki/Marcin_Mrozi%C5%84ski |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
Wysłany: 15-02-2010, 21:30
|
|
|
Piosenkę ma dziwną. Chociaż to i tak mało powiedziane... |
_________________ FFXIV: Vern Dae - Durandal
PSO2: ハセモ - Ship 01
 |
|
|
|
 |
Slova 
Panzer Panzer~

Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 15-02-2010, 21:37
|
|
|
Nie takie złe. W sumie, jak na ostatnie kilka lat naszych występów, to poziom wręcz wybitny. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
 |
|
|
|
 |
Dred 
Policenaut

|
Wysłany: 15-02-2010, 21:42
|
|
|
Te panienki w strojach ludowych i zaśpiewy w refrenie pasują to reszty piosenki jak pięść do nosa. Za to podoba mi się jego akcent. Jak miło go się słucha (nie do porównania z tym naszym polskim "Ajm going tó goł łicz ju tu de cinema"). |
_________________ Znajdźcie sobie świry uczciwą pracę zamiast przebierać się w czyjeś stare łachy i powtarzać w kółko: "Patrzcie jestem głupim średniowiecznym bucem i mam make up i obcisłe rajtuzy" |
|
|
|
 |
Vodh 
Mistrz Sztuk Tajemnych.

Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 15-02-2010, 23:13
|
|
|
Faktycznie, śpiewa z bardzo porządnym akcentem. Poza tym podoba mi się coś w tej piosence - taki lekki dysonans pomiędzy liniami różnych instrumentów, kojarzy mi się odrobinę z twórczością Koronos Quartet, wprowadza delikatny nastrój niepokoju. Ogólnie jestem zupełnie zaskoczony, w dodatku pozytywnie, co Eurowizji, a zwłaszcza polskim kandytatom się praktycznie nie zdarza. |
_________________ ...
|
|
|
|
 |
Koranona 
Morning Glory

Grupy: Syndykat WOM
|
|
|
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
 |
Ysengrinn 
Alan Tudyk Droid

Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
|
|
|
 |
Grisznak -Usunięty-
Gość
|
|
|
|
 |
GoNik 
歌姫 of the universe

Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 26-02-2010, 23:59
|
|
|
http://bancomicsans.com
Tak, strona aktywnie propagująca obrzucanie czcionki comic sans zgniłymi pomidorami. Jest cudowna. Polecam zwłaszcza obejrzeć filmik ze strony głównej, podsumowanie jest wyjątkowo epickie :D |
|
 |
Altruista -Usunięty-
Gość
|
Wysłany: 27-02-2010, 19:56
|
|
|
Krótka piłka o Islamie. Regulamin Forum napisał/a: | I. Tematyka
1. Uwagi lub elementy graficzne, które mogą się komuś wydać dyskryminujące lub obraźliwe, a także treści sprzeczne z polskim prawem, są w najoczywistszy sposób niedopuszczalne, niezależnie od możliwych intencji autora.
3. Na forum obowiązuje zakaz dyskusji na tematy związane z religią i polityką. W internecie jest bardzo wiele miejsc, w których można to robić – nasze forum nie musi być jednym z nich.
|
Usunięto odnośnik do filmiku. Naprawdę Alt, jeśli nie zadałeś sobie trudu, by przeczytać chociażby komentarze do rzeczonego wywiadu, to powinieneś otrzymać ostrzeżenie za propagowanie ksenofobii i treści rasistowskich. Nie mam humoru, ani chęci odgadywać zamiarów, jakie przeświecały umieszczeniu przez ciebie tego filmiku w temacie. Ostrzegam tylko na przyszłość: kolejnym razem nie będę kasować, tylko wystawię ostrzeżenie z powyższych punktów.
Pozdrawiam.
IKa - Zua Biurokratka |
|
|
|
|
 |
Keii 
Hasemo

Grupy: AntyWiP
|
|