Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
Koranona
Morning Glory
Grupy: Syndykat WOM
|
Wysłany: 12-03-2012, 16:31
|
|
|
Urawa napisał/a: | Ostatnia, jaką pamiętam, to Killer. A to było ładnych kilka lat temu... |
To miałam na myśli. |
_________________ "I like my men like I like my tea - weak and green."
|
|
|
|
|
Morg
Grupy: AntyWiP Fanklub Lacus Clyne Tajna Loża Knujów
|
Wysłany: 12-03-2012, 16:45
|
|
|
Urawa napisał/a: | A to było ładnych kilkanaście lat temu... |
Fix'd. |
_________________ Świadka w sądzie należy znienacka pałą przez łeb zdzielić, od czego ów zdziwiony wielce, a i do zeznań skłonniejszy bywa. |
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
Wysłany: 12-03-2012, 16:56
|
|
|
Jest jeszcze Vinci. |
_________________ Every little girl flies. |
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
Wysłany: 12-03-2012, 17:23
|
|
|
Cytat: | óż, "chłyt maketingowy", biorąc pod uwagę, że tekst pana Raczka chociaż miażdżący, to nadal w miarę stonowany (tutaj bardziej dosadna recenzja), producent chce zwyczajnie zarobić na skandalu. |
W takim razie zna się na tym jak na robieniu filmów, bo właśnie obwieścił wszystkim, że wyprodukował chłam. Nawet tacy, którzy nie mieli pojęcia, że ktoś taki jak Tomasz Raczej istnieje, teraz będą wiedzieli by trzymać się do tego szajsu z daleka.
Cóż, może kogoś to czegoś nauczy. |
_________________ I can survive in the vacuum of Space
|
|
|
|
|
Dembol
|
Wysłany: 12-03-2012, 22:59
|
|
|
John Carter został zepsuty przez złą kampanię marketingową i ciągłe powtarzanie, że i tak poniesie porażkę w box office zanim pojawił się w kinach. Szału nie ma, ale na całym świecie zarobił 100 mln dolarów. Powinien się przynajmniej zwrócić. To naprawdę świetne widowisko science-fiction. Momentami odrobinę dziecinne, momentami nazbyt uproszczone, ale ten typ filmów tak ma. Film zebrał sporo niezłych recenzji, a światek komiksowy nim się jara niczym jeńcy wojenni w celtyckich wiklinowych ludkach. Mnie się bardzo podobał. |
_________________ Evil Manga |
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 12-03-2012, 23:42
|
|
|
Dembol napisał/a: | John Carter został zepsuty przez złą kampanię marketingową i ciągłe powtarzanie, że i tak poniesie porażkę w box office zanim pojawił się w kinach. Szału nie ma, ale na całym świecie zarobił 100 mln dolarów. Powinien się przynajmniej zwrócić. To naprawdę świetne widowisko science-fiction. Momentami odrobinę dziecinne, momentami nazbyt uproszczone, ale ten typ filmów tak ma. Film zebrał sporo niezłych recenzji, a światek komiksowy nim się jara niczym jeńcy wojenni w celtyckich wiklinowych ludkach. Mnie się bardzo podobał. |
Tarzan! In Space!
Jestem średnim fanem oryginałów i ta luźna, bardzo, adaptacja mi się podobała. Ba, wyciągnąłem drugą osobę do kina. I kupię płytę.
Dobry film.
Chyba że mówimy o wersji z 2009 roku? >D |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 13-03-2012, 11:59
|
|
|
Tam krzyżyk... Skoro nie wolno wnosić materiałów religijnych, to musisz zostawić swoje nudle w pudle za bramą - Latający Potwór Spaghetti! >D
Poza tym krzyż, jak wiadomo, stanowi śmiertelne zagrożenie dla wampirów, a państwo musi dbać o swoich krwiopijców. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
słoneczko
|
Wysłany: 13-03-2012, 14:43
|
|
|
A może film jest słaby i już, ci co będą chcieli i tak go obejrzą, a co do P. Raczka i pretensji do niego że zniszczył film Kac Wawa to chyba sami producenci go zniszczyli i aktorzy a nie jakiś krytyk, bo po to jest krytyk żebt krytykować |
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 13-03-2012, 17:23
|
|
|
Po prawdzie nie ma nakazu religijnego zmuszającego chrześcijanom noszenie symboli religijnych zawsze i wszędzie... Ale i tak. Coraz bardziej się upewniam, że ze stawrofobami (tak, jest taka jednostka chorobowa jak lęk przed krzyżem) nie powinno się dyskutować, ale należy ich leczyć.
Cytat: | znajduje się przekreślona kartka i wyjaśnienie: „Materiały rasistowskie, ksenofobiczne, polityczne, religijne i propagandowe” |
... Znaczy flag narodowych też nie można? Rozumiem, że kibice mają machać sobie symbolami UEFA, PZPN i bannerami reklamowymi... |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 13-03-2012, 18:10
|
|
|
Flagi klubowe też są chyba dozwolone. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
|
Wysłany: 13-03-2012, 18:12
|
|
|
Na meczach reprezentacji to nieco oryginalny pomysł;p. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 13-03-2012, 18:43
|
|
|
Pomyśl jak kolorowo by było! |
|
|
|
|
|
NiBl
Seeker of Truth
|
Wysłany: 13-03-2012, 19:51
|
|
|
Chyba głównie czerwono |
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 13-03-2012, 19:56
|
|
|
Ta, od krwii. I niebiesko od siniaków. I szaro od gazu. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
|