Ciekawostki przeróżne |
Wersja do druku |
vries
|
Wysłany: 10-04-2012, 17:52
|
|
|
Woot, jestem na fali!
Najbardziej mnie zniszczył tekst o ściankach kartonowych. Każdy wie, ze ludzie w boksach pracują wydajniej, bo nie słuchają jak to było na imprezie kolegi siedzącego 8m dalej. |
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 10-04-2012, 18:25
|
|
|
Jak swego czasu pracowałem w open space, to pewnego dnia faktycznie przedzielono duży dział sprzedaży na konkretne obszary - planowanie i handel tradycyjny, handel nowoczesny oraz analiza danych. Wzięło się to właśnie stąd, handel nowoczesny był najgłośniejszą grupą (również ze względu na ścisłą współprace między ludźmi) i przeszkadzał pozostałym, zwłaszcza analitykom. Ścianki miały nieco ponad dwa metry, więc nad nimi była wciąż masa miejsca, ale dźwięk był tłumiony dostatecznie i wystrój tych trzech obszarów (MT było również najbardziej zarzucone marketingowym śmieciem) tak ze sobą nie kontrastował. |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
Well, I've seen love come and I've seen it shot down, I've seen it die in vain
|
|
|
|
|
So_Dakki
~FOXY LADY~
|
Wysłany: 10-04-2012, 18:51
|
|
|
Ooo, widzę, że depresja przechodzi do lamusa, a skoro introwersja jest na topie, to ciekawa jestem ilu ludzi odkryje w sobie nowego "ja" po przeczytaniu książki ;) |
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 12-04-2012, 02:53
|
|
|
Znalazłem świetną stronę: http://www.have-dog.com/house/
Lista wszystkich utworów gościnnie występujących w Housie. Te wszystkie muzyczne wstawki spoza regularnego soundtracku to jeden ze świetnych elementów serialu i stronka z listą pomaga leniwcom takim jak ja, którym nie chciałoby się inaczej sprawdzić co to było :3 |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Tyczek
♩♪♫♬
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Smk
Grupy: Syndykat
|
Wysłany: 13-04-2012, 20:38
|
|
|
Oh rly? |
_________________ There is no "good" or "bad". There is only "fun" and "boring". |
|
|
|
|
moshi_moshi
Szara Emonencja
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne WOM
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 15-04-2012, 11:25
|
|
|
Bo państwo to krwiopijca i nareszcie się do tego przyznało. >D |
_________________ You ask me if I've known love and what it's like to sing songs in the rain
|
|
|
|
|
Irian
Grupy: WIP
|
|
|
|
|
Ysengrinn
Alan Tudyk Droid
Grupy: AntyWiP Tajna Loża Knujów WOM
|
|
|
|
|
Urawa
Keszysta
|
|
|
|
|
Vodh
Mistrz Sztuk Tajemnych.
Grupy: Alijenoty Fanklub Lacus Clyne
|
Wysłany: 22-04-2012, 23:54
|
|
|
Jedna z internetowych wojen została jakiś miesiąc temu zakończona. Nie widziałem, żeby ktoś to wklejał na Kotatsu, zatem łapcie: Oficjalne zasady postępowania ze spoilerami. Jak na mój gust troszkę zbyt luźne, ale gdzie mnie z oficjalnym prawem ludzkości dyskutować. |
_________________ ...
|
|
|
|
|
Slova
Panzer Panzer~
Grupy: Samotnia złośliwych Trolli
|
Wysłany: 23-04-2012, 00:13
|
|
|
Dropped, gdy zaczęli podawać liczby i definiować, kiedy spoiler jest, a kiedy go nie ma. Trzeba uważać co się czyta i tyle, chyba że ktoś VADER JEST OJCEM LUKA wciska spoilery losowo i bez kontekstu. |
_________________ Mam przywilej [nie] być Człowiekiem
But nvidia cards don't melt, they just melt everything within 50 meters.
|
|
|
|
|
BOReK
|
Wysłany: 23-04-2012, 06:16
|
|
|
Nie obejrzałem całego... Nie chcę sobie psuć zabawy poznawania "oficjalnych" reguł na żywo.
W sumie to fajnie, że coś takiego wyszło, mam na dziś kolejny powód do zaśmiewania się z idiotyzmów współczesnej kultury. :D |
|
|
|
|
|
|